mano nuomone butina pasirodyti pas gine juk del savo sveikatos eini paciai ramiau bus
Jau praejas menesiukas, bet as nebuvau pas gydytoja. Jauciuosi gerai niekuo nesiskundziu kadzi ar man butina eiti db ? Ta gine kur man dare CP sake pas ja pasirodyti po 2men.,tai manau tada i apziures,o i poliklinika man nera ko eiti Kaip manot?
As visa nestuma lankiausi VGN konsultaciniame,o po gimdymo ar jiems butinai reikia atiduoti ta lapeli ar galiu nueiti i savo poliklinika pas gine ir jai ji atiduoti bei pasitikrinti?
o as kaip tik laukiu kada reikes eiti.Sake po 6sav.tai dar tik menesiukas praejo.pasakys ar viskas gerai, paziures kaip sugijo, ar visi siulai pasisalino.man kazkaip svarbu atrodo apsilankyti pas G
QUOTE(julija-zafira @ 2010 11 05, 19:12)
Rekomenduojama praejus 6-8 savaitem po gimdymo.
Na stai, jau po vizito, viskas gerai, griztu i gyvenima Dar ir tabletikiu pagersiu, tai mmm bent pusmeti netureciau sulaukti
sveikos mamytes,kai isleido is ligonines nesake eit pas ginekologe....ir dave tik viena lapeli is tos korteles paduot vaikelio daktarei.., o turejo sakyt kad eit as ginekologe?
QUOTE(juoduke20 @ 2010 12 11, 00:30)
sveikos mamytes,kai isleido is ligonines nesake eit pas ginekologe....ir dave tik viena lapeli is tos korteles paduot vaikelio daktarei.., o turejo sakyt kad eit as ginekologe?
Gal pamirso, man sake, kad apsilankyt reikes, bet apsilankiau tik po 4 menesiu, nes po visu kirpimu labai bijojau bet viskas gerai