Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos

Kas link vaškavimo - aš prieš, nes pati vos galvos neprasiskėliau. Tačiau siūles impregnuoti labai patarčiau, priešingu atveju jos nuo plovimo išburksta. Yra skystis, kuris vadinasi impregnantas laminatui, kažkada pirkau Sprelvitoj, gal yra ir Senukuose, nežinau.
Atsakyti
o impregnuoti jauciu reikia is karto?
Ech butume anksciau sugalvoje, o dabar jau gal velu?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 01 19, 10:32)
o impregnuoti jauciu reikia is karto?
Ech butume anksciau sugalvoje, o dabar jau gal velu?

Yra ir sudetoms grindims impregnantas, tik jis brangesnis. As maciau Ollo grindu parduotuvei.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2005 01 20, 12:44)
Yra ir sudetoms grindims impregnantas, tik jis brangesnis. As maciau Ollo grindu parduotuvei.

Gal ne taip jus supratau, bet nesudėtų grindų niekas neimpregnuoja. O šiaip tai impregnuoti siūles niekada nevėlu.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 01 20, 12:47)
Gal ne taip jus supratau, bet nesudėtų grindų niekas neimpregnuoja. O šiaip tai impregnuoti siūles niekada nevėlu.

aptepa spec skysciu krastus tu gindu, kurios susdedamos be kliju smile.gif Tikrai zinau, nes vakar buvau pardei ir viska issiklausinejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2005 01 18, 15:18)
Po remonto ne tik laminatas pasidengia baltais ruožais. Liaudiška priemonė - plaunant grindis į vandenį įpilti acto, po 2-3 kartų turėtų ruožų nelikti.

Aciu smile.gif reiks pradet remtis laidies patirtimi wink.gif, dar teko girdeti, kad "sampano" po 3 Lt pila i vandeni, nors teisingai, ten toks pat actas biggrin.gif
Atsakyti
Na mums laminata impregnavo iskart, kai sudejo. Prieziurai naudoju "emsal" taciau nepastebejau, kad kas butu geriau, nei plauciau tik su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 01 20, 16:32)
na taip bet gal reikai iskart sudejus impregnuot

o manosiom jau kaip 2  metai greitai, tai gal jau saukstai po pietu

Nesijaudinkit, tikrai nevėlu. Manosioms jau greit 10 metų. Siūlių impregnavimas nėra vienkartinis veiksmas - priklausomai nuo eksploatacijos kas keli metai tai reikia kartoti. Savo impregnavau 3 kartus - pirmą kartą iškart sudėjus ir dar dukart kas 3 - 4 metai.
Atsakyti
Kaune netoli HE yra tokia langu-grindu gamykla,lyg "Nilma" vadinasi...asmeniskai man tai ten superines grindys.NAturalaus medzio,klijuotos.Ir vaizdas gaunasi neblogas,ir kaina nebloga wink.gif pigiausios apie 30Lt uz kvadrata.
Jei ka domins,galesiu peieskot foto ir kontaktu wink.gif
Atsakyti
Bute, kuri mes nusipirkom, irgi medinės grindys(lakuotos) cool.gif Tai va, mes nekeisim jų, o tik nušlifuosim(ar kaip tan vadinasi - tokia mašina viršutinis sluoksnis nuimamas) ir ant viršaus lakuosim.Gal galit pasidalinti patirtim, koks lakas geriausias?(grindys labai šviesios,koks medis nžn, reikia vyro paklaust)
Atsakyti
pas mus miegamajame pušinės(rinkomės pigiausia variantą blush2.gif )metų ne kažin kiek, bet jau charakteris susiformavęs,ypač ten kur vaiko lovelė stovi sad.gif
.Na, bet ką padarysi, miegamajame su batais nevaikštome, fokstrotų nešokame,o va, svetainėje, tai jau būtų ne kas.
ten dėjom laminuotas , bet ne lentas, o plokštes 60x60.atrodo originaliai. thumbup.gif dar nei vienas žmogus neatspėjo iš ko tos mūsų grindys tongue.gif
Atsakyti
Šitos temos neužmiršau. Mūsų grindų pirkimas atsidėjo iki dabar smile.gif , tai turėjau laiko iššniukštinėti medienos cechus Lietuvoje ir importuojamas egzotiškas medienos rūšis. Esu sužavėta sucupira medienos. Taip pat labai patiko cumaru. Berods, ąžuolo atsisakysim, dėl nepakankamo kietumo. Cumaru ir Sucupira kietesnės dvigubai blink.gif , bet ir kaina kiek aukštesnė. Bet turint omenyje, kad po kokių 10 m. gal būstą parduosim, tai daug daugiau šansų, kad grindys nebus praradę prekinės išvaizdos. O kaina kvadratui su darbu skirsis tik keliolika- gal dvidešimt litų.

Parašysiu daugiau, kai jau tikrai nusipirksim tą medieną. Parašysiu, kur Vilniuje jos galima rasti. Jei kas vis dar nori ąžuolo- galiu duoti telefoniuką- buvau pas juos, mačiau medieną, girdėjau atsiliepimus. Mediena aukščiausios rūšies, 12 cm., BE ŠAKŲ thumbup.gif , kas yra labai gerai, ypač, jei grindis galvojat beicuoti (ar kaip tas žodis biggrin.gif ) - nepalyginamai geresnė, soliodesnė išvaizda. Jų kaina - 100 lt. už kvadratą, bet jei pirktumėt daugiau - nuolaidą galima gauti. Tuo tarpu parduotuvėse Vilniuje apskritai nėra lentų be šakų, o jei tokių užklausi, tai ima vartyti akis ir aiškinti, kad be šakų tai kaina įspūdinga, nes čia mat eksliuzyyyyvas (patys šakotą pardavinėja po 100-135 tongue.gif ).

Vienžo, jau buvau išsirinkus šitą ąžuolą (nieko tokios kokybės ir geresne kaina Lietuvoj neradau), kai sužinojau apie tą sucupirą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 12 vasario 2005 - 09:46