Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 12, 12:45)
O gal tai ir yra dazno pabudimo priezastis - tavo emocijos?  g.gif  Siaip nieko asmenisko, bet pasvarstymui:
labai daznai pacios mamytes nerimas ir tas jautimasis blogai veikia vaikelio miega ir nuotaikas...Todel dazniausiai reikia pradeti nuo saves, ne nuo raminanciu vaistu kudikiui  mirksiukas.gif
Mano drauge labai stresuoja del to, kad dukryte dazniau pabunda, o mergaite tikrai visiskai sveika ir visapusiskai stabilios busenos, tiesiog tas mamos nervacinis nerimas ir ja veda is proto...uzburtas ratas.

Tiesa sakant kai dar mazesnis buvo gal 4.5 men ir neurologe israse lasiukus, nedaviau, nes maniau kad gal dantukai, gal siaip neramus. O kai 11 men israse ir sake geriau vaikas pailses, nei bus dirglus neissimiegojes, tai ir pasidaviau, lankemes del tonusu pakitimu. Bet ten zoliniai, tai manau nepakenke labai.
Manau kazkiek tiesos tame yra, bet ir pati kartais isgeriu valerijonu saknu arbatos, o siaip tikrai per daug nepergyvenu. Tiesiog buna tokie nuovargio periodai. Bet pasiima vyras maziuka is ryto, as dar pamiegu ir vel viskas gerai wink.gif

QUOTE(Olkin @ 2010 02 12, 13:15)
Pas mus tas pats. Daznai keliasi. Ir nebuvo nei vieno periodo, kad miegotu ilgiau 3 valandu is eiles. Gal per visa laika pora isskirtiniu naktu po 5 valandas be prabudimo.
AS kaip ir AusraR jaunebeieskau priezasciu. Vienintelis pastebejimas, kad per pilnati trupuciuka geriau miega visada.  biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Superiniai planai!  4u.gif  Ziuresime kaip seksis!  biggrin.gif

Tai vat ne mes vieni tokie. Tiesiog manau tai buna jau iprasta, bet kai pervargsti bandai ieskoti priezasciu, kas ir kaip. Pailsi ir susigyveni su neramiais vakarais ir naktim.

AusraR, pagarba jums su dviem neramuoliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 02 12, 14:43)
lankemes del tonusu pakitimu.

ta prasme del raumenu tonuso? Mano Arijui raumenu tonusas padidejes, tai masaziukus darem. Padedavo, bet vistiek jis labai isitempes vis dar....taciau kaip bebutu keista, jis ramensnis uz Noju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 12, 22:27)
ta prasme del raumenu tonuso? Mano Arijui raumenu tonusas padidejes, tai masaziukus darem. Padedavo, bet vistiek jis labai isitempes vis dar....taciau kaip bebutu keista, jis ramensnis uz Noju wink.gif

Norejau pasakyti, kad lankiausi del kitu problemeliu wink.gif
O siaip darem masaziukus,manksteles, jau maziau ant galu pirsciuku vaiksto, lyg maziau isitempe kojytes. Pas mus asimetrija desnes puses padidejes tonusas.

Siom dienelem vel maziukas ypac neramiai miegojo nakteles, vakar labai ilgai negalejau nuramint, kai is miegu prabudo verkdamas, atrodo aprimsta kruti paima ir vel verkti. Bet siryt jau islindo ir antras iltinukas virsuje ir apacioj ketvirtas dantulis. Tai vat augina labai neramiai su pasikandziojimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 16 vasario 2010 - 23:12
QUOTE(Raideles @ 2010 02 11, 18:30)
Na, maniškis tai sakydavo, kad močiutės turi tutukus, bet jie neskanūs, tik mamos skanūs. Paplodavo močiutėms per krūtis smile.gif
Vis dar maitinu. Vieną kartą, paryčiais. Neįsivaizdavau, kad taip gali tęstis ilgai smile.gif

Raideles, jūs tik mėnesiuku už mus vyresni, bet mes dar irgi maitinamės. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu toki klausimeli.
Maniskei jau uz 3 menesiuku bus 2 metai. As planuoju griztii darba, bet nezinau, kaip bus su dukros zindymu. Nes ji tikrai iki to liako pati neatsisakys. Per daug jai skanu. Gal reiketu kazkaip pasiruosti? Bandyti mazinti maitinimu skaiciu? O gal dar per anksti? Kokia yra jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 02 18, 10:20)
Sveikos,
turiu toki klausimeli.
Maniskei jau uz 3 menesiuku bus 2 metai. As planuoju griztii darba, bet nezinau, kaip bus su dukros zindymu. Nes ji tikrai iki to liako pati neatsisakys. Per daug jai skanu. Gal reiketu kazkaip pasiruosti? Bandyti mazinti maitinimu skaiciu? O gal dar per anksti? Kokia yra jusu patirtis?

