Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

Na kažkaip mūsiškis nori valgyti tik mano papukus lotuliukas.gif Iš svetimų niekada nėra nieko panašaus reikalavęs schmoll.gif O va tėčio papukai jam labai įdomu ir juokinga pažiūrėti lotuliukas.gif Būna, kad pats tėčio "papo" prašo, o pamatęs juokiasi, gal, kad plaukuota rolleyes.gif Bet valgyti iš tėčio tai schmoll.gif Matyt, supranta, kad valgomi tik mamos biggrin.gif Ale, kaip šitai išaiškinti, kai yra kitaip, niekada nebuvau susimąsčiusi... unsure.gif
Atsakyti
nu vat o maniskiams papukai tai maistas. nesvarbu kieno doh.gif na vyru tai nepraso. Bet yra ir auklei pasake AM doh.gif Ta prasme moteris su papukais reiskia MAISTAS thumbup.gif
na tai mes aiskinam, kad valgyti reikia mamytes papukus. Labai jie ten nepuola prie kitu papuku, bet as galvoju va taip va palikus su aukle (moterim)tai turbut listu prie jos per pietu miega doh.gif reiks ieskot auklino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 10, 23:34)
reiks ieskot auklino  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Savuosevaikuose tokiu dalyku taipogi nesu pastebejusi, tik mamytes papuliai asocijuojasi su 'pienukais' (taip pas mus vadinamas fabrikelis)...o kitu moteru atributai tiesiog...atributai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 10, 19:03)
Velgi - idomu kada jai siulai, ta prasme kiek laiko praejus prie maitinimo krutimi ir pns...
Manau cia pirmiausia kantrybes reikia ir, be abejo, siulyti ir toliau, nenuleisti ranku. Bandyk tiesiog i rankytes iduoti kokia garuose virta morkytes ar brokolio gabaleli, taippat ir mesytes...Gal toks budas jai patiks smaguriauti? Mes irgi taip zaidziam  ax.gif

Siulau ivairiai: ir kai nelabai alkana, ir normaliai, kada jau reiktu is kruties maitint, ir kartais pabadinu kaip reikiant. Kadangi "zaidziam" jau nuo puses metu, tai per 4 menesius jau visokiu variantu pribandzius esu. Ir tikrai normaliau paragauja tik pati is savo rankytes. Bet mesytes, kas man aktualiausia, tai net ir gerai isvirtos ir smulkiai smulkiai supjaustytos nepraryja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 02 11, 17:55)
Siulau ivairiai: ir kai nelabai alkana, ir normaliai, kada jau reiktu is kruties maitint, ir kartais pabadinu kaip reikiant. Kadangi "zaidziam" jau nuo puses metu, tai per 4 menesius jau visokiu variantu pribandzius esu. Ir tikrai normaliau paragauja tik pati is savo rankytes. Bet mesytes, kas man aktualiausia, tai net ir gerai isvirtos ir smulkiai smulkiai supjaustytos nepraryja  verysad.gif

o kotletukus kokius is sumaltos mesytes nebandei? pjaustyta gal per stambi jai vistiek. As saviskiams ta blenderiu trindavau dar tokio amziaus...
Atsakyti
Na, maniškis tai sakydavo, kad močiutės turi tutukus, bet jie neskanūs, tik mamos skanūs. Paplodavo močiutėms per krūtis smile.gif
Vis dar maitinu. Vieną kartą, paryčiais. Neįsivaizdavau, kad taip gali tęstis ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2010 02 11, 16:55)
Kadangi "zaidziam" jau nuo puses metu, tai per 4 menesius jau visokiu variantu pribandzius esu.

Ir trinto (blenderiuoto') maistelio visiskai nenori?
O kiek gi svorio turit? Gal tiesiog jai reikia laiko... mirksiukas.gif

QUOTE(Raideles @ 2010 02 11, 17:30)
Vis dar maitinu. Vieną kartą, paryčiais. Neįsivaizdavau, kad taip gali tęstis ilgai smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
good.gif
Atsakyti
Ir islindo mano maziukui iltinukas virsuj, jau ir antras ant dienu bus. Kazkiek maziau kandziojasi, jau net baigiu uzsigydyt. Tikiuosi gal praeis tas tarpsnis.
Del miegelio uzmiega pietu tik su papuliu, noreciau kazkaip kitaip bet kol kas nepavyksta. Ir vyruj turiu palikt nebent uzmigdyta, bet ir prabudineja. Kartais ismiega, kartais vel papulio reikia.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 02 09, 22:35)
neaktyvus musu skyrelis visiskai. Paaktyvinam smile.gif
norejau paklaust jusu, gal kas turejot panasia situacija. Mano vaikai pietu miega tik su papuku. ta prasme pameiga po koki pusvalandi ir tada prabunda papuko...ir taip mazdaug kas pusvalandi kilnodamiesi pamiega 2 valandas. Jei manes ner salia tai ir pamiega ta pusvalandi tik....na kartais valanda...bet ne daugiau....paskui aisku sunku jiems vakare.....pikti nedamiegoje....kaip zinia, netrukus man i darba reiks eit...neisivaizduoju kaip jei tu pietuku pamiegos...gal kam buvo panasiai. Kaip sprendet?

