Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(zivjana @ 2010 02 22, 00:29)
AusraR, na kažkaip man vistik ta tavo situacija su speneliais ganėtinai panaši į pienligę atrodo.. g.gif Man irgi skaudėdavo būdavo nemalonu pačioje žindymo pradžioje, vėliau lyg nebesijusdavo. Tik va, jei sakai, kad tas skausmas panašesnis į mėlynės ar sumušimo, tai nebežinau g.gif , nes pienligės skausmas toks labiau aštrus, deginantis, perštintis turėtų būti, nors gal čia kiekvienai kitaip... unsure.gif Dar gal mmm palauk, gal vistik pareis mirksiukas.gif
O kalbant apie apsisaugojimo priemones, tai aš irgi jokių hormoninių preparatų schmoll.gif nenoriu, varinės spiralės man pačiu savo veikimo principu nėra priimtinos schmoll.gif , NŠP nelabai išmanau ir, manau, per daug tingėčiau tuo užsiimti blush2.gif , nes ten daug žaidimo - skaičiavimai, matavimai, stebėjimai ir pan. doh.gif Taigi belieka prezervatyvai arba NLA, tai ir naudojamės kartais vienu, kartais kitu ax.gif

o kas cia per velnias? tfu tu, jau supratau. Nea, sitas man irgi nepatinka schmoll.gif prezervatyvai man nepatinka. Tada jau geriau arbatos vietoj TO isgert....mums daktarelis rekomendavo patentex, bet nebandziau ne karto blush2.gif
na bandysiu aiskintis del pienliges. O gal....jei jos nera ir mmm nepareis per dvi savaites tai pirksiu NT tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 21 vasario 2010 - 23:47
QUOTE(AusraR @ 2010 02 22, 00:45)
o kas cia per velnias? tfu tu, jau supratau. Nea, sitas man irgi nepatinka  schmoll.gif prezervatyvai man nepatinka. Tada jau geriau arbatos vietoj TO isgert....mums daktarelis rekomendavo patentex, bet nebandziau ne karto  blush2.gif
na bandysiu aiskintis del pienliges. O gal....jei jos nera ir mmm nepareis per dvi savaites tai pirksiu NT tongue.gif

NŠP, prezervatyvai arba NLA, priklauso nuo situacijos.
Nieko kito nepraktikuojame. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dar susilaikymas biggrin.gif as visa vedybini gyvenime naudoju NLA ir prezervatyvai, nes kontraceptiku gerti negaliu ir nenoriu, o spirales detis taip pat nenoriu, vis tik tai svetimkunis, bet mums pavyko tokiu budu nepasigaudyt netyciuko, tad man si apsauga pasiteisino 4u.gif Noreciau siaip, kad vyras pasidarytu vazektomija, daryciausi pati, bet jau ir taip nemazai operaciju esu turejus, na manau ateity bus tai imanoma ir pas mus, o tai jau atleiskit, bet man baisu susiranda diedas jauna pana ir vel vaiku, o paciam jau anukus vyresniu vaiku reiktu ziuret, fui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 11, 18:12)
Ir trinto (blenderiuoto') maistelio visiskai nenori?
O kiek gi svorio turit? Gal tiesiog jai reikia laiko...  mirksiukas.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif
good.gif

Nea, nei trinto, is esmes nepripazista ji saukstuko.
O svorio - 8,3 kg 10 men.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 22, 00:45)
o kas cia per velnias? tfu tu, jau supratau. Nea, sitas man irgi nepatinka  schmoll.gif prezervatyvai man nepatinka. Tada jau geriau arbatos vietoj TO isgert....mums daktarelis rekomendavo patentex, bet nebandziau ne karto  blush2.gif

Na aš irgi neesu sužavėta pernelyg nei prezervatyvais, nei NLA, ale kad daugiau nieko nelieka doh.gif Oi, su nostalgija prisimenu tą gerą laiką, kai mažiuką planavom ir kai po to laukiausi, kai buvo galima drąsiai nieko nenaudoti... rolleyes.gif O visos tos patentex žvakutės, kremai ir pan. man kažkaip irgi nelabai schmoll.gif Nes man dar mėgsta dažnai pienligė TEN kartotis, tai visi tie vietiškai veikiantys dalykėliai, kiek žinau, net nelabai ir rekomenduojami tada schmoll.gif
O va apie vazektomiją irgi kaip tik vyrui savo prieš kelias sav. taip teoriškai užsiminiau, kad maždaug po kokių 10-15 m., kai jau būsim susilaukę visų norimų leliukų, kaip jis į tai žiūrėtų. Nu tai jo pirminė reakcija, manau, buvo tipiškai lietuviško vyro blink.gif Kas čia ir ko prie mano vyriškumo žada lyst... doh.gif Ale, galvoju, kad dar turiu tuos 10-15 m. jo tą nuomonę reikiama linkme apdoroti ax.gif Nes, kiek esu domėjusis, vyrams ši operacija lyg ir mažiau šalutinio poveikio organizmui turinti ir, blogiausiu atveju, dar bene 80% galima atstatyti vaisingumą, o vat moteriškėms atlikus sterilizaciją jau ir atgal kelio nebėra, o ir poveikis organizmui lyg ir sunkesnis, nors gal ir klystu aš g.gif
Atsakyti
na ka, papuku beveik jau nebeskauda. Tai pienliges versija atmetu galutinai. Labiausiai tiketina kad mmm pareina. Nes pamenu pries nestuma irgi budavo taip - kokiom dviems savaitem likus iki mmm sujautredavo papukai. Tada kokia savaite budavo jautrus, o paskui dar po savaites prasidedavo mmm. Lauksim....
Atsakyti
sulaukiau verysad.gif
Atsakyti
Nu ką, gaila, kad tik mmm, o ne sesytė, bet ir gerai, kad sulaukei, nes taip ir sesytės tikimybė tik padidėja mirksiukas.gif
Na, o aš nuo rytdienos į darbelį pabegu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 28, 22:00)
sulaukiau  verysad.gif

Sveikinu sulaukus mmm, gal ir mano eilė ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2010 02 28, 23:16)
Sveikinu sulaukus mmm, gal ir mano eilė ateis  biggrin.gif

ai as kazkaip visai nelaukiau. O ir nepasiruosus buvau. Vakar vakare nezinojau ko griebtis doh.gif nes jokiu priemoniu tia neturejau doh.gif
Atsakyti
Pries men labai sunervino giminaiciu nuostaba, kai pamate mane maitinant 1,5m vaika. T U D A R M A I T I N I ??? Vos nepasakiau:"Koks jusu sush... reikalas?
Jam ne 10metu. Be to jokio dokumento nemaciau, kuris draudzia maitint maza vaika. gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 02:27)
Pries men labai sunervino giminaiciu nuostaba, kai pamate mane maitinant 1,5m vaika.  T U  D A R  M A I T I N I ???  Vos nepasakiau:"Koks jusu sush... reikalas?
Jam ne 10metu. Be to jokio dokumento nemaciau, kuris draudzia maitint maza vaika.  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

oi nesuk galvos, mano vyras tai atrezia, tai ka jus pasiulysit vaikui cepelinu ir lasiniu, nieko nera geriau vaikiui uz MP, mano nuostata visi zino, niekas nebesistebi, mama vis laukia kada gales anuka pasiimti kokiam savaitgaliui, bet gink dieve nesidyvina, kad maitinu, nors pacioj pradzioj jai buvo neiprasta, kad vien MP vaikas gyvas iki 6 men, jokio vandens, arbatu, gi dabar yra dar viena ilgo maitinimo salininke biggrin.gif
Atsakyti