Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

O asnezinau ka daryti nes neimanoma uzsiregistruoti po 6 sav, tai net nezinau kada papilsiu pas ginekologe, jeigu man nieko neskauda ir serhu menesinemis tai gal ir nereikia. Po gimdymo jaj praejo 6 savates.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2013 06 20, 11:52)
O asnezinau ka daryti nes neimanoma uzsiregistruoti po 6 sav, tai net nezinau kada papilsiu pas ginekologe, jeigu man nieko neskauda ir serhu menesinemis tai gal ir nereikia. Po gimdymo jaj praejo 6 savates.

as pas savo gine po gimdymo nuejau praejus beveik 3men. nes niekas vaiko nepaziurejo. bet niekas neskaudejo,jokiu problemu nebuvo,tai ir gine sake jai nera nusiskundimu,tai galima ir neskubeti.
kitos ziuretik isvis nenueina ir galvos nesuka
zinoma,jai kokiu kontraceptiku norit issirasyti kitas reikalas
Atsakyti
pilnai pritariu. Kartais tiesiog iš galvos išgaruoja, kad reik užsiregistruot, kartais susiderint su grafikais vyro nepavyksta. taip jau praeina pvz 4 mėnesiai ax.gif bet jei nusiskundimų neturiu- tai nemanau, kad degantis reikalas.
yra moterų, kurios po gimdymo ir metus nebuvo nuėję, ir viskas tvarkoj
Atsakyti
QUOTE(Daivukzzz @ 2011 02 15, 21:15)
As va irgi taip iseina nuejau tik pliusiuko uzsidet...  verysad.gif  nuejau, paniurke, tepineli paeme ir ate. Net apie apsisaugojima normaliai nepapasakojo, tik ta Mirena jau taip inirtingai pirso kad ojojoj. Jos gal ten nuo ju pardavimo procenta gauna?  blink.gif

O gal Mirena tikrai labai patogi kontracepcijos priemonė po gimdymo? Mažiausia įmanoma hormonų dozė, nereikia prisiminti išgert tabletės, nesuplyš santykių metu ir dar kraujavimą per mėnesines mažina.
Atsakyti
Pirmą kartą po gimdymo pas ginę nuėjau praėjus 9-10 savaičių. Kitą kartą sakė susitiksim po 4 mėnesių smile.gif
Atsakyti
Siaubas..prisiminiau, kad dar nenuėjau ax.gif
Tiesa, buvau dvi savaitės po gimdymo dėl neaiškios t-ros, tai gal galim ir užskaityt g.gif Nieko blogo nerado ir iš tiesų viskas savaime susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 15, 15:02)
Praėjus aštuonioms savaitėms po gimdymo apsilankiau pas ginekologą pažiūrėt kaip sugijo plyšimas. Dar kartą lankiausi po metų.

as taip pat. Sake ateit po metu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 12 19, 01:37)

pas kuria gydytoja reikia eiti po gimdymo 6-8sav: pas savo ginekologa ar pas ta, pas kuri nestumo metu lankiausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 12 18, 23:37)

As pirma karta ejau po 6 savaiciu, o antra karta pasake, jeigu neturesit nusiskundimu galite po metu ateiti.
Atsakyti
As pi gimdymo savaitei prabegus buvau,nes blogai gijo siuvimas.Dabar jei viskas gerai tai liepe po menesio ateit.
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 01 11, 21:42)
pas kuria gydytoja reikia eiti po gimdymo 6-8sav: pas savo ginekologa ar pas ta, pas kuri nestumo metu lankiausi?  g.gif

Pas savo 4u.gif

Aš tvarkingai po 6 savaičių buvau, labiau profilaktiškai, nieko ten po Cezario nebuvo ką žiūrėt, neplyšus, nesiūta ax.gif
Atsakyti
Buvau apžiūroje po 6 savaičių. Dabar jau metai praėję po gimdymo, bet dar nesulaukiau mėnesinių. Planavau eiti, kai jos atsiras, tačiau manau, jog neverta laukti, reikėtų nueiti į apžiūrą.
Atsakyti