QUOTE(zivjana @ 2010 02 22, 00:29)
AusraR, na kažkaip man vistik ta tavo situacija su speneliais ganėtinai panaši į pienligę atrodo.. Man irgi skaudėdavo būdavo nemalonu pačioje žindymo pradžioje, vėliau lyg nebesijusdavo. Tik va, jei sakai, kad tas skausmas panašesnis į mėlynės ar sumušimo, tai nebežinau , nes pienligės skausmas toks labiau aštrus, deginantis, perštintis turėtų būti, nors gal čia kiekvienai kitaip... Dar gal mmm palauk, gal vistik pareis
O kalbant apie apsisaugojimo priemones, tai aš irgi jokių hormoninių preparatų nenoriu, varinės spiralės man pačiu savo veikimo principu nėra priimtinos , NŠP nelabai išmanau ir, manau, per daug tingėčiau tuo užsiimti , nes ten daug žaidimo - skaičiavimai, matavimai, stebėjimai ir pan. Taigi belieka prezervatyvai arba NLA, tai ir naudojamės kartais vienu, kartais kitu
O kalbant apie apsisaugojimo priemones, tai aš irgi jokių hormoninių preparatų nenoriu, varinės spiralės man pačiu savo veikimo principu nėra priimtinos , NŠP nelabai išmanau ir, manau, per daug tingėčiau tuo užsiimti , nes ten daug žaidimo - skaičiavimai, matavimai, stebėjimai ir pan. Taigi belieka prezervatyvai arba NLA, tai ir naudojamės kartais vienu, kartais kitu
o kas cia per velnias? tfu tu, jau supratau. Nea, sitas man irgi nepatinka prezervatyvai man nepatinka. Tada jau geriau arbatos vietoj TO isgert....mums daktarelis rekomendavo patentex, bet nebandziau ne karto
na bandysiu aiskintis del pienliges. O gal....jei jos nera ir mmm nepareis per dvi savaites tai pirksiu NT