Na prisiduosiu - po gimdymo jaučiausi puikiai, prabėgus 6 savaitėms atsirado mmm, su ginekologe pasikonsultavau telefonu, nes norėjau iškart pradėt gert kontraceptines tableletes. Gydytoja patarė ir viskas. Pirmą kartą apsilankiau pas ginekologę, kai buvo praėję po gimdymo 5,5mėn., nes atsinaujino pienligė. Anksčiau nemačiau poreikio, nes jaučiausi puikiai, niekas nekėlė įtarimų
po 2 menesiu nuejau pas ginekologe,nes atostogavo. pasake,kad viskas gerai,tik grybeli rado,bet kadangi jo nejauciau,taip ir baigem. jauciu reikes kada vel uzsirasyti pasitikrinti,maza kas, dar vis cezario pjuvi jauciu nors puse metu praejo jau,ar taip turi buti?
Pas ginekologe nuėjau po gimdymo 6savaite, apžiūrėjo ir pasakė, kad viskas gerai. O ta lapelį kur davė išeinant iš ligoninės vieną pasiėmė pediatrė, o kitą nunešiau pas ginekologe.
As apsilankiau praėjus po gimdymo 2,5 menesio (buvau kirpta gimdymo metu). Kai tikrino, tai taaaaaip nemalonu buvo, taaaaip skaudėjo,kad maniau iš kabineto su visa kėde pabėgčiau, net persiriečiau visa. Gydytoja man pasakė,kad jei dabar taip skauda, tai skaudės ir lytinių santykių metu. Bet pasakysiu, taip tikrai nebuvo. Pradėjom gyventi įprastą gyvenimą praėjus 3 mėnesiam su trupučiu po gimdymo ir viskas gerai.
o kiek laiko kraujavot po gimdymo, velnias niekaip nepamenu kiek tai truko po pirmo cp
QUOTE(Vaiva.S @ 2012 01 06, 21:11)
o kiek laiko kraujavot po gimdymo, velnias niekaip nepamenu kiek tai truko po pirmo cp
Kraujavimas trukjo apie 3 savaites, bet i pabaiga tik patepimas Na o pas ginekologa nuejau po 6 men. ( matyt pati nepareigingiausia esu is cia rasanciu)
as po antro cp pas gine nuejau praejus beveik 3 menesiams, nes gan ilgai kraujavau, beveik 2 menesius gine apziurejo, sake randas sugyjes kuo graziausiai, tai sake man tik gimdyti ir gimdyti, sakau aciu aciu, gal pakolkas uzteks
pasitariau del kontracepcijos, bet mane labiausiai vilioja spirale, nenoriu as gerti jokiu tableciu, tad sake ateiti kai jau bus pareje 8 men po cp, nes anksciau spirales deti negalima..tai va. laukiu dbr kada tie 8 men bus ir tada vaziuosiu pas ja
pasitariau del kontracepcijos, bet mane labiausiai vilioja spirale, nenoriu as gerti jokiu tableciu, tad sake ateiti kai jau bus pareje 8 men po cp, nes anksciau spirales deti negalima..tai va. laukiu dbr kada tie 8 men bus ir tada vaziuosiu pas ja
Sveikos apsilankiti po gimdymo reikia po 6savaiciu ir tas antras lapelis nebutinas ginei
Nukeliavau pas daktaryte 7 savaite po gimdymo,kadangi buvau kirpta ir laukiau,kol apgis siules apziura tikrai nebuvo nemaloni,viskas praejo sklandziai manau buvo pats laikas,kadangi jau norejosi gryzti su vyru i normalu gyvenima o ir aptarti kontraceptines priemones jau nebuvo per anksti
Pas ginekologa nuejau po 1.5 men., nes nuolat kraujavau. Paaiskejo, kad liko placentos. Teko operuotis