As pas savo ginekologa apsilankiau praejus 6 sav. po gimdymo, kad apziuretu ar viskas gerai sugijo ir pan., nu bet jei jau buciau kraujavusi istisai, kaip kazkuri cia rase del placentos atplaiseles palikimo, tikrai buciau ejusi anksciau...vistiek manau turi jausti, kad kazkas yra ne taip...
Pirmą kartą apsilankiau po dviejų mėnesiu, nes vis po truputį pakraujuodavau. Tai apžiūrėjo ir liepė laukti kol sugis (buvau siūta, tai buvo likus žaizdelė)
Pas mane ant tos sakneles parasyta pasirodyt po 10 dienu gimdymas buvo naturalus tik kirpo. Galvoju kodel tAip anksti reik eit,nes su pirmu irgi turejau pasirodyt uz 6 sav
Pas mane ant tos sakneles parasyta pasirodyt po 10 dienu gimdymas buvo naturalus tik kirpo. Galvoju kodel tAip anksti reik eit,nes su pirmu irgi turejau pasirodyt uz 6 sav
Po gimdymo praejau 3 men. o as niekaip nagaliu patekti pas savo daktare, kuri nestumo metu mus priziurejo, tai sis menesis vietu nera, tai ji atostogauja men, tai dar kas nors. Bet jauciu,kad ten viskas tvarkoje