Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

QUOTE(0rchideja @ 2010 09 02, 18:42)
Jei neturite jokiu nusiskundimu tai tik apziuri ginekologiskai  mirksiukas.gif

Dar girdejau jog siuncia darytis klubu rentgena.
Ar tai tiesa?
Atsakyti
Jau 8 menesiai pomano maziukui, o as dar jokio noro neturiu pas juos eit doh.gif
Bet teks, maza kas ten doh.gif gali buti.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 09 04, 13:16)
Dar girdejau jog siuncia darytis klubu rentgena.
Ar tai tiesa?

Galiu pasakyt, kad manęs nesiuntė. nors gal nuo ginekologės priklauso g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as dar nebuvau pas ginekologa. nors profilaktiskai noreciau nueit unsure.gif
Atsakyti
As nuejau is karto kaip praejo 6 sav. Jokio lapo nenesiau, viska pasieme pediatre... smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo praejus 6 savaitems pas ginekologe reikia apsilankyti-būtinai... Svarbiausia yra sveikata 4u.gif
Atsakyti
mamytės, kurios dar nėjo pas ginekologus po gimdymo, o jūs kaip atnaujinot sąntykius su vyru? aš tai kaip ir bijočiau be gydytojos palaiminimo.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 10 13, 21:54)
mamytės, kurios dar nėjo pas ginekologus po gimdymo, o jūs kaip atnaujinot sąntykius su vyru? aš tai kaip ir bijočiau be gydytojos palaiminimo.

Jei gerai jautiesi, nebekraujuoji, tai ko cia bijot? biggrin.gif
Atsakyti
man gėda ir pasisaklyti, bet po gimdymo pas ginę dar nebuvau nuėjusi. Gerai jaučiuosi, o ir neišeina niekaip prisirašyti - tai tas, tai anas ... blush2.gif
Atsakyti
na taip
Atsakyti
Aš prieš kelias dienas buvau (po gimdymo jau 2 mėn). Tai viską apžiūrėjo ir kontraceptikam receptą išrašė. Dabar po pusės metų vėl reiks pasirodyti, kad išrašytų receptą kontraceptikams.
Jaučiuosi gerai, bet tiesiog dėl šventos ramybės nuėjau, nes aš po CP, tai norėjau, kad pažiūrėtų, ar viskas gerai sugijo.
Atsakyti
O aš po gimdymo pas ginekologę pasirodžiau jau po geos savaitės, reikėjo gimdyvės lapą atiduoti. Manęs mano ginekologė jau po gimdymo namus ieškojo 4u.gif , nes sakė, jei po velykų lialiaus nebus, skubiai pas ją. O aš savaitę prieš velykas pagimdžiau, tai pas ginekologę apsilankiau jau gerokai po šios šventės.
Paskui liepė ateiti nuo gimdymo praėjus 2-iems mėnesiams, kad pažiūrėtų kaip ir kas, ar ar galima vėl turėti lytinių santykių
Atsakyti