QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 14, 23:16)
Beja o gal tu andei tiutiuka duot... maniskis is tolo neima...
O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui?
O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui?
dėl tiutiuko tai neee nepatinka man jie.
pasikeičia daug kas organizme, gi pieno gamybą reguliuoja hormonai, o neštumo metu jie visiškai kitokie nei paprastai.
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 08 18, 11:13)
o kaip su vaisingumu - ar atsistatęs? Ta prasme ar jau yra menstruacijos ir ar jos reguliarios? Jei taip, tai kliūčių pastojimui neturėtų būti. Kiek girdėjau vaisingumą iššaukia, kai tarp maitinimų MP bent porą dienų padarai 6h. pertraukėlę. O ir nėščiosios gana dažnai sėkmingai maitina toliau, tik girdėjau, kad nuo 24 sav. lyg ir gali pradėti gimda susitraukinėti, tai tada rekomenduoja nutraukti vyresnėlio maitinimą.
menstruacijos su vaisingumu šiuo atveju bendro mažai turi (na, viskas labai individulu), bet aš negalėjau pastoti dar pusę metų po jų atsiradimo. o atsirado jie pas mane tik po 24 val. pertraukos tarp maitinimų dėl 24 savaitės - irgi mitas, nieko nesusitraukinėja maitinant, bent jau aš nejaučiu.
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 08 18, 18:26)
o jums irgi taip būna, kad kai valgo iš vieno, tai būtinai turi minkyti kitą? nesuprantu, kad čia jai pasidarė, anksčiau taip nebuvo
maniškė dabar prieš prisiglausdama išudoda "įžangą" - "galima ant viršaus, aš guliu ramiai, bus smagu, pabandom?" - čia tipo ar galima padėt rankytę ant viršaus kito papuko. leidžiu jei gulės ramiai, tai iškart perspėja - kad JAU guli ramiai. o "bus smagu, pabandom" - jau iš manęs pasimokė, kaip reik manipuliuoti žmonėmis
bet sukiot tai neleidžiu, jeigu su neštuminiu jautrumu dar ir sukiotų - išprotėčiau