Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

QUOTE(mamagitana @ 2005 03 04, 16:17)
kažkodėl man regis, kad tai vandeninio pagrindo lakai, tai jie, kaip suprantu, tokie minkšti ir yra, lyg ir negali būt kitokie. aš pati savo rankom vienam iš gyventų būstų grindeles dažiau-lakavau, vokiškais vandeniniais gruntais-lakais, tai, neslėpsiu, trynėsi gerokai. bet man tai nieko, geriau, nei "veidrodinis blizgesys". čia jau, kaip sakoma, kiekvienas savaip iš proto kraustosi mirksiukas.gif

Bona vandeninis lakas, bet jis minkstesnis del to, kad yra vieno komponento.Traffic lakas ,taip pat vandeninis,bet 2-ju komponentu poliuretaninis lakas,cia visas skirtumas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furcux @ 2005 03 09, 16:51)
Bona vandeninis lakas, bet jis minkstesnis del to, kad yra vieno komponento.Traffic lakas ,taip pat vandeninis,bet 2-ju komponentu poliuretaninis lakas,cia visas skirtumas. smile.gif

Bona lakai gali būtiir vienkomponenčiai (Mega) ir dvikomponenčiai (Traffic, Flow):
Kur kuriuo rekomenduojama lakuot, plačiau pasiskaityti galima
Bona lakai
Atsakyti
Noreciau parketo, tik kad parketas kainuoja labai daug (bent jau tas, kuri as buvau nusiziurejus blush2.gif ), o pigus parketas (pas tevus yra parketlentes)yra doh.gif girgzda, jau tikrai "neliksi nepastebetas" biggrin.gif
Tai nusprendem apsistoti ties laminatu... Dabar vel dvejoti pradedu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 01, 20:39)
aifa, o kaip darysite dėl galimybės turėt šiltas grindis vonioj ( voniose) tuo metu, kai kitos grindys nešils? Aš kaip tai pamąsčiau- vasarą būna kartais ne itin karšta, tai vonioj būt malonu rytais-vakarais šiltai praustis, o kambario tuomet tikrai nėra ko šildyti. Katilas maža apkrova neefektyviai dirba, ko gero.

Na va, parsivežiau vyrą iš ligoninės, tai turiu daugiaulaiko prie interneto pasėdėti smile.gif
Užklausiau dėl šitokio sureguliavimo. Sakė, kad galima padaryti, bet pas mus nebus. Nes jis planuoja vasarą tą patį šildomų grindų kontūrą naudoti vėdinimui (t.y. leisti per grindis vandenį iš žemės). Sakė, kad jei noriu tokio pribumbaso (grindų pašildymo voniose), tai turiu kuo greičiau informuoti. Nes tada jam reikia kažką ten iš naujo piešti, skaičiuoti kontrolerius, nes tuos kontūrus jau reikia jungti ant atskiro variklio. Žodžiu, aš dabar jau nežinau, ar noriu doh.gif
O paprasčiausiu būdu padaroma taip: reikalinga galimybė užsukti kiekvieną šildymo kontūrą atskirai. Tai yra turi likti atsukti tik tie kontūrai, kuriuos norite pajungti. Tada reikia pirkti timerį (oi, nežinau, kaip tai bus lietuviškai, sakė, kad turėtų kainuoti apie 50 lt), jungti jį prie pečiaus ar variklio ar šilumos talpos (čia jis tiksliai nepasakys, reikia matyti, kaip pas jus šildymo sistema padaryta). Timerį reikia pasirinkti pagal jūsų poreikius, kad leistų įjungti sakykim du kartus per parą ir išjungtų po tam tikro laiko po įjungimo.
Na ir galutinė jo nuomonė - sistema, padaryta "kietai" and tam tikrų valdiklių (kaip timeriai, controleriai ir pan.), kurios negalima pamodifikuoti yra iš principo nesuderinama su moterimi, nes jos norai keičiasi ne dienom, o valandom. Ir jei ji negauna tai, ko nori ir iš karto, kai nori, tai yra baisiau už cunami azijoje. Todėl šildymo sistemoje reikia sudėti daviklius ir viską jungti prie centrinio kompiuterio, Tada galima daug lanksčiau viską valdyti ir panorėjus pakeisti, nieko negriaunant. Nu, čia išvada po to, kai aš paprašiau prie galimybės vėdinti pietinę pusę (kur didelės vitrinos) dar ir pašildyti grindis vonioje rytais ir vakarais, kaip čia mamagitana davė idėją. biggrin.gif
Tai kol kas susilaikysiu nuo tolimesnių mūsų šildymo sistemos keitimų. Nes vyras po ligoninės, jam reikia dar tris mėnesius rimtais gydytis iki pilno išgijimo, stengtis nepervargti ir nesinervuoti. Na, bet po trijų mėnesių tongue.gif Žodžiu informuosiu, kas pas mus gavosi su ta šildymo sistema.
Atsakyti
Mes pirkom savo laminata Senukose, pries Kaledu. Gavom dvyguba nuolaida - Kaledyne ir uz kieki. Jei perki daugiau nei 40m.kv. - nuolaida. Du kambariai plius koridorius - daugiau nei 40. Gamintojas - "Classen", Voketija. Atsparumo klase - 31. "Click" sistema. Impregnuoti krastai.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 09, 17:50)
Noreciau parketo, tik kad parketas kainuoja labai daug (bent jau tas, kuri as buvau nusiziurejus  blush2.gif ), o pigus parketas (pas tevus yra parketlentes)yra  doh.gif girgzda, jau tikrai "neliksi nepastebetas" biggrin.gif
Tai nusprendem apsistoti ties laminatu... Dabar vel dvejoti pradedu  doh.gif  biggrin.gif

Uzeikit stai cia
http://www.pakruojop...?s_id=5&lang=lt
pasiziuresit pasibendrausit ,ir nuspresit jums brangu tai ar ne.
Kas man patiko jie turi pigiu likuciu kuriuos ispardavineja pvz po 15kv ar 20kv.o perki tiek kiek tau paciam reikia.Lankiausi pas juos praeita savaite ir buvo tikiu likuciu po 26-30 lt.kv/m .na gero meistro rankose toks parketas virsta beveik auksciausia rusimi.reikia prideti dar ir tai ,kad po keliu metu laminata kogero mesit lauk ir desit nauja jei dar nebus ikirejes ,kaina auga...... biggrin.gif verta mastyti manau,beja siuloaikiskai sudetas parketas negirgzda nes yra klijuojamas ir dar prikalamas vinutemis.Sekmes
Atsakyti

Aš dabar irgi darau remontą ir dedu laminuotas grindis.Kai kurie atkalbinėja, bet jei neturi geram parketui tai tokios vis geriau, nei išklotas kardonas.
Pirkau vokiškas gal nenuvils wink.gif
Atsakyti
Radau puslapiuka,kur galima sienu ir grindu ir baldu spalvas pakaitaliot,jei kam idomu pasibandinet ax.gif
http://www.europe.pe...S_eshowroom.asp
Atsakyti
wub.gif na mes bambuko spalvą galvojam dėti... thumbup.gif man gražu labai blush2.gif va tik nežinau dar dėl sienų spalvos - norisi šiltesnių
Atsakyti
Labas visiems,

dabar su vyru lauzom galvas ir niekaip neprieinam vieningo sprendimo, ka geriau kloti i "salona" linoliauma (net nezinau kaip rasosi... blush2.gif ) ar laminata?????Kokia jusu nuomone apie viena ir kita grindu danga????

Aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
Jei gerai suprantu g.gif "salonas" tai yra kambarys kuriame dažniausiai leidžiame vakarus prie TV ar priiminėjame svečius smile.gif. Jūsų pasirinkimą galbut gali įtakot ir grindų dangos savikaina, nes vadinamo linoliaumo(čia tikriausiai g.gif tas kuris vyniojamas) savikaina pigesnė nei laminato ir sunku ką čia pasakyt. Tačiau pirmasis man labiau tinka virtuvėj, o kambaryje aš už laminato grindis.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 05 03, 11:58)
Taip, mimi, salonas butent yra televizoriaus ziurejimo ir draugu priiminejimo vieta.  rolleyes.gif Nezinojau, kaip kitaip ta kambari ivardinti.  tongue.gif

Ivardinti galima "gyvenamuoju" kambariu.
As uz laminata. Jis malonesnis- kojos nelimpa. Estetinis vaizdas geresnis, o kainu skirtumas labai nedidelis (na tik uz laminato klojima kazkiek papildomai moketi reikes). Be to linoleumas gryna sintetika, o laminatas visvien medzio pagrindu - tai naturalesne medziaga, be to linoleumas gali rauksletis ir pan.
Atsakyti