mes mazesni, bet as planuoji, jei dar zindysiu, tai daryt ir isejus i darba, juk savaime sumazes zindymu skaicius, liks tik rytinis, vakarinis pienelis, nakti jei dar valgo, o siaip manau ilgainiui kai mamos nematys visa diena, gali ir to liako nebereikt, as vis dar tikiuosi, kad mes va taip graziai ir pabaigsim, o kaip bus - pamatysim ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš taip pat manau, kad daryk, kaip tau išeina - jei mažinimas iš anksto atrodys varginantis ir priverstinis - ir nesivargink... viskas gausis savaime... štai aš, tai baisiajai krizei užklupus, turėjau išeit į darbą kai dukrytei tebuvo šeši mėnesiai... primaitint niekuo nepradėjom, tiesiog tomis dienomis kai dirbau, MB kas trys valandos atveždavo man dukrytę... Dabar dukrytei metai ir keturi mėnesiai, ir nuo šio rugsėjo darbo dienomis man jau jos nebeveža - tat PM gauna tik ryte, vakare ir naktį... dieną valgo kito maisto... ir kažkaip viskas neskausmingai mums einasi... kai sukaks du metukai, teks leisti į daržiuką, nes MB baigs vaiko priežiūros atostogas, manau,kol turėsiu galimybę, ir jei dukriukas norės, rytais, vakarais ir naktimis paliksiu bent iki pustrečių metukų...
Taip ir patarčiau - žiūrėk, kad jums abiems būtų neskausminga, ir kuo natūraliau... kiek žinau MP baigimo istorijų - visos individualios, čia jau priklauso nuo situacijos, vaiko ir mamos charakterių, mamos požiūrio ir nusistatymų...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 18 vasario 2010 - 12:59
QUOTE(Olkin @ 2010 02 18, 10:20)
Sveikos,
turiu toki klausimeli.

laba
...išėjau į darbą niekas nepasikeitė....net nesusimąsčiau ties šitu klausimu....viskas natūraliai...manęs nėra mp nėra....tuo metu ir nereikia....anksčiau tik man įėjus pro duris rėkdavo pieniuko.....dabar kažkaip jau pamiršta....natūraliai pati mažina, nieko nedariau specialiai visada daviau kiek norėjo....jau keli mėnesiai kaip prisimena rečiau..naktimis...po miego.....
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 02 17, 19:32)
Raideles, jūs tik mėnesiuku už mus vyresni, bet mes dar irgi maitinamės. thumbup.gif

Na... gal aš jau nebežindau? g.gif Jau trečias rytas nebesiprašo... Prieš tris dienas dar ryte atsibudo, paprašė "tutuko", įlindo po mano anklode... atsuko man nugarą ir užmigo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 02 18, 15:22)
Na... gal aš jau nebežindau?  g.gif Jau trečias rytas nebesiprašo... Prieš tris dienas dar ryte atsibudo, paprašė "tutuko", įlindo po mano anklode... atsuko man nugarą ir užmigo  ax.gif

o, negi jau busit pereje i nauja gyvenimo etapa ax.gif
kaip tu pati del to jauties? negaila zindymo?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 02 18, 16:29)
o, negi jau busit pereje i nauja gyvenimo etapa  ax.gif
kaip tu pati del to jauties? negaila zindymo?

Na, dar taip tvirtai negaliu pasakyti, kad jau perėjom visai... gal dar kokį kartą prisimins?
O šiaip tai ne, negaila. Nors... norėčiau žindyti mažiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 02 18, 15:00)
laba
...išėjau į darbą niekas nepasikeitė....net nesusimąsčiau ties šitu klausimu....viskas natūraliai...manęs nėra mp nėra....tuo metu ir nereikia....anksčiau tik man įėjus pro duris rėkdavo pieniuko.....dabar kažkaip jau pamiršta....natūraliai pati mažina, nieko nedariau specialiai visada daviau kiek norėjo....jau keli mėnesiai kaip prisimena rečiau..naktimis...po miego.....

o mes turejom baigti su mamos pienu, nes brolis susirgo plauciu uzdegimu ir po ligoninės trim savaitėn isvykom i druskininku sanatorija. O rusne dar iki siol kas diena praso pienuko verysad.gif
jau menuo praejo, kaip nebemaitinu, nu bet nepamirsta jinai blink.gif
Bet is tiesu, nutraukti maitinima sunkiau buvo man. jauciausi tam nepasiruosus, nesitikejau, kad taip va kada isaus ta diena, kai bum ir nebemaitinsiu. verkiau, jauciausi blogai.... o Rusne kol manes nebuvo, per daug ir neprase. taciau savaitgali, kai parvaziavau - skandalas kilo baisiausias, net galvojau, kad gal visdelto pamaitinti... g.gif nu bet atsilaikiau. Bet nepamirsta jinai visdar, nors tu ka doh.gif
Atsakyti