Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(AusraR @ 2010 02 11, 21:55)
savo lovelej, kuri pristumta prie musu lovos ir nuimtas sonas.

drinks_cheers.gif Idealiausias variantas. Kai norisi daugiau erdves galima labai atsargiai 'nukelti' i lovele biggrin.gif

Del savarankiskumo...na gal ne visiems vienodai tas laikas atkeliauja, bet musu atveju panasiai, butent apie 3 metelius ir gavo savo lovyte-ekskavatoriu (nors jis ja vadina traktoriumi biggrin.gif), tai vat ir patiko miegoti savam kampe (seses kambary), nors buna, kad ir su musu lovoje pasisildo.
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2010 02 11, 21:55)
Bet paverkaiu ir kenciu toliau.....

Saunuole 4u.gif Ir net dvigubai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 11 vasario 2010 - 22:52
Mūsų mažius, kaip ir kitų čia minėjusių, iš vakaro užmiega su papuliu savo lovytėje, kuri su nuimtu šonu pristumta prie mūsų lovos, o naktį ~2-3 val. nakties po truputį atslenka pas mus į lovą ir ten lieka miegoti iki ryto ax.gif Tiesa, naktį nebevalgo jau koks mėnuo, bet vis tiek būna kokie 1-2 kartai, kad šiek tiek prasibunda ir tada būtinai reikia jam jausti, kad esu šalia, dar mano plaukus paglostyti, pačiupinėti, kol vėl užmiega doh.gif Bet šiaip, nematau didelės problemos kol kas dėl tokio jo miegojimo mūsų lovoje. Kažkaip irgi tikiuosi, kad gal jau po kokių metų ateis savarankiškumo etapas ir tada keliausime į "savo" kambarį, "savo" lovą rolleyes.gif O beje, tas straipsnis "Mamos žurnale" ir man laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivjana: 12 vasario 2010 - 11:14
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 11, 22:43)
Beje, sia tema yra labai protingas (na, bent jau mano poziuriu)  thumbup.gif psichologes straipsnis naujausiame Mamos zurnale. Butinai paskaitykit.  ax.gif

Skaiciau. Pirma karta radau, kad butu parasyta tokia nuomone, kad miegojimas su vaiku yra norma. Tai nuo to laiko ir nusiraminau. Visai saves negrauziu, kad nepripratinau miegoti atskirai. Norsw ir nevisada tai yra patogu, bet kitaip is vis nepatogu smile.gif

QUOTE(AusraR @ 2010 02 11, 22:55)
mane vargina....nes tas papulio ciulpimas trunka gera pusvalandi, kartais valanda. Arijus tai priprato su suniuku kompanija uzmigt prie manes prisiglaudes. O Nojus ciulpia papuka...o ciulpia jis taip vis pakramsnodamas, tai dar ten jam kazkas gaunasi ne taip. Na zodziu skauda man.....jau kazkada rasiau cia verkdama kad nebegaliu kentet. Bet paverkaiu ir kenciu toliau.....

Mane irgi kartais vargina. Bet taip buna nekiekviena nakti. Tuo ir dziaugiuos! O tu is vis didvyre! 4u.gif Du maitini ir dar visai neramutelius! Saunu!! Supermama! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 02 12, 11:20)
. Nors ir nevisada tai yra patogu, bet kitaip is vis nepatogu smile.gif

Gerai pasakyta thumbup.gif

Tas straipsniukas, tikiuosi, nuramins daugeli abejojanciu mamyciu. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 11, 21:43)
Na va, visai neblogai  thumbup.gif
O del uzmigimo su papuliu...ar tave tai labai vargina? Nes as asmeniskai nematauy tame nieko bloga, juk papulis ne tik maisto saltinis, tai begalinis artumas, meile, siluma ir saugumas vaikeliui.  wub.gif
Mano mazoji, pvz miega pirmaja puse  nakties savo loveleje, kuri yra pristumta prie musu, o likusia dali paprastai lieka musu lovoje. Velgi - as del to nejauciu jokio diskomforto, taippat ir vyras... Buna, kad dar ir trimetinukas vidury nakties atkeliauja pas mus su visa savo meskinu draugija biggrin.gif Kadangi turime placia seimynine!!! lova, paprastai tai nekelia jokiu sunkumu.

Beje, sia tema yra labai protingas (na, bent jau mano poziuriu)  thumbup.gif psichologes straipsnis naujausiame Mamos zurnale. Butinai paskaitykit.  ax.gif

Vargina, kai negaliu islekti neuzmigdzius jo pietu miegeliuj, be to dabar dar ir nezinau kiek miegos neatsibudes. Vakare vargina ne papulio norejimas ir miegojimas musu lovoj, bet daznas atsibudinejimas, bet cia jau kitas atvejis, gal tiesiog neramus vaikiukas. neurologes patarta girdziau valerijono ir sukatzoliu lasiukus, valerijono voneles dariau, bet pagerejimo nebuvo, tai matyt tiesiog isaugs. Gal cia nuo dantuku dygimo, nors tesiasi jau nuo rudens.
Ir kandziojimasis iki kraujo oi kaip skaudu... Bet jau apmazejo thumbup.gif
Straipsnelio neskaiciau, bet jau nuo ligonines migdziau kartu su savimi, del pienelio gamybos skatinimo, ir butent patogiau, kad nereikia kilnoti. Nors budavo laikai kai lovytej ismiegodavo nuo 24 iki 6-7 ryto, tai laikas buvo thumbup.gif bet cia kazkur 2-4 men
Atsakyti
labas supermamos 4u.gif

