Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(jurgitaru @ 2010 02 18, 20:28)
net galvojau, kad gal visdelto pamaitinti... g.gif nu bet atsilaikiau. Bet nepamirsta jinai visdar, nors tu ka doh.gif

o kodel nusprendei nemaitinti? (siaip idomu)
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 18, 23:18)

Vat as mastau kaip pati elgciausi...ar bandyciau issaugoti MP per tas keleta savaiciu rolleyes.gif

Siaip jei mamyte dar pati labai del to pergyvena ir ilgisi, maziuke ta kuo puikiausiai jaucia...matyt vistiek dar 'paterorizuos' prasydama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 19, 00:28)
Vat as mastau kaip pati elgciausi...ar bandyciau issaugoti MP per tas keleta savaiciu  rolleyes.gif

Siaip jei mamyte dar pati labai del to pergyvena ir ilgisi, maziuke ta kuo puikiausiai jaucia...matyt vistiek dar 'paterorizuos' prasydama.  ax.gif

na dabar tai as dar saugociau, bet po triju metu tai nezinau irgi....(ta prasme kai vaikams sueitu trys)
Klausykit, noriu paklaust, kokiu principu veikai tie MUlti mam kompresiukai? Sildo, saldo, sutepa kazkuo ar kaip? Man skauda papuli kaip melyne....vel Nojukas pasidarbavo....nezinau ko cia ir griebtis....gal sakau tie kompresiukai tiktu?
ismokyti dvimeti taisyklingai zysti turbut be sansu ane?
Atsakyti
ne,kazkas cia ne taip su tais papukais mano..dabar jau ir kita skauda panasiai...gal sakau mmm pareina...na kagi, lauksim...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 19, 11:14)
ne,kazkas cia ne taip su tais papukais mano..dabar jau ir kita skauda panasiai...gal sakau mmm pareina...na kagi, lauksim...

Gal uzsistovejo pienukas? Gal perpute vejelis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 19, 13:39)
Gal uzsistovejo pienukas? Gal perpute vejelis?  mirksiukas.gif

ne, pienukas neuzsistovejo tikrai, tai neimanoma su tokiais vaiku poreikiais. Be to manau skausmas kitoks butu, nes dadar skauda tik spenelius ir jautrus be proto....del vejelio nezinau, bet maza ka...gal...bet skausmas toks na net nemoku paaiskint...na jei esat tureje melyne ir ja dar paspausti paskui, tai va taip man skauda kai jie pradeda valgyt. Paskui irgi nemalonu, bet jau taip neskauda.....Zodziu kazkas keisto....jei skaudetu tik viena papuka, kaltinciau Nojuka su savo zindimo technika doh.gif o dabar nezinau net....na pakentet as galiu zinoma...bet gal yra kokiu priemoniu kurios pagelbetu?
Oro vonios netinka, erzina net oro svore is salta kazkaip....drabuziai jei laisvesni irgi erzina. Reikia kad butu siltai liemenelem ideti ir nesitrintu per daug doh.gif
beje, paie pienlige galvojau, bet kai suprantu ten daugiau toks skausmas diegiantis ar perstintis ir per visa krutine? O man tik spenelius kaip sumustas melynes skauda ...Zaizdeliu ner (reisk nenugrauzti), pas vaikus jokiu apnasu ner...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 19 vasario 2010 - 13:14
QUOTE(AusraR @ 2010 02 19, 14:12)
ne, pienukas neuzsistovejo tikrai, tai neimanoma su tokiais vaiku poreikiais. Be to manau skausmas kitoks butu, nes dadar skauda tik spenelius ir jautrus be proto....del vejelio nezinau, bet maza ka...gal...bet skausmas toks na net nemoku paaiskint...na jei esat tureje melyne ir ja dar paspausti paskui, tai va taip man skauda kai jie pradeda valgyt. Paskui irgi nemalonu, bet jau taip neskauda.....Zodziu kazkas keisto....jei skaudetu tik viena papuka, kaltinciau Nojuka su savo zindimo technika  doh.gif  o dabar nezinau net....na pakentet as galiu zinoma...bet gal yra kokiu priemoniu kurios pagelbetu?
Oro vonios netinka, erzina net oro svore is salta kazkaip....drabuziai jei laisvesni irgi erzina. Reikia kad butu siltai liemenelem ideti ir nesitrintu per daug  doh.gif
beje, paie pienlige galvojau, bet kai suprantu ten daugiau toks skausmas diegiantis ar perstintis ir per visa krutine? O man tik spenelius kaip sumustas melynes skauda ...Zaizdeliu ner (reisk nenugrauzti), pas vaikus jokiu apnasu ner...

Kai buna pienlige tikrai skausmas buna toks diegiantis ir einantis gilyn. As net naktim negaledavau uzmigti.

