QUOTE(Vaidara @ 2009 09 10, 21:51)
Sveikos mamytes
Noriu ir as pasiguosti ir paprasyti patarimo.
Mano suneliui 3 su puse menesio, labai stengiuosi maitinti savo pienuku nors kartais buna tikrai labai sunku susilaikyti ir neduoti misinuko, nes vaikutis beveik kiekviena karta pavelges buna nepatenkinta, neramus, verkia tarsi noretu dar valgyti, ima papuka ir spjauna, vel ima ir spjauna, kol galiausiai verkti pradeda ir tada nebeikisi. Valgo is abieju krutu, nes po vienos rekia baisiausiai, kaip padaryti kad uztektu vieno papuko?
Viena papuka valgo labai trumpai 3-5 minutes, kad ir kaip stengciausi duoti ta pati papuka , kad pazistu ilgiau niekaip neiseina, tenka duoti antra, antra irgi patraukia pora minuciu ir vel nepatenkintas, duodu vel ankstesni, bet du patraukimai ir vel viskas is pradziu...Taip varkstam jau beveik menesi patarkit, kaip sutramdyti savo oziuka. Ar tikrai geriau butu jei duociau tik is vieno papuko viena maitinima. Valgom pakankamai daznai - kas 2-3val., kartais ir dazniau. Svoris auga pakenciamai - 1men.-800, 2men.-1000, 3men.-900.
Isanksto Aciu, laukiu komentaru ir patarimu
Svoris pas jumis auga labai gerai
Mano mergicka elgesi LYGIAI TAIP PAT. As maitinau ir tebemaitinu is abieju papuku kaskart. Manau, kad mano klaida buvo ta, kad per daug galvojau apie ta jos valgyma. Tiesiog, kai vaikas taip elgias ( kadangi jau virs 3 men.), gal vertetu ji uzimti kita veikla, o gal jis miego nori ir uzmigt negali, o gal dar kas.. Vertetu paieskoti ivairiu maitinimo padeciu - as pvz. kuri laika maitindavau mazyle vaiksciodama isidejus i slinga. Paskui supratau, kad labai patogu maitinti, kai vaikelis snaudzia, ramiai ir daug privalgo
Bet kai valgo snausdama, tai nezino kada sustot ir persiryja, paskui atpila daug... Na mums pagrindinis kosmaras tai vakarais prasidedavo, tai as anksti ryte piena nusitraukdavau ir vakare suduodavau per maitinimo pagalbininka (toki pakabinama buteliuka ant kaklo su slangelem, kai vaikelis valgydamas is papuko kartu ir per ta slangele pienuka traukia) arba su sauksteliu, tai rydavo labai, ir rami paskui budavo, bet kazi ar gerai dariau, kad daviau, nes 6 men tokia stora panele pasidare, kad as jau issigandau, ir dabar labai stora, o sako nuo mamos pieno nenutunka
, nors gydytoja sako, kad viskas gerai, man visgi neramu
Taigi, nepersistenkit