QUOTE(xena @ 2009 08 13, 19:59)
pas mane net priešpienio nėra, bet dukrytė mėgaujasi kaip ir mėgavosi. kartais pasiūlo man nusipirkti sau pieno kad būtų, bet šiaip sako ir taip gerai. pradžiai labai nervinausi - kaip čia dabar daryt, gal nebeduoti papuko. dabar tiesa irgi nelabai jaukiai dėl to jaučiuosi, bent jau kam nors pasakoti apie tai nesinori, o jei paklausia ar dar maitinu - nežinau ką atsakyt. na nemaitinu - pieno juk nėra... bet kaip tada TAI pavadinti '
ar nuo vaiko nuotaikos.
ar nuo vaiko nuotaikos.
tai kaip suprantu tu pienuko ebeturi, tavo maziukei reikia tik pasimegauti papuliu, kaip keista dar neteko man girdeti, kad kai nebera pienuko, juo vistiek megaujasi mazyliai...
As kartais prigaunu saviski, kad kai istustina viena papuli, jo ilgai nepaleidzia is burnytes, o kai ikisu kita, tai tingi pienuka beryt, nori tuscios krutines....
Beja o gal tu andei tiutiuka duot... maniskis is tolo neima...
QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 13, 22:58)
as irgi niekam nebesipasakoju, zino tik MB, dukryte (zinoma) ir jus nes nescia ir maitinanti - baisus iskrypimas, jei nezinojot
O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui?