Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

as tai savaite po gimdymo ejau i gimdymo namus pas gine, nes buvo parasyta tokia rekomendacija..ir dbr po menesio reik pas savo gine.. cia turbut todel kad plysau..

tik ta lapuka kazkur pameciau, kur reikia ginej atiduoti tai mastau ka daryti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VyteNemunelis @ 2011 01 25, 23:32)
as tai savaite po gimdymo ejau i gimdymo namus pas gine, nes buvo parasyta tokia rekomendacija..ir dbr po menesio reik pas savo gine.. cia turbut todel kad plysau..

šiaip tikrina, ar gimda normalaus dydžio, ar gerai sugijo (jei buvo kam gyti), einama aptarti kontracepcijos 4u.gif manau, kad toks vizitas tikrai neiškankina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2011 01 25, 23:41)
šiaip tikrina, ar gimda normalaus dydžio, ar gerai sugijo (jei buvo kam gyti), einama aptarti kontracepcijos  4u.gif  manau, kad toks vizitas tikrai neiškankina  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir manau, kad jis yra butinas, juk ne siaip eini, o patikrina viska nuodugniai, pasiteirauji apie tai, kas aktualu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.A.M.A.: 26 sausio 2011 - 00:09
Apsilankiau po 2men po gimdymo, sake po puses metu ateiti, bet gerai jauciuosi, neturiu nusiskundimu, tai galvoju iki vasaros palauksiu blush2.gif tik neseniai pirmasias mm apturejau tongue.gif
Atsakyti
O as dar nebuvau po gimdimo,baisiai nenoriu,bet zinau,ka reikes anksciau ar veliau
Atsakyti
Man irgi nesinori apie tą vizitą galvot - sakė po 2 mėnesių ateiti, bet reikia ir eisiu, manau po tokio dalyko kaip gimdymas pas ginekologą apsilankyti būtina ax.gif
Atsakyti
Po pirmojo gimdymo pas ginekologe, kuri ,,priziurejo" pirmaji nestuma nuejau po 8 savaiciu. Bet po ,,rekomendaciju" del kontracepsijos va jau laukiu antrojo maziuko.. labai nusivyliau tos ginekologes darbu ir poziuriu... blink.gif
Atsakyti
O aš iki šiol nenuėjau, vis nerandu laiko blush2.gif
Atsakyti
man taipat kita penktadieny lauke vizitacija pas gin.visai nesinori eiti,per gimdyma buvo lb siurksti gydytoja tai kazkaip nesinori net galvoti apie apsilankyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2011 02 09, 18:20)
Po pirmojo gimdymo pas ginekologe, kuri ,,priziurejo" pirmaji nestuma nuejau po 8 savaiciu. Bet po ,,rekomendaciju" del kontracepsijos va jau laukiu antrojo maziuko.. labai nusivyliau tos ginekologes darbu ir poziuriu... blink.gif

o tai kokias kontracepsijos priemones tau rekomendavo ? blink.gif nepasiseka kai pas tokią gydytoją papuoli g.gif
Atsakyti
Iš savo graudžios patirties galiu pasakyti, kad apsilankymas pas ginę po gimdymo, kuomet ji apžiūri tik gimdos kaklelį ir gimdą, yra tik pliusiuko užsidėjimas - va buvau, bet tai toli gražu nereiškia, kad pas tave viskas yra gerai unsure.gif . Ar nors vienai iš jūsų per tokią apžiūrą buvo daryta dubens organų (kiaušidžių, gimdos) echoskopija? g.gif

Po visų 3 gimdymų man ginė patvirtino, kad viskas yra puiku, bet nė karto nepadarė echo. Va ir dabar gavau patvirtinimą, o už dienos kitos taip surietė skausmas kairiajame šone, kad gimdymo skausmai palyginus su šiuo skausmu buvo tik skausmeliai doh.gif . Skausmas iki vėmimo, sąmonės netekimo doh.gif . Pasirodo kiaušidėje užaugusi miiiiiilžiniška cista. Ir štai skubi operacija, o namuose 3 mėn. leliukas, maitinamas krūtimi verysad.gif .
Liūdniausia yra tai, kad net kai laukiesi echo darydami gydytojai koncentruojasi tik į vaisių verysad.gif . Visa kita jiems neįdomu.

Nenoriu, merginos, jūsų gasdinti, bet susimąstykite apie tai. Neikite pas ginę vien tik dėl pliusiuko!!!

Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2011 02 15, 15:48)
Iš savo graudžios patirties galiu pasakyti, kad apsilankymas pas ginę po gimdymo, kuomet ji apžiūri tik gimdos kaklelį ir gimdą, yra tik pliusiuko užsidėjimas - va buvau, bet tai toli gražu nereiškia, kad pas tave viskas yra gerai unsure.gif . Ar nors vienai iš jūsų per tokią apžiūrą buvo daryta dubens organų (kiaušidžių, gimdos) echoskopija? g.gif

Po visų 3 gimdymų man ginė patvirtino, kad viskas yra puiku, bet nė karto nepadarė echo. Va ir dabar gavau patvirtinimą, o už dienos kitos taip surietė skausmas kairiajame šone, kad gimdymo skausmai palyginus su šiuo skausmu buvo tik skausmeliai doh.gif . Skausmas iki vėmimo, sąmonės netekimo doh.gif . Pasirodo kiaušidėje užaugusi miiiiiilžiniška cista. Ir štai skubi operacija, o namuose 3 mėn. leliukas, maitinamas krūtimi verysad.gif .
Liūdniausia yra tai, kad net kai laukiesi echo darydami gydytojai koncentruojasi tik į vaisių verysad.gif . Visa kita jiems neįdomu.

Nenoriu, merginos, jūsų gasdinti, bet susimąstykite apie tai. Neikite pas ginę vien tik dėl pliusiuko!!!

o tai ką tadadaryti ? eiti ir aiškint gydytojai kaip jai dirbt savo darbą ? doh.gif taip net nemaloniai jausčiaus kažkaip.... noris tikėt, kad gydytojai žino ką daro ... verysad.gif
Atsakyti