Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Lapelokė @ 2010 02 19, 16:00)
blush2.gif kai man, maitinant antrąją, ėmė nė iš šio nei iš to mausti spenelius, neilgai trukus sužinojau besilaukianti trečiojo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2010 02 18, 19:28)
o mes turejom baigti su mamos pienu, nes brolis susirgo plauciu uzdegimu ir po ligoninės trim savaitėn isvykom i druskininku sanatorija. O rusne dar iki siol kas diena praso pienuko verysad.gif
jau menuo praejo, kaip nebemaitinu, nu bet nepamirsta jinai blink.gif
Bet is tiesu, nutraukti maitinima sunkiau buvo man. jauciausi tam nepasiruosus, nesitikejau, kad taip va kada isaus ta diena, kai bum ir nebemaitinsiu. verkiau, jauciausi blogai.... o Rusne kol manes nebuvo, per daug ir neprase. taciau savaitgali, kai parvaziavau - skandalas kilo baisiausias, net galvojau, kad gal visdelto pamaitinti... g.gif nu bet atsilaikiau. Bet nepamirsta jinai visdar, nors tu ka doh.gif

Viskas aišku su jumis...įsivaizduoju kaip sunku buvo netikėtai nutraukti....

tai taip išeina, kad iš mūsų gruodinukių aš viena belikau dar maitinanti.....aš iki 3 metukų maždaug galvoju....bet, jei pati anksčiau atsisakys vadinasi anksčiau....
vaje kaip greitai laikas bėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 02 19, 23:33)
Viskas aišku su jumis...įsivaizduoju kaip sunku buvo netikėtai nutraukti....

tai taip išeina, kad iš mūsų gruodinukių aš viena belikau dar maitinanti.....aš iki 3 metukų maždaug galvoju....bet, jei pati anksčiau atsisakys vadinasi anksčiau....
vaje kaip greitai laikas bėga doh.gif

ko gero jus ir belikot tokios sveikuoles gruodinukuose vieninteles. mes jau isiliejom kaip sakant i minia ax.gif
as tai neturėjau jokio maitinimo plano iki kada maitinsiu, tiesiog maniau kada nors ateis diena. tai ir atėjo. tikrai buvo rimta priezastis. be priezasties nebuciau nutraukus. sekmes jum.
jei niekas nepyks, tai as cia dar vis paskaitinesiu siose temukese, visgi negaliu taip greitai persiorientuoti, kad as jau nebe didelio vaikucio zindyve blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 20 vasario 2010 - 16:01
QUOTE(jurgitaru @ 2010 02 20, 16:00)
jei niekas nepyks, tai as cia dar vis paskaitinesiu siose temukese, visgi negaliu taip greitai persiorientuoti, kad as jau nebe didelio vaikucio zindyve blush2.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Manau tavo patirtis ir pvz patarimai maitinimo tema, kai ju prireiks, kitoms bus labai vertingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 20, 21:19)
drinks_cheers.gif  4u.gif
Manau tavo patirtis ir pvz patarimai maitinimo tema, kai ju prireiks, kitoms bus labai vertingi  mirksiukas.gif

jo, sakykit ka man daryt su tais savo speneliais??? man skauda !!
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 20, 21:21)

laba vakara 4u.gif

jei pas mane buna skaudus speneliai-tepu pienuku ir plikineju blush2.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri zinot neskausminga dickiu atjunkymo metoda, ne jau nusibodo, ypac naktinejimai, o siandien per pietu miega nepaleido papo is burnos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 20, 22:21)

Priezasti radai? Apibendrink dar savo situacija blush2.gif Skauda TIK spenelius ir tik zindymo metu? Pienliges tikrai negali buti? g.gif Ir pas vyrukus nei burnytese nei ant uzpakaliuku grybelio nera? g.gif
Gali bandyti salta kompresiuka deti (pvz susukus ledukus i kokia medziagos skiaute priglaudus palaikyti)... Ir tepti naturaliu 'antibiotiku' - savo MP. ax.gif

QUOTE(rupestelis @ 2010 02 21, 00:17)
sveikos gal kuri zinot neskausminga dickiu atjunkymo metoda

Vaikui jis bet kuriuo atveju bus skausmingas mirksiukas.gif Priklausomai nuo situacijos...vienu atveju maziau, kitu labiau. Taciau dirbtinis atjunkymas (kol pats vaikas tam nera pasiruoses) tikrai nepraeina be skausmo (na, ne fizinio, be abejo). smile.gif

Kiek dickei metu? smile.gif

Siaip visuomet reiketu pradeti nuo mazinimo...'nukerpant' po koki viena kita maitinima ir , tarkim, keiciant ji kazkuo kitu, pvz pasakomis pries miegeli, kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 21 vasario 2010 - 00:25
QUOTE(jurgitaru @ 2010 02 20, 16:00)

būūūūtinaiiii biggrin.gif 4u.gif

juk čia visos daug maš bendramintės...ir nebūtinai žindymo tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 21, 01:24)
Priezasti radai? Apibendrink dar savo situacija  blush2.gif  Skauda TIK spenelius ir tik zindymo metu? Pienliges tikrai negali buti?  g.gif Ir pas vyrukus nei burnytese nei ant uzpakaliuku grybelio nera?  g.gif
Gali bandyti salta kompresiuka deti (pvz susukus ledukus i kokia medziagos skiaute priglaudus palaikyti)... Ir tepti naturaliu 'antibiotiku' - savo MP.  ax.gif

neradau, ta prasme mmm dar nera, testo nesidariau tongue.gif skauda tik spenelius, skausmas kaip melynes, ne deginantis, ne persintis. Skauda tik pradedant zindyti, paskui geriau, bet nemalonu. Siaip erzina prisilietimai bet kokie. Jei palieku plikus - nemalonu, per jautru doh.gif Pas vyrukus niekur nieko ner....speneliai pas mane ruzavi, bet jie visada tokie buvo...Kaip dar ta pienlige atpazint g.gif
Atsakyti
dar paklausiu, gal pasidalintumet patirtim kokia kontracepcija naudojat zindant? O ir veliau...kazkiap nebesinori man tableciu ar kt hormoniniu priemoniu....
Atsakyti
AusraR, na kažkaip man vistik ta tavo situacija su speneliais ganėtinai panaši į pienligę atrodo.. g.gif Man irgi skaudėdavo būdavo nemalonu pačioje žindymo pradžioje, vėliau lyg nebesijusdavo. Tik va, jei sakai, kad tas skausmas panašesnis į mėlynės ar sumušimo, tai nebežinau g.gif , nes pienligės skausmas toks labiau aštrus, deginantis, perštintis turėtų būti, nors gal čia kiekvienai kitaip... unsure.gif Dar gal mmm palauk, gal vistik pareis mirksiukas.gif
O kalbant apie apsisaugojimo priemones, tai aš irgi jokių hormoninių preparatų schmoll.gif nenoriu, varinės spiralės man pačiu savo veikimo principu nėra priimtinos schmoll.gif , NŠP nelabai išmanau ir, manau, per daug tingėčiau tuo užsiimti blush2.gif , nes ten daug žaidimo - skaičiavimai, matavimai, stebėjimai ir pan. doh.gif Taigi belieka prezervatyvai arba NLA, tai ir naudojamės kartais vienu, kartais kitu ax.gif
Atsakyti