manau reikia eit tada, kaip ir rekomenduoja, po 6-8sav., juk ne veltui yra rekomendacijos
QUOTE(makaronika @ 2011 06 06, 22:48)
Jei viskas gerai, tai galima ir veliau, bet jei nera gerai tai manau kuo anksciau. Po pirmojo gimdymo nenustojau kraujuoti tai nuejau anksciau, pasirodo buvo placentos likuciu, o po antrojo nors ir gerai jauciausi del sventos ramybes ejau taip kaip priklauso po 6 savaiciu
Lygiai ta pati istorija su pirmu gimdymu. Dabar jau 6 sav po antro, jauciuos gerai, bet kita savaite jau reiks prisiruost nueiti.
Man sake po 6sav nueit pasitikrint,pasiskambinau jau registruotis,bet gyd atostogauja visa men,tai gerokai veliau tenueisiu
QUOTE(acorus @ 2011 08 10, 14:00)
o man sake apsilankyti menesiui po gimdymo
QUOTE(astabil @ 2011 08 11, 13:51)
Man sake po 6sav nueit pasitikrint,pasiskambinau jau registruotis,bet gyd atostogauja visa men,tai gerokai veliau tenueisiu
sveiki
man taip pat patare apsilankyti praejus ~4 savaitems po gimdymo, taciau gine atostogavo, taigi nukeliavau praejus 7ioms savaitems
maniau, kad neverta eiti, nes jauciausi puikiai, viskas gerai, plysimai sugijo, gimda issivale - viskas super, bet visgi - rado kazkokia zaizdele, kuria reikes prideginti
QUOTE(sumitukas @ 2011 08 14, 22:55)
sveiki
man taip pat patare apsilankyti praejus ~4 savaitems po gimdymo, taciau gine atostogavo, taigi nukeliavau praejus 7ioms savaitems
maniau, kad neverta eiti, nes jauciausi puikiai, viskas gerai, plysimai sugijo, gimda issivale - viskas super, bet visgi - rado kazkokia zaizdele, kuria reikes prideginti
sveikos mamytes, as nuejau praejus vos ne 3 menesiams ,nes su tais uzsirasymais AP ,as irgi jauciuos gerai,nieko neskaudejo,viskas uzgijo,vat tik irgi kazkokia zaizdele rado,sake nieko dabar nedarys su ja ,kai baigsu su maitinimu tada ziures kas ten,bet nieko blogo sako
ejau po savaites issitraukti siulu (po CP), o paskui sake ateiti po menesio, bet kadangi neturiu kur palikti kudikelio, tai vis dar nenuejau (mazylei jau 4 men). Nors vis pasizadu pasikviesti mociute i pagalba arba liepti pasiimti vyrui iseigine ir nueiti. Zinau kad reikia, bet kai gerai jauciuosi, tai ir delsiu
Ir as visai gerai jauciuosi po CP, ir kazkaip niekaip neprisiruosiu pas gine uzsiregistruoti mastau, ka ji man gero gali pasakyti..
Man liepe po 2 menesiu nueiti pasitikrinti ir tuos 2 menesius lytiskai nesantykiauti.Bet as neistveriau,po 6 savaiciu nuejau patikrino,padare echoskopija,pakalbejo apie kontraceptines priemones,israse mini piliules.Ir man ramu,ir vyras laimingas
Sake ateiti po 6sav bet nuejau veliau ir nieko neatsitiko.Paziurejo ar sugije plysimai ar gimda susitraukus ir sake pasirodyti kai aplankys raudonoji sese
o as po pirmo cp taip ir nenuejau pasitikrinti pas gine,vis ruosiausiausi ruosiausi, kazkaip uzsimirso kad reiktu nueiti ir ka nieko blogo nenutiko..dbr jau beveik 3 menesiukai po antrojo cp, ir si karta vis nerandu laiko, bet manau reikes apsilankyti kad paciai butu ramiau