Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

QUOTE(migle/arentas @ 2012 02 26, 19:13)
Pas ginekologa nuejau po 1.5 men., nes nuolat kraujavau. Paaiskejo, kad liko placentos. Teko operuotis  blink.gif

jetau blink.gif
Atsakyti
Po gimdymo nuejau po 2men i apziura pas gine. Viskas buvo graziai sugije, kur kirpo gimdymo metu, ir siaip viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
Po 7 savaičių apsilankiau, kad apžiūrėtų kaip susitvarkė viskas
Atsakyti
As pas savo ginekologa apsilankiau praejus 6 sav. po gimdymo, kad apziuretu ar viskas gerai sugijo ir pan., nu bet jei jau buciau kraujavusi istisai, kaip kazkuri cia rase del placentos atplaiseles palikimo, tikrai buciau ejusi anksciau...vistiek manau turi jausti, kad kazkas yra ne taip...
Atsakyti
pirma karta po gimdymo apsilankiau tik po pusantro menesio,o paskui tik tada kai paciai iskyla kazkokiu klausimu
Atsakyti
Pirmą kartą apsilankiau po dviejų mėnesiu, nes vis po truputį pakraujuodavau. Tai apžiūrėjo ir liepė laukti kol sugis doh.gif (buvau siūta, tai buvo likus žaizdelė)
Atsakyti
Man jau 7 mėnesiai po gimdymo, o aš dar nebuvau sad.gif nieko gero pas mane anam gale, bet neprisiverčiu nueit sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aricci @ 2012 05 25, 21:03)
Man jau 7 mėnesiai po gimdymo, o aš dar nebuvau sad.gif nieko gero pas mane anam gale, bet neprisiverčiu nueit sad.gif

O jūs nedelskite, jei rimtesnė bėda geriau anksčiau užkirsti kelią, o ir pačiai bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankėtės pas gydytoją O.Černiauskaitę Kauno klinikose? Kaip sekėsi, kokia nuomonė apie ją, koks jos požiūris ir elgesys?
Atsakyti
Pas mane ant tos sakneles parasyta pasirodyt po 10 dienu g.gif gimdymas buvo naturalus tik kirpo. Galvoju kodel tAip anksti reik eit,nes su pirmu irgi turejau pasirodyt uz 6 sav
Atsakyti
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 07 09, 12:21)
Pas mane ant tos sakneles parasyta pasirodyt po 10 dienu g.gif  gimdymas buvo naturalus tik kirpo. Galvoju kodel tAip anksti reik eit,nes su pirmu irgi turejau pasirodyt uz 6 sav

gal siūta nemažai ir su kokiais sunkumais, todėl reik pasirodyt, kad pažiūrėtų, kaip gyja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 09 liepos 2012 - 13:04
Po gimdymo praejau 3 men. o as niekaip nagaliu patekti pas savo daktare, kuri nestumo metu mus priziurejo, tai sis menesis vietu nera, tai ji atostogauja men, tai dar kas nors. doh.gif doh.gif doh.gif Bet jauciu,kad ten viskas tvarkoje
Atsakyti