Aš pasirodžiau tik po 6 mėn. gerai kad viskas buvo gerai, tačiau reikėtų pagal gyd. rekomendacijas jau po 3 mėn.
Įdomu ar kas jų laikosi?
QUOTE(laimingiausiamama @ 2010 05 26, 22:59)
Aš pasirodžiau tik po 6 mėn. gerai kad viskas buvo gerai, tačiau reikėtų pagal gyd. rekomendacijas jau po 3 mėn.
Įdomu ar kas jų laikosi?
Įdomu ar kas jų laikosi?
Laikosi Tiek po pirmo gimdymo, tiek dabar , sakė apsilankyti po 8 sav. - taip ir padarysiu
Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet? ar as klistu?
QUOTE(busima mamite @ 2010 05 30, 22:04)
Sveikos mamites as noreciau jusu paklaust po gymdimo praejo 7 savaites,pas daktara eisiu po 2 savaiciu nes taloneliu anksiau nera as ne lietuvoi,bet biiski kraujas eina nors jau buvo nustoja,gal perpute kur ar dar kas,as maitinu krutimi jug negalejo menesines prasidet? ar as klistu?
gali būti, kad tai mėnesinės.
Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu ir norejau taves paklaust jai atsiranda menesines tai dings pienas ai tik sumazes?
QUOTE(busima mamite @ 2010 06 02, 17:23)
Sveika uksne as pasitepliojau tris dienas ir nustojo buvo sumazeja pieno bet dabar pasitaise ir vat dabar galvoju kas tai buvo ar buna tokiu mazu menesiniu ir norejau taves paklaust jai atsiranda menesines tai dings pienas ai tik sumazes?
pieno kiekiui įtakos tas neturėtų turėti Gal tiesiog vaikelis daugiau valgė, todėl ir atrodė, kad pieno sumažėjo O mėnesinės manau visokios gali būti, kol organizmas pilnai atsigauna ir į savo vėžes atsistoja. Man po pirmo gimdymo irgi buvo vos kelios dienos patepliojimų, nors ir maitinau.
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu Skaitau, kad čia daug kam liepia pasitikrinti po 6 sav. Juk gydytoja neapžiūrės jei dar kraujuoju? Kažkaip ir pačiai nepatogu tokios būklės eiti.
QUOTE(pati22 @ 2010 06 15, 15:05)
Man į tą lapelį, kur ginekologei reikia duoti, įrašė, jog turiu pasitikrinti per 10 dienų. Bet kad aš dar kraujuoju, tai ir neinu Skaitau, kad čia daug kam liepia pasitikrinti po 6 sav. Juk gydytoja neapžiūrės jei dar kraujuoju? Kažkaip ir pačiai nepatogu tokios būklės eiti.
na net keista, ką ten gali tikrint po 10 dienų Po 6 sav. tai patikrina, ar gimda susitraukus, ar gražiai užgiję visi plyšimai, kirpimai ir t.t. O kas ten gali būt užgiję po 10 d...
apsilankiau praejus 7 savaitems po gimdymo
as apsilankiau po 8 savaiciu kaip daktare ir sake, ir aciu dievui viskas ok, na tik tie tepliojimai erzina, bet daktare sake, kad kol gimda pilanai susitrausks ir isivalys po truputi pateplios.
as apsilankiau po 6savaiciu, ir pasake kad viskas gerai tik kad siuvimo vieta dar ne pilnai uzgijus, ir liepe po 6men ateit vel pasitikrint del cistu kaip supratau....
[quote=justmoon,2010 05 03, 12:45]
Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei
o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti
Turejo duoti lapuka apie gimdyma, kada ir kaip pagimdete, kas gime, koks vaiko svoris ugis, kiek balu gavo ir t.t. Lapuke turejo buti ta pati informacija 2 kartus surasyta, viena dali i poliklinika (pas seimos gydytoja), kita - ginekologei
o kodel reikia seimos gydytojui antraji lapuka nesti? As galvojau, kad sau pasilikti