A6 va manau kai geriau jausiuos tai ir nueisiu... Dar si8tas vietas tempia, dar i6skyros teka po gimdymo, nesinori man ten pulti... Pamenu, pirmą kartą po gimdymo nuėjau po 3 mėnesių, kai pati gerai jaučiaus...
Mane išrašant iš ligoninės pasakė pasirodyti ginekologei po 6-8 savaičių, o aš nuėjau po 10savaičių
QUOTE(Alsė @ 2011 05 22, 10:17)
Mane išrašant iš ligoninės pasakė pasirodyti ginekologei po 6-8 savaičių, o aš nuėjau po 10savaičių
O as po 2 menesiu, nes paeiti dorai negalejau
man paliepė pas ginę nueiti po 2 mėn (po gimdymo), nuėjau praėjus 4, nes jaučiausi puikiai, tai kažkaip ir neskubėjau pas ją lėkti...
Taigi geriausiai eit tada, kai pati gerai jauties ir esi morališkai pasiruošus ir nusiteikus
Jei viskas gerai, tai galima ir veliau, bet jei nera gerai tai manau kuo anksciau. Po pirmojo gimdymo nenustojau kraujuoti tai nuejau anksciau, pasirodo buvo placentos likuciu, o po antrojo nors ir gerai jauciausi del sventos ramybes ejau taip kaip priklauso po 6 savaiciu
man teko buti nuveztai (kitaip nepavadinsi ) po 2 dienu- nes isiro siules
daugiau nueiti neprisiruosiau
daugiau nueiti neprisiruosiau
Gimdziau ne Lietuvoje,o Danijoje,tai cia atejo laiskas,kad turiu prisistayti pas ginekologa po 8sav. ,tai ir prisistaciau o veliau (6men po gimdymo) ir LT pasitikrinau paciai pasidare ramiau,kai buvau patikrinta abieju saliu
Išrašant po gimdymo davė du lapelius - vieną apie vaiko būklę gimimo metu, kitą apie mane. Vieną atidaviau vaiko gydytojai, kuri atėjo į namus antrą dieną grįžus, kitą ginei....
Sake apsilankyti po 6 - 8 savaiciu. Teko atsigulti i ligonine ir ten ginekologas patikrino, per apziura net suspiegiau, koks skausmas buvo.. nesitikejau, kad skaudes net daktaras apkaltino, kad vaidinu..
pasake pasirodyti po 2 mėn po gimdymo. tik pasake juokių būdų jau šia vasara nesimaudyti.
Na tikrai manau, jei pati gerai jauties, nėra ko pult anksčiausiai pas ginę apžiūrai, žinai jei ne viskas sugiję, jautru po gimdymo, o ir apžiūra apžiūrai nelygi, va eisiu po 2,5 mėnesių, esu užsiregistravus...