QUOTE(sekunde1 @ 2009 11 21, 20:33)
vaikui jau 1 metai, o as dar maitinu, tuo dziaugios bet noriu pasiguost, kad maitinant, vaikas labai priprate prie MP valgymo nakti. Uzmiega su MP, o po to nakti dar 3-5 kartus prabunda ir be MP neuzmiega
paskaitykit tema metinuko meniu, tai ten kas antras maitinamas misinuku dar keliasi nakti po du kartus misinio ar arbatytes, manau nutraukus MP tikrai nesibaigs tie naktiniai kelimaisi, o va man tai patogu atsikele, papulis ir toliau abu snaudziam, tad belieka tik pasiguost, kad isimiegosim kada nors - ateityje
Papildyta:
QUOTE(nuliaX @ 2009 11 21, 20:43)
Mano mergytei 3 savaites, maitinu, kol kas viskas daug maz gerai. Ciulptuko ne duodu bet per 3 savaites 3 kartus gavo. Taigi siandien po treciojo karto, vaikas pavalges nebeuzmiega o verkia, duodu kruti patraukia, nestipriai tarsi zaisdamas uzmiega, pagaldau i lova ir vel verkia. Manau taip prase ciulptuko, nes kitu priezasciu nera, jau apgalvojau ir del maitinimo, ir del pampersu turinio. Taigi tas nelemtas cilptukas viska sugadino. Daugiau neduosiu.
Jei gauna MP tai sotus turi miegoti, o cia verkia diena
Jei butu mazai pieno nebutu tiek sunaudotu pilnu pampersu. Patarimas visiems : reikia daugiau kantrybes
is fantastikos srities, mano nei vienas vaikas, nei matinamas misiniu, nei MP dienom istisai nemiegodavo, pavalge nusnaude pusvalandi ir vel gyvi, maniskiai ismiegot valanda, pusantros diena pradejo kazkur apie 10 men. Pvz as nesu tokia arsi ciulptuko priesininke, pas mane jis naudojamas ir pagal poreiki, tai nesutrukde zindyt iki siol, mums jau tuoj metukai