Geras, kamstiniu gridu dar nesu macius : Pas mus plyteles. As patenkinta. Lengva priziuret. Minusai: tikrai viskas kas nukrenta suduzta (karta nukritus stiklainiui, atskilo ir mazas, beveik nekrintantis i akis, plyteles kamputis), grindys per saltos vaikui sliauziot ( nebent butu sildomos). Bet plyteliu yra atsparesniu (cia pagal kaina), o laminatas irgi saltas.
Jau greit bus metai, kaips mus virtuvėj laminatas. Kitos išeities nebuvo, nes virtuvę su kambariu sujungem, tai nedėsi per pusę plyteles per pusę laminatą- tam vistiek erdvė permaža. Kol kas jokių problemų- nuvalau kaip kokį stalą- beveik sterilios pas mane tos grindys. Pažiūrėsim kiek ilgai tas laminatas leikys...Vis griaužiau save, kad medinių grindų nesusidėjom (labai jau kliūna mano akiai ta sintetika), o va kai paskaičiau apie plyšelius trupiniams ir tarakonams, ko gero nustosiu griauštis...
Dar is tarakonu serijos: kai studijavau, vienas destytojas (namu ukio ekonomikos) dave toki patarima, jei kada reiktu keisti grindis virtuveje, butinai reikia detis plyteles, nes tarakonai savo kiausinius deda ten, kur silta (po saldytuvu, dujine virykle ir pan.). Sudejus plyteles grindys tampa saltos ir tarakonai isnyksta !!! Jis tai isbande savo kailiu. Aisku, jei nemalonu vaikscioti ant saltu grindu, tai as manau, kad sildymo sistema galima montuoti toje vietoje, kur vaikstome, o po spintelem, saldytuvais ir t.t. galima jos nemontuoti.
QUOTE |
Jau greit bus metai, kaips mus virtuvėj laminatas. Kitos išeities nebuvo, nes virtuvę su kambariu sujungem, tai nedėsi per pusę plyteles per pusę laminatą- tam vistiek erdvė permaža. |
O mano tevai sujunge koridoriu su gyvenamuoju kambariu, tai koridoriuj sudejo plyteles, o kambari laminata. Atrodo liuksiskai ir svarbiausia praktiskai .
musu virtuvej medines grindys, ir nepatarciau niekam. Tikrai, grynas vargas Naujam bute tikriausiai desim plyteles, nors kad saltos ir viskas duzta tai cia minusas, aisku :-/.
Del kamstines dangos -- ar daznai plaunant grindis jai nieko nesidaro?
Del kamstines dangos -- ar daznai plaunant grindis jai nieko nesidaro?
QUOTE |
Jau greit bus metai, kaips mus virtuvėj laminatas. Kitos išeities nebuvo, nes virtuvę su kambariu sujungem, tai nedėsi per pusę plyteles per pusę laminatą- tam vistiek erdvė permaža. |
Mes taip ir padarem: virtuvinej daly plyteles, o kambary laminatas. Visai nieko. Pas mus virtuvines spinteles ne palei viena siena isdestytos, o kampu, todel jei reiktu daryt per naujo, tai plyteles detumem tik tam virtuves trikampy kur yra baldai, o kita virtuves dalis su kambariu butu laminatas ar medis. Va sese paklause mano patarimo - graziai gavosi. Plyteles dejom istrizai, tai gavosi tokie rombai.
Pas tevus virtuvej medines lentu grindys - nelabai gerai, medis siek tiek 'vaiksto' ir i plysiukus krenta trupiniai.
Musu namuose virtuveje plyteliu grindys. Nors ir nesildomos, bet tikrai laabai patogu priziureti.
Pas draugus kambariuos kamstines grindys, tai vis tik po 3 metu lakas gerokai pasitryne :-/ vaikai 3 laksto. Tai is pradziu jie labai dziaugesi o dabar jau sako, kad kamstines gal geriau deti kai vaikai jau gerokai paugeje yra.
Musu namuose virtuveje plyteliu grindys. Nors ir nesildomos, bet tikrai laabai patogu priziureti.
Pas draugus kambariuos kamstines grindys, tai vis tik po 3 metu lakas gerokai pasitryne :-/ vaikai 3 laksto. Tai is pradziu jie labai dziaugesi o dabar jau sako, kad kamstines gal geriau deti kai vaikai jau gerokai paugeje yra.
