Sveikos,
gal kuriai teko susidurti su tokia situacija:
iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo?
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 09:44)
Sveikos,
iki nestumo pas ginekologe lankiausi privaciai, bet ji nesciu nepriziuri, todel pasirinkau lankytis VGN konsultaciniame centre. ir man dabar iskilo klausimas, pagimdysiu (po savaites) as tuose VGN, o poto kaip cia rasote po 6 savaiciu man kreiptis i savo senaja ginekologe ar eiti dar i ta pati konsultacini centra?ar ten priima po gimdymo?
Priima ir po gimdymo. Mano ginekologe atostogavo, tai as pries gimdyma buvau 2 kartus nuejus i VGN konsultacini, ten moterys ateidavo ir siaip tikrintis, ir po gimdymo
QUOTE(Frosted @ 2010 08 13, 16:10)
Priima ir po gimdymo. Mano ginekologe atostogavo, tai as pries gimdyma buvau 2 kartus nuejus i VGN konsultacini, ten moterys ateidavo ir siaip tikrintis, ir po gimdymo
na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi
reiks pasiklausti jei dar nepagimdysiu ir teks eiti
QUOTE(Dratiene @ 2010 08 13, 15:23)
na manau logiska butu, jei kuri laika tikrintu po gimdymo, juk visa nestuma ten lankiausi
As kol laukiau, tai moteris buvo atejusi, jos vaikeliui jau 3 metukai kazkur, taip pat pas ginekologe ejo. Man atrodo, ten ir siaip apskaitoje buna moteriskes
Na, mano abu lapus paeme pediatre, bet ta lapa, kuris buvo skirtas ginekologei ir jai ir perdave. Kai ejau pas gine - visa info ji turejo.
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 21:17)
Na, mano abu lapus paeme pediatre, bet ta lapa, kuris buvo skirtas ginekologei ir jai ir perdave. Kai ejau pas gine - visa info ji turejo.
Mano irgi abu lapus seimos gydytoja paeme, o kai reikejo siuntimo pas ginekologe - ant siuntimo viska ko reikejo surase
QUOTE(Itane @ 2010 07 07, 19:25)
Man ligonineje pasake pirmakart apsilankyti pas ginekologa grizus namo po savaites ir po menesio, taip yra ir tuose dvejuose lapuose parasyta.Bet kai apsilankiau po savaites dar kraujuojanti pas gine, tai ta i mane kaip i durne pasiziurejo ir pasake, kad pirma as tokia pasirdodziau su tokiu lapu, tai kitakart liepe ateiti po 1,5menesio
Kokia trenkta ta gine Gal ja supazindint reikia, kada pacientes turi ateit Man dar bunant ligonineje n kartu kartojo, kad pirmas vizitas po savaites ar 10 dienu. Net pati vyr sesute uzregistravo laika pas gyd. Gal todel, kad suplysus esu, todel reikia anksciau apsilankyti. Ir merginos, nesvarbu, kad dar kraujuojat, cia geda-negeda negali but, reikia eit, kad nebutu po to kokiu negerumu. Gi turi tikrint, kaip viskas atsistato po gimdymo. Cia jums ne i pirsta isipjaut
QUOTE(jurgva @ 2010 08 23, 13:31)
Ir merginos, nesvarbu, kad dar kraujuojat, cia geda-negeda negali but, reikia eit, kad nebutu po to kokiu negerumu.
Juk kraujavimas yra naturalus dalykas, tikrai ginekologai neziuri kreivai jei kraujuoji ir ateini. Paciai gal nesmagu, o siaip cia ju kasdienybe. Tai ka, jei menesines nesiliauja, ir kraujuoji pastoviai, tai ir nesikreipi i ginekologa? Taip ir nukraujuoti galima ir kokia komplikacija gauti
bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus
QUOTE(jovukas @ 2010 08 23, 16:36)
bjauriu buna tu ginekologiu. zinoma, gal menkas malonumas joms ten krapstytis po tarpkojus, bet pacios pasirinko tokius darbus
Na manau eidami i medicina busimieji medikai zino, su kuo teks dirbti manau, chirurgai baisesniu vaizdu prisiziuri, nei ginekologai truputis kraujavimo tikrai nera baisu, julab kad po gimdymo tai yra naturalu.
Pagimdžiau jau 2vaikus, bet pirmąkart po gimdymo pas ginekologę ėjau tik po 6 savaičių. Man taip ir patarė, na nebent kažkas negerai, tada liepė anksčiau ateiti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 05, 21:34)
Sakykit jums per ta pirmaja apziura po gimdymo tik apziurejo ar ir tepineli eme?
Jei neturite jokiu nusiskundimu tai tik apziuri ginekologiskai