Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(AusraR @ 2010 02 28, 22:00)
sulaukiau  verysad.gif

Na tai sveikinu! 4u.gif Svarbu, kad ne pienlige.
Ir dziaugkis! Mano mmm prasidejo praejus vos 7 savaitem po gimdymo! doh.gif Nors maitinu iki siol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2010 02 28, 22:09)
Nu ką, gaila, kad tik mmm, o ne sesytė, bet ir gerai, kad sulaukei, nes taip ir sesytės tikimybė tik padidėja mirksiukas.gif
Na, o aš nuo rytdienos į darbelį pabegu doh.gif

as intensyviai dalyvauju konkursuse...gal pavyks koki laimet, tada irgi teks keliaut darbelin....gal ir gerai, aplinka pakeisiu...
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 02:27)
Pries men labai sunervino giminaiciu nuostaba, kai pamate mane maitinant 1,5m vaika.  T U   D A R  M A I T I N I ???   Vos nepasakiau:"Koks jusu sush... reikalas?
Jam ne 10metu. Be to jokio dokumento nemaciau, kuris draudzia maitint maza vaika.  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Sveikos,
Kaip as tave suprantu Vikulia. Mane sis klausimas irgi uzknisa, o kur dar visi patarimai,kad gal jau gana man maitinti savaja mergina. Is dalies jie teisus, na maniskei jau 2,5metu. Vaikui papuko, reikia ziauriai, net diena megsta prisiglausti. Nakti keliasi viena du kartus. Pazystamos buvau apsaukta nenormalu,kad tokio amziaus vaikas keliasi nakti valgyti. Nu zodziu, tokia idiote kartais pasijuntu,kad kiti geriau zino ko mums reikia. Bet va, galiu pasidziaugti,kad mano pana, dar nera sirgus, nera nei karto pakilusi temperatura. Kosuliuku ir slogu pasitaiko, bet daugiau nieko rimto.
Baigsis ziema, tai noreciau jau nutraukti maitinima. Patarkit nuo ko pradeti? Paprasciausiai neduoti, tai jauciu vaikui liks trauma. Viena diena dave, o kito jau ne. Ziauroka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 01 kovo 2010 - 22:26
QUOTE(Dovis @ 2010 03 01, 22:24)
Sveikos,
Kaip as tave suprantu Vikulia. Mane sis klausimas irgi uzknisa, o kur dar visi patarimai,kad gal jau gana man maitinti savaja mergina. Is dalies jie teisus, na maniskei jau 2,5metu. Vaikui papuko, reikia ziauriai, net diena megsta prisiglausti. Nakti keliasi viena du kartus. Pazystamos buvau apsaukta nenormalu,kad tokio amziaus vaikas keliasi nakti  valgyti. Nu zodziu, tokia idiote kartais pasijuntu,kad kiti geriau zino ko mums reikia. Bet va, galiu pasidziaugti,kad mano pana, dar nera sirgus, nera nei karto pakilusi temperatura. Kosuliuku ir slogu pasitaiko, bet daugiau nieko rimto.
Baigsis ziema, tai noreciau jau nutraukti maitinima. Patarkit nuo ko pradeti? Paprasciausiai neduoti, tai jauciu vaikui liks trauma. Viena diena dave, o kito jau ne. Ziauroka smile.gif

pas mus lygiai tokia pati situacija mirksiukas.gif ....taip, kad mamytės, kad jūs ne vienos.....užeini į šią temą ir nusiramini

kas liečia ligas....mes irgi taip pačiai laikomės kaip ir jūs....neesu dar niekad matavus tempos...ir vaistų niekad negėrėm (tpu tpu tpu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 01 kovo 2010 - 23:24
QUOTE(Dovis @ 2010 03 01, 22:24)
Baigsis ziema, tai noreciau jau nutraukti maitinima. Patarkit nuo ko pradeti? Paprasciausiai neduoti, tai jauciu vaikui liks trauma.
4u.gif
Mazinti po truputi ir bandyti keisti pienelio gerima kitais uzsiemimais - pasakelemis, nugarytes paglostymu, kt...

