Mes pirkom kilimine danga su 50% vilnos - visa "pasipuose" bjauriais kamuoliukais, kaip vilnonis megztinis. Nei kaip ju atsikratyti. Ir mokejom ziauriai daug - takart ji buvo viena is brangiausiu...
Pas mus beveik visame bute isklota kilimine danga. Aisku, vaikui tai yra patogiau : ne salta sedet ant grindu, ne taip skauda nugriuvus ir t.t. Bet man tai ta kilimine danga pradeda nusibosti, nes vis tiek neisiurbsi tu dulkiu visu, o laminata prasluostei ir viskas, o be to jei ant kilimines dangos ka ispili, tai ziurek ir plemas lieka, o be to vaikas gi dar mazas, tai ziurek ir sisiuka koki kartais padaro...Vienz, as pries kilimine danga. Geriausia iseitis butu : ant laminato, ar mediniu grindu patiesti kilimuka
o ash kaip tingine pasakysiu-ash uzh danga! Kai buvo danga,turejau mazhiau vargo...o dabar mane nuolat erzina ant grindu susidarantys dulkiu kamuoliai...nu tokie feee dalykai...eini,o jie ish paskos skrenda ir primena-TVARKYKIS-TVARKYKIS-TVARKYKIS
QUOTE (Saga @ 2004 08 10, 08:14) |
nu nemaciau tokiu kainu.....negi per metus jos taip nukrito, kiek teko ziureti, tai pats pigiausias naturalus parketas buvo apie 50 lt, ir tai jau su brokiukais smulkiais......... |
draugai tik ka susidejo klijuotos medienos grindis 4 cm. dar neslifavo ir nelakavo. Uzsisakinejo firmoje is pusies. Kol kas sake, kad kainavo 35 lt m2
QUOTE (Bitemaja @ 2004 09 13, 15:02) |
draugai tik ka susidejo klijuotos medienos grindis 4 cm. dar neslifavo ir nelakavo. Uzsisakinejo firmoje is pusies. Kol kas sake, kad kainavo 35 lt m2 |
Oi ne, pusim ne nesidomejau......labai jau minkstas medis, patys pardavejai nepataria....
QUOTE (laurala @ 2004 09 13, 13:23) |
Nusivyliau ir aš tom ,,plaukiojančiom" grindim ar kaip jos ten vadinasi...Valgomajam tai nespėju valyti, labai matosi viskas,nors ir specialų ploviklį laminatui naudoju .Senajam bute buvo medinės lakuotos grindys, tai tikrai daug geriau už laminatą |
a cia tie plovikliai, tai nuo ju greiciau tepas, kaip ir su kilimu plovikliais, bet laminatu ir as nusivyliau, nes atrod grindys lygios o jau isluzineja,
Kituos kambariuos uzdejom kilimine (y) Atrodo graziai, o siurbli ir taip turiu . be to nebrangu. (aisku ziurint kokia desit kilimine ) nzn dar ka desiu virtuvei ir koridoriui. Bet ti dabar neturiu pinigu tai ir negalvoju
Mediniu grindu ivairove atima ama . Galva susisuko beieskant tinkamiausio varijanto. Reikia apsispresti ir del medienos rusies, ir del lentu plocio, gliancavimo....
Man simpatiskas azuolas, bet radialinio pjovimo azuolines grindys atrodo gana nuobodziai, o ir lenteles kazkokios mizerines -iseiga tai gi maza (bent jau matytuose pavyzdziuose). Neradialinio pjovimo azuolo kietumas lygus uosio kietumui, o kaina, kaip zinia- ne.
O gal kas turi kanadietisko klevo grindis? Ar merbau, pasizymincias ypatingu kietumu, tik su kazkokiu raudonu atspalviu ? Kokie ju privalumai ir trukumai? Internete daug info prisigraibiau, bet butu idomu suzinoti jusu pastebejimus.
Kas leme jusu pasirinkima? Ar nenusivylete?
Man simpatiskas azuolas, bet radialinio pjovimo azuolines grindys atrodo gana nuobodziai, o ir lenteles kazkokios mizerines -iseiga tai gi maza (bent jau matytuose pavyzdziuose). Neradialinio pjovimo azuolo kietumas lygus uosio kietumui, o kaina, kaip zinia- ne.
O gal kas turi kanadietisko klevo grindis? Ar merbau, pasizymincias ypatingu kietumu, tik su kazkokiu raudonu atspalviu ? Kokie ju privalumai ir trukumai? Internete daug info prisigraibiau, bet butu idomu suzinoti jusu pastebejimus.
Kas leme jusu pasirinkima? Ar nenusivylete?
dar deda maumedzhio lentu grindis. Bet kiek girdejau jos jautrios temperaturos ir drėgmės pokyčiams. Pigiausia, aishku, pušis. Bet minkšta. Dar yra koks tai bambukinis parketas, bet akyse tokio nesu mačius.
dar nedėk beržo... Nesvarbu, kad visi tvirtina, jog jis sibirinis ir kietas, ale kas iš pažystamų dėjo- visi nusivylė... Labai minkštas ir braižosi.
Ąžuolas man parnelyg nuvalkiotas, be to kažkaip ir įpareigoja interjerą...
Man gražu margas uosis...ale kur jo grindlenčių gaut? Mes palanges uosio susidėję- vis pasižiūriu- tikrai norėčiau tokių grindų. Po metų laukia krastymasis į naują butą su visu įrengimu, taigi jau dabar dairausi, nes šį kartą grindims tikrai bus pagrindinis dėmesys...
Ąžuolas man parnelyg nuvalkiotas, be to kažkaip ir įpareigoja interjerą...
Man gražu margas uosis...ale kur jo grindlenčių gaut? Mes palanges uosio susidėję- vis pasižiūriu- tikrai norėčiau tokių grindų. Po metų laukia krastymasis į naują butą su visu įrengimu, taigi jau dabar dairausi, nes šį kartą grindims tikrai bus pagrindinis dėmesys...
QUOTE (Foxenas @ 2004 10 30, 17:48) |
Jo, bambukinis parketas atrodo labai idomiai, bet dar nesu maciusi pas nieka sudeto... |
Tik raso, kad bambukiniam parketui reikia ypatingai meistrisko apdirbimo. Atsiet, jis tada liuks atrodo, kai yra tinkamai apdirbtas, slifuotas, o tai sugeba retas nekiekvienas meistras.
Nors man lentos arciau prie sirdies....