Bandyk kompresiukus, tikrai nepakenks. Siaip jie tikrai sumazina spenelio jautruma, plius yra antiuzdegiminiai. O jausmas, tai jie kaip ir saldo kai uzsidedi, nes yra sutepti tokia kaip ir zele, bet tas saltumo pojutis tik is pradziu buna. Man kazkokia nesamone buvo, nedaug truko iki kruties uzdegimo, teko masazuotis, nes pienas uzsistonejes buvo, o dar vaikas apkandziojo su dantukais, siaubingai skaudejo speneli. Para laiko dejausi kompresiukus ir viskas nurimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 19 vasario 2010 - 14:32
AusraR, na net nežinau, bet, kai man buvo kelis kartus pienligė, tai tikrai skaudėjo TIK spenelius g.gif Labiausiai nemalonu būdavo pati pradžia žindymo, t.y. pirmos kelios minutės labiausiai jausdavosi nemalonus deginantis perštėjimas doh.gif Ir patys speneliai, na ir gal dar dalis to rudo laukelio aplink juos, spalva buvo pasikeitusi į tokią ryškiai rausvą rožinę, o oda ten tapusi tokia lyg suplonėjusi, blizganti, nu net nemoku tiksliai paaiškinti... g.gif O nuo tada, kai prasidėjo mmm, tikrai kažkuriuo ciklo momentu, gal labiau vidury ir į antrą ciklo pusę iki mmm, būna speneliai jautresni, kartais net nelabai malonu būna, kol valgo, bet tik prasideda mmm ir tie pojūčiai išnyksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivjana: 19 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(AusraR @ 2010 02 19, 00:18)

nebedaviau todel, kad pries isvaziuodama taip nusprendziau, kad nebepavyks to pieno isaugot ir kad tai jau pabaiga. o grizus nebedaviau todewl, kad esu skaicius apie apzindus (nu cia bobuciu prietarai, kai nutraukus zindyma vel duodama ir tada vaikas buna gyvenime toks nevykelis). tai va, nors ir netikiu tokiom nesamonem visokiom, bet kadangi jau buvau tai skaicius , tai ir tupejo galvoj sita visa istorija kaip piktzole.
o is kitos puses, tai per penkias dienas nemaitinimo pieno nereikejo nei nutraukti, nei kazkokio krutu verzimo pajusti - nu tiesiog jokio pozymio nebuvo, kad to pieno apskritai yra blink.gif . Zinojau, kad pas mane jo tik laselis yra (visada turejau laseliu maziau, negu vaikas nori), ir isitikinau, kad dar mazesnis laselis, negu maniau.
dabar jauciuosi normaliai, apsipratau su ta mintim, kad jau nemaitinu, laukiu, kada plaukai prades storeti (bo ziauriai slinko ). nu tikiuosi atsakiau i klausima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 19, 15:12)
ne, pienukas neuzsistovejo tikrai, tai neimanoma su tokiais vaiku poreikiais. Be to manau skausmas kitoks butu, nes dadar skauda tik spenelius ir jautrus be proto....del vejelio nezinau, bet maza ka...gal...bet skausmas toks na net nemoku paaiskint...na jei esat tureje melyne ir ja dar paspausti paskui, tai va taip man skauda kai jie pradeda valgyt. Paskui irgi nemalonu, bet jau taip neskauda.....Zodziu kazkas keisto....jei skaudetu tik viena papuka, kaltinciau Nojuka su savo zindimo technika  doh.gif  o dabar nezinau net....na pakentet as galiu zinoma...bet gal yra kokiu priemoniu kurios pagelbetu?
Oro vonios netinka, erzina net oro svore is salta kazkaip....drabuziai jei laisvesni irgi erzina. Reikia kad butu siltai liemenelem ideti ir nesitrintu per daug  doh.gif

blush2.gif kai man, maitinant antrąją, ėmė nė iš šio nei iš to mausti spenelius, neilgai trukus sužinojau besilaukianti trečiojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2010 02 19, 16:00)
blush2.gif kai man, maitinant antrąją, ėmė nė iš šio nei iš to mausti spenelius, neilgai trukus sužinojau besilaukianti trečiojo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Man kazkodel ir pirmiausia si mintis i galva atejo wink.gif

AusraR, gal testuka wink.gif
Man tai ikandes maziukas stipriai, net kaip iskasta atrode doh.gif Tai vis skauda ta speneli baisiausiai, bet lyg jau gyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2010 02 19, 15:58)
AusraR, na net nežinau, bet, kai man buvo kelis kartus pienligė, tai tikrai skaudėjo TIK spenelius g.gif Labiausiai nemalonu būdavo pati pradžia žindymo, t.y. pirmos kelios minutės labiausiai jausdavosi nemalonus deginantis perštėjimas doh.gif Ir patys speneliai, na ir gal dar dalis to rudo laukelio aplink juos, spalva buvo pasikeitusi į tokią ryškiai rausvą rožinę, o oda ten tapusi tokia lyg suplonėjusi, blizganti, nu net nemoku tiksliai paaiškinti... g.gif O nuo tada, kai prasidėjo mmm, tikrai kažkuriuo ciklo momentu, gal labiau vidury ir į antrą ciklo pusę iki mmm, būna speneliai jautresni, kartais net nelabai malonu būna, kol valgo, bet tik prasideda mmm ir tie pojūčiai išnyksta unsure.gif

man skausmas ne deginantis ir neperstintis, o toks kaip melyne spaudytum...tai speju mmm...be to pilva paskaudendavo paskutiniu metu...
Papildyta:
QUOTE(Lapelokė @ 2010 02 19, 17:00)
blush2.gif kai man, maitinant antrąją, ėmė nė iš šio nei iš to mausti spenelius, neilgai trukus sužinojau besilaukianti trečiojo  thumbup.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif butu biski is fantastikos srities...na vina testa jau esu sugadinus seniau, tai gal palauksiu dabar kuo cia viskas baigsis...
Atsakyti