Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

QUOTE(juoduke20 @ 2010 12 11, 00:30)
sveikos mamytes,kai isleido is ligonines nesake eit pas ginekologe....ir dave tik viena lapeli is tos korteles paduot vaikelio daktarei.., o turejo sakyt kad eit as ginekologe?

Kol nepaklausi patys nepasakys schmoll.gif .

O dar viena lapeli gavai? Turi buti du.Vienas apie naujagimi - leliaus daktarei,kitas apie gimdyve - ginei.
Jei nedave tai gali grizt i GN ir pareikalaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 30 gruodžio 2010 - 10:00
apsilankiau po puses metu
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2010 12 30, 10:59)
Kol nepaklausi patys nepasakys  schmoll.gif .

Man pasake smile.gif gavau net 3 lapelius - viena leliui, kita seimos gydytojai apie mano bukle, o trecias - fliurogramai smile.gif nors jos ir nesidariau wink.gif
Atsakyti
Apsilankiau po 7 sav.,pasake kad viskas tvarkoj,bet po 2-3 men.ir vel liepe ateiti i apziura smile.gif
Atsakyti
Apsilankiau po 6 sav.,pasake kad viskas tvarkoj, ir dabar liepe ateiti viena kart i metus pasitikrint ir viskas smile.gif
Atsakyti
man paleidžiand iš ligoninės paliepė pasirodyti po dviejų mėn pas ginę, kaip jau ir būtų laikas, o aš kaip maža mergaitė, spyriojuosi blush2.gif ir taip nenoriu pas ją eiti, nes ginė tai ... doh.gif vis galvoju, kad jei gerai jaučiuosi, tai gal ir neverta pas ją eit... į ginekologijos kabinetą, kaip į didžiaugią košmarą man doh.gif
Atsakyti
Eisiu tik kita savaite, nors jau 4 men po gimdymo doh.gif blush2.gif Siaip gerai jauciuos ir savaite po gimdymo apziurejo ligoninej, bet del viso ko manau nueiti reikia.
Atsakyti
Apsilankiau kiek daugiau, nei po 6 savaiciu smile.gif
Atsakyti
apsilankiau po 3 mėnesių. Sakė, kad reiks dar ateiti po pirmų mm, va šitų tai bijau doh.gif
Atsakyti
Man jau 3 menuo po gimdymo bet vis nedrystu nueit pas gine ax.gif Labai nepatinka tos visos apziuros man schmoll.gif Kol nusiskundimu neturiu jauciu tol ir neisiu blush2.gif
Atsakyti
Mano ginekologe rekomendavo ateiti po 2 men. po tiek laiko viskas susitvarko gimdoje. prievartos nera, bet paciai tikrai ramiau butu. ir kaip galima bijot ginekologes. baisiau pas stomotologe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauritaaa @ 2011 01 22, 20:45)
Man jau 3 menuo po gimdymo bet vis nedrystu nueit pas gine  ax.gif  Labai nepatinka tos visos apziuros man  schmoll.gif  Kol nusiskundimu neturiu jauciu tol ir neisiu  blush2.gif

man jau 6menuo eina po gimdymo, bet as ir nedristu, irgi nepatinka schmoll.gif menesines prasidejo...
Atsakyti