Ruosiames deti i saliona grindis, bet nenusprendziam kokias. Laminatas kiek esu pas visus maciusi, po metu kitu issiskecia, plysiai atsiranda, o ypac to, kur klijuojamas, o ne sukabinamas. Miegamajam susidejom, bet nesu labai patenkinta. Vis tik jis neatsparus. Po gero baliuko pasokus su kablukais gali vaizdelis liudnas buti :-/
Esu uz plyteles virtuveje.Tikrai labai lengva priziureti ir tarakonai kol kas nesiveisia ;D. Mes plytelemis klojome virtuve ir koridoriu, ne tai- bendra erdve.Is pradziu nenorejau plyteliu koridoriuje, bet dabar labai dziaugiuosi. Tiesa,nukritus kokiam duztamam daiktui tikimybe labai menka, kad pakelsi ji sveika, nors man pasitaike ir taip :.
Beje, del laminato.Labai skiriasi laminato atsparumo lygiai, yra ir tokio, kuriam kulniukai tikrai nebaisus.Beje, maniskis tikrai visko mates, bet kol kas-kaip naujas . Tiesa, laminatas bijo dregmes ir ji gali iskelti, taciau ir tai ne taisykle. Pereita savaite mane is virsaus galingai uzliejo kaimynai (truko radiatorius),taigi ant vargso laminato telksojo baisios balos, vos ne guminiu reikejo braidyti :o.Buvau 100 % isitikinusi, kad iskels, bet kol kas ne zenklo ir, tikriausiai jau nebus. Reikalas tas, kad tikrai nepagailejome pinigu geram laminatui susideti ;).
Beje, del laminato.Labai skiriasi laminato atsparumo lygiai, yra ir tokio, kuriam kulniukai tikrai nebaisus.Beje, maniskis tikrai visko mates, bet kol kas-kaip naujas . Tiesa, laminatas bijo dregmes ir ji gali iskelti, taciau ir tai ne taisykle. Pereita savaite mane is virsaus galingai uzliejo kaimynai (truko radiatorius),taigi ant vargso laminato telksojo baisios balos, vos ne guminiu reikejo braidyti :o.Buvau 100 % isitikinusi, kad iskels, bet kol kas ne zenklo ir, tikriausiai jau nebus. Reikalas tas, kad tikrai nepagailejome pinigu geram laminatui susideti ;).
aš už plyteles. Prižiūrint jokio vargo. Vasarą maloni vėsa sklinda nuo grindų. mes susidėjom akmens masės, jos atspariausios.
Minusas vienas-nukrito buteliukas kvepalų, mano mėgstamiausių- Angel. Kampas buteliuko nuskilo :'(, kvepalai garuoja, perpilt į stiklainiuką nesinori. Tada buvau supykus ant savo plytelių. [smiley=bur2.gif]
Minusas vienas-nukrito buteliukas kvepalų, mano mėgstamiausių- Angel. Kampas buteliuko nuskilo :'(, kvepalai garuoja, perpilt į stiklainiuką nesinori. Tada buvau supykus ant savo plytelių. [smiley=bur2.gif]
Na man teko gyventi virtuvėje ir prie medinių dažytų grindų-visai nieko, nors mes tada dviese gyvenom, tai nelabai daug tos virtuvės reikėjo... :-/ teko gyventi ir prie linoleumo-irgi visai normaliai-buvau patenkinta labiau negu plytelėm. Dabar atsikraustę turim virtuvėj baltas plyteles-nega to, kad labai šviesios ir menkiausias lašas matosi, šaltos-na čia nekliudo, ypač vasarą kaifas nuo jų, kad viskas dūžta su nežmonišku garsu-didelis minusas. O dar didesnis minusas tas, kad kai jas klojo-per mažai pagalvojo apie garso izoliaciją. Po jomis turi būti dedamas kažkoks sluoksnis, kuris sugeria garsą, nes kai nuėjau pas kaimynę apačioj- :o pašiurpau kokie garsai nuo mūsų sklinda-katė žaidė su žaisliuku iš kinderio-tai garsas apačioj toks, kad atrodo, jog ji ten kokį arbatos puodelį kočioja. Tai tik galiu įsivaizduoti, koks kaifas buvo kaimynams, kai mano mažius turėjo hobi pažaisti virėją su samčiais, puodais ir dar būtinai virtuvėj.... : menkiausias niekalas nukritęs ant mūsų plytelių ten tokį garsą sukelia. kad baisu :o