QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 02:27)
Pries men labai sunervino giminaiciu nuostaba, kai pamate mane maitinant 1,5m vaika. T U D A R M A I T I N I ??? Vos nepasakiau:"Koks jusu sush... reikalas?
Jam ne 10metu. Be to jokio dokumento nemaciau, kuris draudzia maitint maza vaika.
Sveikos,
Kaip as tave suprantu Vikulia. Mane sis klausimas irgi uzknisa, o kur dar visi patarimai,kad gal jau gana man maitinti savaja mergina. Is dalies jie teisus, na maniskei jau 2,5metu. Vaikui papuko, reikia ziauriai, net diena megsta prisiglausti. Nakti keliasi viena du kartus. Pazystamos buvau apsaukta nenormalu,kad tokio amziaus vaikas keliasi nakti valgyti. Nu zodziu, tokia idiote kartais pasijuntu,kad kiti geriau zino ko mums reikia. Bet va, galiu pasidziaugti,kad mano pana, dar nera sirgus, nera nei karto pakilusi temperatura. Kosuliuku ir slogu pasitaiko, bet daugiau nieko rimto.
Baigsis ziema, tai noreciau jau nutraukti maitinima. Patarkit nuo ko pradeti? Paprasciausiai neduoti, tai jauciu vaikui liks trauma. Viena diena dave, o kito jau ne. Ziauroka