Labuliukas visoms!
išėjusi pasivaikščiot su mažyliu pastebėjau,kad dažna mama vežimėlį stumdo viena taip yra ir man.. bet norėčiau susipažinti su fainom mamytėm,kurios tokios kaip aš norėtų susibendrauti ir vaikštinėti drauge
nera tokiu mamyciu?
Kaip sekasi vaiksciuoti?
sveikos jaunos mamytes is Klaipedos, noretume jusu paklausti kaip jus ziuretumete i jaunu mamyciu auginanciu mazus vaikelius ir besilaukianciu vaikeliu kluba, kur galetumete susitikti kartu su vaikiukais, uzsiimti bendra veikla dalintis idejomis, mintimis. kokia veikla jums butu aktuali? jei atsirastu norinciu mamyciu galetume surengti susitikima ir aptarti. Labai lauksime Jusu atsiliepimu
QUOTE(atide7 @ 2009 10 04, 21:33)
sveikos jaunos mamytes is Klaipedos, noretume jusu paklausti kaip jus ziuretumete i jaunu mamyciu auginanciu mazus vaikelius ir besilaukianciu vaikeliu kluba, kur galetumete susitikti kartu su vaikiukais, uzsiimti bendra veikla dalintis idejomis, mintimis. kokia veikla jums butu aktuali? jei atsirastu norinciu mamyciu galetume surengti susitikima ir aptarti. Labai lauksime Jusu atsiliepimu
labuks, butu smagu jei isikurtu toks klubas. namuose sedint liudnoka, i darba eit nereikia tai veiklos mazoka , nors su lelyte yra ka veikt, bet norisi ir kitokio bendravimo. mes mielai prisijungtume
sveikutes as is laukininku . ir daznokai vezima stumdau viena
Sveikos, kadangi po ilgo laiko vel grizau i Klp, tai butu smagu susipazinti ir surast draugiu mano "knopkei", kuriai 2 metukai, idomu butu suzinot, ar yra koks mamycdiu klubelis klp?
Sveikutės
Mes nesenai atsikraustėm į Klaipėdą ir taip pat norėtume susirasti čia draugų ir draugių Gyvenam Ryšininkų g. taigi, jei gyvenat netoliese sakykit
Mes nesenai atsikraustėm į Klaipėdą ir taip pat norėtume susirasti čia draugų ir draugių Gyvenam Ryšininkų g. taigi, jei gyvenat netoliese sakykit
QUOTE(indrezz @ 2010 02 04, 12:03)
Sveikutės
sveiki
mes gyvenam Kauno g., tai manau, kad tikrai netoli ir būtų smagu pabendrauti jei ką, mano skype -bbrigite
Sveikos mamytes
mes irgi LAukininku gvenom, jei ka rasykit , orai pagirejo galesim pasivaikscioti, tik mes jau pacios tapi topi darom be vezimuko
mes irgi LAukininku gvenom, jei ka rasykit , orai pagirejo galesim pasivaikscioti, tik mes jau pacios tapi topi darom be vezimuko