Įkraunama...
Įkraunama...

Žalieji žirneliai

QUOTE(AveM @ 2009 08 15, 23:24)
As irgi kol isgliaudziau,tai isejo tik keturi stiklaineliai,kitus taip ir palikau peraugimui.O dabar jau tokie pernoke netinkami. biggrin.gif

lotuliukas.gif mano anyta pasiaukojo ir pagelbėjo man, nes aš viena tai nebūčiau tiek išlukštenus - 6litrus bigsmile.gif
Atsakyti
Man padejo mama su dukra. ax.gif
Atsakyti
Man gavosi 12 stiklainiukų ax.gif blush2.gif
O sunokusius išdžiovinau.bus galima juos panaudoti sriuboms,troškiniams ir žinoma kitų metų sėjai smile.gif
Atsakyti
Tai ir as dabar renku ir dziovenu,bet taip norejau dar pasidaryti i stiklaineliu,deja susivelinau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 10:39)
Tai ir as dabar renku ir dziovenu,bet taip norejau dar pasidaryti i stiklaineliu,deja susivelinau.


Su prinokusiais žirniais gali daryti daržovių salotas žiemai doh.gif .Receptuose,kur yra dedamos pupelės,galima keisti į žirnius.Tik aš juos prieš tai perpilu verdančiu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Aciu,pameginsiu,nes zirniu turiu daug,o pupeliu nedaug. ax.gif
Atsakyti
Labai skanus zirneliai,kuriuos marinavau pagal cia pasiimta recepta.Bet tingejau 5min pavirti,todel kietoki. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 15, 12:29)
Labai skanus zirneliai,kuriuos marinavau pagal cia pasiimta recepta.Bet tingejau 5min pavirti,todel kietoki. biggrin.gif


Ateity žinosit,kad reik apvirt,juk iš klaidų mokomes smile.gif
Atsakyti
Taigi taigi. biggrin.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
na, mergikės, pasidalinkit įspūdžiais - pagal kurį receptą marinuoti žirneliai buvo skaniausi? smile.gif Žirnių priaugo devynios galybės, reiks kažką daryt unsure.gif
Atsakyti
Ši tema ir man aktuali thumbup.gif
Mes visada šaldome žirnelius žiemai, o šiemet bandysim vakuoti. Tik deja esu girdėjusi jog žirnelius vakuotus reikia laikyti šaldytuve unsure.gif , nes kitaip šaudo. Man toks variantas netinka. O šie receptai kurie yra atskleisti šioje temoje, stovi ne šaldytuve, t. y. rūsyje ir pan. blush2.gif
Atsakyti