mes ir kartu miegam, uzmiega musu lovoj su papuliu,paskui perkeliu i jos lovyte,kuri su nuimtu sinu salia musu, o nakti pamaitinu ja beveik ilipus i jos lovyte, o paryciais pati isiridena i musu lova ir miegam iki 7.30 thumbup.gif man net patogiau kai ji su manim miega, galiu miegot ir maitint ax.gif ir mums smagiau tik tiek kad pradejo labai issipletus iegot ir butinai prie tetes prisispaudus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik keisciausia,kai kai as namie,uzmiega tik prie papuko, o kai as darbe vyras stebuklingai ja uzsimigdo lovytei savarankiskai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bleirinka: 12 vasario 2010 - 12:38
QUOTE(Angele @ 2010 02 12, 12:23)
Vargina, kai negaliu islekti neuzmigdzius jo pietu miegeliuj, be to dabar dar ir nezinau kiek miegos neatsibudes. Vakare vargina ne papulio norejimas ir miegojimas musu lovoj, bet daznas atsibudinejimas, bet cia jau kitas atvejis, gal tiesiog neramus vaikiukas. neurologes patarta girdziau valerijono ir sukatzoliu lasiukus, valerijono voneles dariau, bet pagerejimo nebuvo, tai matyt tiesiog isaugs. Gal cia nuo dantuku dygimo, nors tesiasi jau nuo rudens.
O gal tai ir yra dazno pabudimo priezastis - tavo emocijos? g.gif Siaip nieko asmenisko, bet pasvarstymui:
labai daznai pacios mamytes nerimas ir tas jautimasis blogai veikia vaikelio miega ir nuotaikas...Todel dazniausiai reikia pradeti nuo saves, ne nuo raminanciu vaistu kudikiui mirksiukas.gif
Mano drauge labai stresuoja del to, kad dukryte dazniau pabunda, o mergaite tikrai visiskai sveika ir visapusiskai stabilios busenos, tiesiog tas mamos nervacinis nerimas ir ja veda is proto...uzburtas ratas.
Papildyta:

Bleirinka, kai zvilgteliu i jusu liniuote ir paskaitau postu panasiose temose - net delnais suploju biggrin.gif - dar maitini (nes vis prisimenu tavo 'planus')!! bigsmile.gif Sanuole thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 12, 13:45)
O gal tai ir yra dazno pabudimo priezastis - tavo emocijos?  g.gif  Siaip nieko asmenisko, bet pasvarstymui:
labai daznai pacios mamytes nerimas ir tas jautimasis blogai veikia vaikelio miega ir nuotaikas...Todel dazniausiai reikia pradeti nuo saves, ne nuo raminanciu vaistu kudikiui  mirksiukas.gif
Mano drauge labai stresuoja del to, kad dukryte dazniau pabunda, o mergaite tikrai visiskai sveika ir visapusiskai stabilios busenos, tiesiog tas mamos nervacinis nerimas ir ja veda is proto...uzburtas ratas.
Papildyta:

n amusu atveju tas nepasitvirtina kazkaip....vis bandau atsekt nuo ko jie geriau nuo ko blogiau miega....bet jokios sitemos dar nesugebejau atrast....Va dabar pvz jau antra nakti miega gan neblogai. Nojus iki 4 ryto tik du kartus valge, Arijus isvis sianakt ismiegojo nuo 9 iki 4 ryto nepabudes thumbup.gif nors ir dantys ,enda abiem ir as stresuoju pakankamai...na bent jau ne maziau nei pries tai. Ir su maistu nelabai susije, nes vakar nuejo miegot sociai prikirte blynu su mesa, uzvakar - tik po pora saukstu koses suvalge....Nesuprasi zodziu, tai nebesuku sau galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 12, 11:45)
Bleirinka, kai zvilgteliu i jusu liniuote ir paskaitau postu panasiose temose - net delnais suploju  biggrin.gif  - dar maitini (nes vis prisimenu tavo 'planus')!!  bigsmile.gif Sanuole  thumbup.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

mes dar `pilnu xodu` valgom ir turbut galo nematyt blush2.gif nors man ir patogu,nereik buteliuku nesiotis,jei labai istroksta ar valgyt uzsimano thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bleirinka @ 2010 02 12, 13:57)
mes dar `pilnu xodu` valgom ir turbut galo nematyt  blush2.gif  nors man ir patogu,nereik buteliuku nesiotis,jei labai istroksta ar valgyt uzsimano  thumbup.gif  lotuliukas.gif

O kokie planai buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 02 12, 12:06)
O kokie planai buvo?  mirksiukas.gif

maitint iki pirmos klases,nuvedus iki mokyklos vartu-pamaitint papuku ir isleist i klase lotuliukas.gif arba iki 18 metu,vaikas eina i kluba,as stoviu uz kampi ir laukiu kada uzsimanys pieno kokteilio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 02 12, 13:23)

Pas mus tas pats. Daznai keliasi. Ir nebuvo nei vieno periodo, kad miegotu ilgiau 3 valandu is eiles. Gal per visa laika pora isskirtiniu naktu po 5 valandas be prabudimo.
AS kaip ir AusraR jaunebeieskau priezasciu. Vienintelis pastebejimas, kad per pilnati trupuciuka geriau miega visada. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bleirinka @ 2010 02 12, 14:08)
maitint iki pirmos klases,nuvedus iki mokyklos vartu-pamaitint papuku ir isleist i klase  lotuliukas.gif  arba iki 18 metu,vaikas eina i kluba,as stoviu uz kampi ir laukiu kada uzsimanys pieno kokteilio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Superiniai planai! 4u.gif Ziuresime kaip seksis! biggrin.gif
Atsakyti