Saunuoles esat ir visai nesukit galvos del tu neismaneliu, kurie tik ir tesugeba sklaidyti niekam tinkamas replikas... doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 03 02, 00:24)
kas liečia ligas....mes irgi taip pačiai laikomės kaip ir jūs....neesu dar niekad matavus tempos...ir vaistų niekad negėrėm (tpu tpu tpu)

mes tai turejom kelias ligeles. Pernai buvo tridiene abiems. Nojui kazkaip pora dienu tik laikesi neauksta temp., paskui isbere. Arijui didesne temp buvo tris dienas.
Dar sloga yra buvus kokius tris kartus, kosejo truputi pora kartu. O va 10 ar 11 men pasigavom NORO virusa....cia pavasariop pernai doh.gif na tai po to vasara sirgo..tai gerkle tai nosis, tai kosti. Bat va dabar visa ziema sveiki kaip ridikai (tfutfutfu)
Ai tiesa turejom reakcija ziauria po skiepo 18 men doh.gif po jos ir apsisprendziau daugiau neskiepyt....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 03 02, 21:57)
Ai tiesa turejom reakcija ziauria po skiepo 18 men  doh.gif po jos ir apsisprendziau daugiau neskiepyt....

Abu? Gal gali papasakot kas / kaip? g.gif Bet cia ne po MMR? O trecios dozeles PentAct + Hib? g.gif g.gif Gal i AZ ax.gif , kad cia neterst eterio.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 03 02, 00:24)
pas mus lygiai tokia pati situacija  mirksiukas.gif ....taip, kad mamytės, kad jūs ne vienos.....užeini į šią temą ir nusiramini

O mes irgi sirgome. Praeita ziema kosulis kazkoki pasigavome, geguze turejome kokliusha. o pries menesi roto virusa. Bet siaip tikrai nedaug serga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 03 02, 00:24)

As ir pasizadejau, kai ateis pavasaris, jau po truputi mazinsiu maitinima. Siaip norejau ziema pramaitint, nes isitikinau, kad pienas nuo ligu vaika saugo (viena diena del nezinomu priezasciu vaikui pakilo temp iki 38. Buvo savaitgalis, taigi gydytojos nesulaukem. Istisa diena daviau vaikui kruti. Ryte mazius prabudo ir nubego zaist. Temp. kazkur isgaravo g.gif ). O nuo kovo 1d. pradejau mazint. Pries einant pietu miegelio, vaikutis gaudavo pienelio (taip pat vakare ir nakti N kartu), dabar trecia diena migdau ant ranku. pieno dozes jau nebegauna. Ziuresiu, kaip toliau. Po kokios savaites vakare migdysiu irgi be pieno.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, kaip padidint pieno kieki, kai vaikui virs metuku?Neuztenka mazei mano, pastoviai praso gert.Nepervargstu, valgau ir geriu normaliai.Ka dar galima padaryt?Kruti siulau(isreikalauja)labai daznai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 03 04, 17:37)
Sveikos, sakykit, kaip padidint pieno kieki, kai vaikui virs metuku?Neuztenka mazei mano, pastoviai praso gert.Nepervargstu, valgau ir geriu normaliai.Ka dar galima padaryt?Kruti siulau(isreikalauja)labai daznai.

as eidavau i parduotuve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 03 04, 18:37)

Svarbiausia - negalvoti, kad pieno mažai, nes taip tikrai nėra... virs metukų laiko vaikas jau nebūtinai tik valgiui prašo krūties - jam tiesiog reikia pasitikrinti, ar mama niekur nedingo, nusiraminti. O šiaip, ar vaikas dar ką nors valgo be MP? Jei ne, juk jau galima ir kito maisto pasiūlyt... O šiaip - tikrai pienuko neturėtų trūkt, nes pienas galinasi pagal poreikį - kuo daugiau žinda, kuo daugiau pieno randasi... Mano mažei taip pat virš metų, ir kai ištisą dieną būnu namuose, atrodo, kad krūtys tuščios... bet kai būnu darbe, ojojoj kokios pilnos palieka - į darbo pabaigą jau ne dirbi, o tik svajoji, kaip grįši namo ir PM nuvalgys lotuliukas.gif
Atsakyti