QUOTE(Ronaldo @ 2009 09 26, 07:54)
ciulptuko nedaviau nei pirmam , nei antram vaikeliui, o buvau ir esu ne tik nusipraususi, bet ir pasidaziusi
, nereikia dramatizuoti vaiko auginimo, tai ka jau kalbeti apie musu mamas kai nebuvo pampersu tai ka jos atsiprasau apsisikusios vaiksciodavo? Tikrai ne, buvo ir pyragu prikepta, kompotu privirta o ir mes visada svarus vaiksciodavome...
o sasai ant krutu atsiranda del netaisiklingo papuko idejimo i burnyte, vailelis turi apglebti ne pati speneli o visa aureole. tada jokiu sasu nebus niekada, tai ismoksta ir mamyte ir vaikelis.
taip atrodo dramatizuoti....jei mėnesį ant rankų pranešiojau viena....tik koridorius pamenu kai diegliukai buvo...tai ką reikėjo visada krūtį burnoj laikyti, kad nurimtų....
gerai, kad jums neprireikė....mano sesrs dukrytei pirmai irgi neprireikė...net nepagalvojo apie tokį dalyką...o va su antrają teko įsigyti
....ir pati nesitikėjo...
šiaip nedramatizuojam, džiaugiamės, bet jei reikiamu momentu pasinaudojo...tai nematau nieko baisaus.....
o dėl šašų...tai ėjo žindymo konsultantės pas mane...ir namie buvo...sakė l.gerai ir taisyklingai paėmus....tačiau pripažino, kad daugeliui taip nutinka...ir reikia palaukti kol adaptuosis spenelis
viskas praėjo....viską išmokom....auga sveika ir laiminga....geria pienelį.......todėl suprantu tas mamytes, kurios susiduria su tokia situacija....