makaronika, 06 Bir 2011 - 22:48, parašė:
makaronika, 06 Bir 2011 - 22:48, parašė: ![]()
Jei viskas gerai, tai galima ir veliau, bet jei nera gerai tai manau kuo anksciau. Po pirmojo gimdymo nenustojau kraujuoti tai nuejau anksciau, pasirodo buvo placentos likuciu, o po antrojo nors ir gerai jauciausi del sventos ramybes ejau taip kaip priklauso po 6 savaiciu

Lygiai ta pati istorija su pirmu gimdymu. Dabar jau 6 sav po antro, jauciuos gerai, bet kita savaite jau reiks prisiruost nueiti.

acorus, 10 Rug 2011 - 14:00, parašė:
acorus, 10 Rug 2011 - 14:00, parašė: ![]()
o man sake apsilankyti menesiui po gimdymo

astabil, 11 Rug 2011 - 13:51, parašė:
astabil, 11 Rug 2011 - 13:51, parašė: ![]()
Man sake po 6sav nueit pasitikrint,pasiskambinau jau registruotis,bet gyd atostogauja visa men,tai gerokai veliau tenueisiu

sveiki

man taip pat patare apsilankyti praejus ~4 savaitems po gimdymo, taciau gine atostogavo, taigi nukeliavau praejus 7ioms savaitems

maniau, kad neverta eiti, nes jauciausi puikiai, viskas gerai, plysimai sugijo, gimda issivale - viskas super, bet visgi - rado kazkokia zaizdele, kuria reikes prideginti

sumitukas, 14 Rug 2011 - 22:55, parašė:
sumitukas, 14 Rug 2011 - 22:55, parašė: ![]()
sveiki
![]()
man taip pat patare apsilankyti praejus ~4 savaitems po gimdymo, taciau gine atostogavo, taigi nukeliavau praejus 7ioms savaitems![]()
maniau, kad neverta eiti, nes jauciausi puikiai, viskas gerai, plysimai sugijo, gimda issivale - viskas super, bet visgi - rado kazkokia zaizdele, kuria reikes prideginti

man taip pat patare apsilankyti praejus ~4 savaitems po gimdymo, taciau gine atostogavo, taigi nukeliavau praejus 7ioms savaitems

sveikos mamytes,