Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Olkin @ 2010 03 16, 11:30)
ogogo keistas kazkoks darzelis. Dar valstybiniam suprasciau. Bet privatus...  doh.gif Na tikrai net jei nezindyciau neatiduociau i toki.

tai vat as irgi, nes esu tikra, kad mano Nojuka, bent is pradziu tai vistiek reikes ant rankyciu migdyt nesvarbu ar jis dar valgyt papuka ar nebe.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 16, 10:53)
tai vat as irgi, nes esu tikra, kad mano Nojuka, bent is pradziu tai vistiek reikes ant rankyciu migdyt nesvarbu ar jis dar valgyt papuka ar nebe.

laba ryta 4u.gif

manau nereiks ant rankyciu migdyti,nes tik mums taip atrodo,ka dvaikas kitaip nemoka uzmigti, o su svetimais arba kitais vaikas visai kitaip elgiasi. manoji kai as namie tik su papuliu temoka uzmigt, o kai su vyru palieka,tai graziauiai lovytej uzmiega,tik MB turi jai dainuoti,tai sake ir ji jau jam padainuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleirinka @ 2010 03 16, 13:57)
laba ryta  4u.gif

manau nereiks ant rankyciu  migdyti,nes tik mums taip atrodo,ka dvaikas kitaip nemoka uzmigti, o su svetimais arba kitais  vaikas visai kitaip elgiasi. manoji kai as namie tik su papuliu temoka uzmigt, o kai su vyru palieka,tai graziauiai lovytej uzmiega,tik MB turi jai dainuoti,tai sake ir ji jau jam padainuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai vat pagal tai i r sprendziu kad kai su vyru lieka tai tenka ant rankyciu migdyt....
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 03 15, 16:00)
Sveikos,
jei yra tokiu, kas leisdavo savo zindomus vaikus i darzelius, gal galite papasakoti, kaip viskas buvo. Kaip aukletojos reagavo, kaip vaikai? O kaip pats mazius tai prieme? Dekui

Leidau savo dvynius. Po mėnesio ėjimo tik iki pietų ir miegeliui ėmė pasilikti. Nu ir ką, nu ir nieko. Labai jiem ten šauniai sekėsi, o ir kai baigėm pienuką valgyt, problemų nekilo. bigsmile.gif
Jie gi tik iš mamos pienuko nori, o darželje, beje, užmigdavo be problemų. 4u.gif

AusraR, taigi jei tik trejų vaikinus leisi darželin, jau nemanau, kad bus Nojus supamas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 03 16, 21:39)
AusraR, taigi jei tik trejų vaikinus leisi darželin, jau nemanau, kad bus Nojus supamas.  cool.gif

ta prasme JAM nebereikes ar nieks nesups tokio dickio g.gif
o planuojam nuo triju, nes anksciau ner vietu....na nebent labai beda prispirs, tada keliausim darzelin nuo rudens....kazkur toli toli naujininkuose.....bet tikiuosi kaip nors apseisim be to.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 16, 21:48)
ta prasme JAM nebereikes ar nieks nesups tokio dickio  g.gif
o planuojam nuo triju, nes anksciau ner vietu....na nebent labai beda prispirs, tada keliausim darzelin nuo rudens....kazkur toli toli naujininkuose.....bet tikiuosi kaip nors apseisim be to.

Manau nereikės. wink.gif

Mano Karoliukas pavyzdžiui visad mėgdavo prisiglaudęs ir mane apsikabinęs užmigti. Jam net pienuko ne tiek reikėjo, kiek to apsikabinimo. Bet, kai pradėjo lankyti darželį, sėkmingai lovytėje ir be to užmigdavo, nors bandė iš pradžių auklėtoją pas save lovytėn kviestis. lotuliukas.gif Tik kai ta atėjo, pabandė apkabint, bet matyt ne mama, tai nelabai tiko ir nebereikėjo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 03 16, 21:54)
Manau nereikės. wink.gif

Mano Karoliukas pavyzdžiui visad mėgdavo prisiglaudęs ir mane apsikabinęs užmigti. Jam net pienuko ne tiek reikėjo, kiek to apsikabinimo.  Bet, kai pradėjo lankyti darželį, sėkmingai lovytėje ir be to užmigdavo, nors bandė iš pradžių auklėtoją pas save lovytėn kviestis.  lotuliukas.gif Tik kai ta atėjo, pabandė apkabint, bet matyt ne mama, tai nelabai tiko ir nebereikėjo.  doh.gif

na labai tikiuosi...ir tikiuosi kad ismoks miegot normaliai, nes dabar jei as esu tai miegu kartu, tada su pora atsikelimu pavalgyt, pamiega apie 2 val. Jei manes ner - pamiega max valanda doh.gif
beje, maniskiai tai jei pvz migdo mociute, tai pristoja kad ta duotu papuka doh.gif ot bus juoko kai kokios aukletojos pasiprasys lotuliukas.gif na jiems papukai reiskia pienukas, nesvarbu kieno doh.gif
dar tikiuosi kad pamperius pavyks nuimt iki to laiko...labai sunkiai mums kazkaip sekasi prie tualeto pratintis....
Atsakyti
sveikos, norejau klaustelet, ar kas girdejote apie panasu reiskini ir zinote ka daryt..
Kai matinau sunu, tai nuo 1.2 metu staiga eme kilt svoris. Bet siaubingai - per savaite po 1 kg. Tikrai niekas realiai gyvenime nebuvo pasikeite, nei mityba nei liga nei dar kazkas. Per menesi priaugau 4 kg. Sunu maitinau is buteliuko, tai pieno budavo labai mazai po 100 ml ryte ir vakare. Na sudejus kaip ir gautusi normali 200 ml porcija, bet nusprendziau mesti, nes nesupratau kaip su tuo svoriu kovot. Nustojau maitinti ir svoris nustojo augti. Numesti tai nepavyko.
Mano dukriukui dabar kaip tik 1.2 metukai. Ir pradejo vykti kazkas panasaus. Nezinau kiek pienuko beturiu, nes valgo tiesiai is manes, gal kiek daugiau negu sunaus atveju. Kokiems 3-4 kartams per para uztenka. Bet dukriukas labai jo nori. I darba nereikia dar galeciau pamaitint, bet su tuos svorio augimu kazkas baisaus. Labai neimciau i galva, bet ir taip per abu nestumus padidejau 3 drabuziu dydziais. Vis labiau grimztu i nutukima. Cia gal organizmas nebeturi medziagu ir bando kazkaip kaupti, nesuprantu kas darosi... Gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 03 16, 21:18)
sveikos, norejau klaustelet, ar kas girdejote apie panasu reiskini ir zinote ka daryt..

Apsilankyciau pas endokrinologa, pasidaryciau tyrimus, gal skydliauke ar kiti hormonai kvailioja... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 kovo 2010 - 21:26
QUOTE(AusraR @ 2010 03 16, 20:48)
ta prasme JAM nebereikes ar nieks nesups tokio dickio  g.gif

Boriska labai sėkmingai ejo į darželį, nors buvo dar žindomas ir dažnai šalia manęs užmigdavo 4u.gif Pradėjom nuo 2,9metų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti