Įkraunama...
Įkraunama...

Apsilankymas pas ginekologę po gimdymo 2

mano nuomone butina pasirodyti pas gine juk del savo sveikatos eini smile.gif paciai ramiau bus
Atsakyti
Pasirodyt butina, reik rupintis savo sveikata. Nes tu jau atsakinga ne tik uz save, bet ir uz kita zmogiuka 4u.gif
Atsakyti
kadangi man per gimdyma nebuvo jokiu komplikaciju tai ginejkologe man liepe atvykti po dvieju menesiu. 4u.gif
Atsakyti
Jau praejas menesiukas, bet as nebuvau pas gydytoja. Jauciuosi gerai niekuo nesiskundziu kadzi ar man butina eiti db g.gif ? Ta gine kur man dare CP sake pas ja pasirodyti po 2men.,tai manau tada i apziures,o i poliklinika man nera ko eiti g.gif Kaip manot?
Atsakyti
As visa nestuma lankiausi VGN konsultaciniame,o po gimdymo ar jiems butinai reikia atiduoti ta lapeli ar galiu nueiti i savo poliklinika pas gine ir jai ji atiduoti bei pasitikrinti? g.gif
Atsakyti
manau blogiau nebus tikrai kad nuesi jug cia del saves,gali gerai jaustis o jug nzn kas ten pas tave viduje. smile.gif
Atsakyti
o as kaip tik laukiu kada reikes eiti.Sake po 6sav.tai dar tik menesiukas praejo.pasakys ar viskas gerai, paziures kaip sugijo, ar visi siulai pasisalino.man kazkaip svarbu atrodo apsilankyti pas G rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes
norejau paklausti,kada po gimdymo reikia eiti pas ginekologa?
Atsakyti
QUOTE(julija-zafira @ 2010 11 05, 19:12)
sveikutes
norejau paklausti,kada po gimdymo reikia eiti pas ginekologa?

Rekomenduojama praejus 6-8 savaitem po gimdymo.
Atsakyti
Na stai, jau po vizito, viskas gerai, griztu i gyvenima 4u.gif Dar ir tabletikiu pagersiu, tai mmm bent pusmeti netureciau sulaukti ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,kai isleido is ligonines nesake eit pas ginekologe....ir dave tik viena lapeli is tos korteles paduot vaikelio daktarei.., o turejo sakyt kad eit as ginekologe?
Atsakyti
QUOTE(juoduke20 @ 2010 12 11, 00:30)
sveikos mamytes,kai isleido is ligonines nesake eit pas ginekologe....ir dave tik viena lapeli is tos korteles paduot vaikelio daktarei.., o turejo sakyt kad eit as ginekologe?

Gal pamirso, man sake, kad apsilankyt reikes, bet apsilankiau tik po 4 menesiu, nes po visu kirpimu labai bijojau doh.gif bet viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti