QUOTE(- hal - @ 2009 10 15, 00:03)
pacioje maitinimo pradzioje krutys buna labai kietos,skaitydama sia temute radau keles savo klaidas,bet vis tik jas iveikiau savaip kad ir labai sunkiu budu(kaip suzinojau yra ir daug lengvesniu ) tai va apie ta kieta krutine,kol pienelis dar nesusireguleves krutine kieta,jai maitinsiu leliuka is kaires kruties,ar galiu siek tiek pienelio nutraukti is desines kad ji nebutu toke kieta ir skausminga.aisku kita maitinima maitinsiu is desines,o galima tada siek tiek nutraukti is kaires kad sioji nebutu toke skausminga ir kieta..?ar tai nesutrikdys pienelio?tiesiog su pirmuoju savo kentejau..seip mano krutine labai maza,ne maitinimo ir nestumo metu 32A..o maitinimo metu inai padideja du tris kart,oda buvo toke isitempus kad rodos truks beziurint..na zodziu labai skaudejo,ar galiu sau tai pasilengvinti pradzioje su pientraukiu ?
busiu dekinga uz atsakyma
busiu dekinga uz atsakyma
Man buvo tas pats. Gali su pientraukiu truputi nutraukti, kol suminkstes, ir iskarto duoti ta nutraukta kruti zysti mazyliui. tai mazylis geriau paciups speneli,ir nepyks.
Papildyta:
QUOTE(*Violeta* @ 2009 10 15, 10:02)
Padekit mamytes
Ir as nezinau ka daryt, mano leliukui savaite. Krutys atrodo tuoj sprogs. O jis tik miega ir miega
Ir as nezinau ka daryt, mano leliukui savaite. Krutys atrodo tuoj sprogs. O jis tik miega ir miega
Mazyli reikia zadinti, kas tris valandas ir maitinti.nakti nereikia tegul miega kiek telpa, o diena butina zadinti ir maitinti