Pas mus panasiai. Bet ismiega gal valanda. Bet uzmiega nat kruties ir nuo gimimo visada taip budavo, kad pamiega kazkike (is pradziu tai buvo 40 minuciu) ir kviecia mama. Dabar buna arba valanda arba pusantros. ir kviecia mama. Uzmigdyti galiu tik as, arba jei jau visai luzta. Na dar galima sedint vezimelyje ir ziurint kanors. Bet taip buna retai. Bet kaip bebutu. po kazkike laiko atsibunda ir reikalauja mamos. Jei jos neranda tai buna pykta iki to laiko, kol as neateinu.

QUOTE(AusraR @ 2010 02 11, 00:15)
taigi, o tai kitaip jau mirsta temele...
gerai, i tema tada - idou kai jusu vaikai reaguoja i kitu zmoniu papukus. Na pvz maniskiai tai tecio bando paragauti jei pamato nuoga krutine, bet kakzaip nedrista, gal kad plaukuota nepatinka  lotuliukas.gif Mociutei (mano mamai) tai lenda po bliuske ir sako AM (nu tipo duok cia) Tai vat ir nezianu ar cia normaliai taip? ir kaip geriausia paaiskinti kad reikia tik mamytes papukus valgyt o kitu nea smile.gif

Maniske irgi rodo i tecio krutine ir sako AM. jis jau bande isiulyti, tai nesutiko ragauti. Tai jis dabar su ja kartais taip zaidzia, jai siulo, o ji atsisako.
O ir mano mamos krutines praso. Kartais paglosto, pasako, kad ten AM. Bet mam pasake, kad neturi pieno. Bet vis tiek kaartias jijo ten bando ieskoti biggrin.gif

Papildyta:
Ir as dar turiu klausima. O kaip miega jusu zindomi vaikeliia. Savo lovelese,ar su jumis? As kovojau su dukra, bet vis tiek pasidaviau. blush2.gif Miega su mumis, ir jau ir uzmiega. O kaip pas jus buna?
Maniske jei pries miega valgo, tai jau tikrai nenori paliesti, kol neuzmigs. Budavo, kad ikalbedavau i lovyte atsigulti. Pasakodavau pasakas, daineles dainodavau. wub.gif Po to jai tai nusibodo, tai truputi gasdindavau. Tai kazkiek veike. Bet galiausiai tik su isterijoms gavosi perkelineti. Tai nusprendziau, kad tikrai neverta. doh.gif Juolab, kad lovyteje atsibunda uz 2 valandu ir vel pas mus. Ir taip iki ryto su pavalgymais ismiega. doh.gif
o jus saviskius pamaitinat, guldot i lovele, ir jie nepyksta? Papasakokite, kaip pas jus buna? smile.gif
Atsakyti
Vakariniam miegeliui uzmiega su papuliu ir miega pas mus lovoj. Jei kartais neuzmiega pazaidziam lovytej ir pats atsigula kartais ir uzmiega, kartais vel siulau MP. Lovyte jam didziausias priesas. Praktiskai neimanoma uzmigusio perkelti, kad neatsibustu. O jei nemiegantis iskart i asaras.
Siaip atsibudinedvo daznai lovytej pradejau palikinet savo lovoj, bet atsibudineja vistiek kas 0.5-1 val, tai jau ir nebekeldavau, matyt priprato.
O is nieko MP nepraso. Ir siaip paskutiniu metu diena dazniausiai reikia tik pietu miegeliui.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2010 02 11, 20:00)
Ir islindo mano maziukui iltinukas virsuj, jau ir antras ant dienu bus.

Del miegelio uzmiega pietu tik su papuliu, noreciau kazkaip kitaip bet kol kas nepavyksta.

Na va, visai neblogai thumbup.gif
O del uzmigimo su papuliu...ar tave tai labai vargina? Nes as asmeniskai nematauy tame nieko bloga, juk papulis ne tik maisto saltinis, tai begalinis artumas, meile, siluma ir saugumas vaikeliui. wub.gif

QUOTE(Olkin @ 2010 02 11, 20:33)
Ir as dar turiu klausima. O kaip miega jusu zindomi vaikeliia. Savo lovelese,ar su jumis?

Mano mazoji, pvz miega pirmaja puse nakties savo loveleje, kuri yra pristumta prie musu, o likusia dali paprastai lieka musu lovoje. Velgi - as del to nejauciu jokio diskomforto, taippat ir vyras... Buna, kad dar ir trimetinukas vidury nakties atkeliauja pas mus su visa savo meskinu draugija biggrin.gif Kadangi turime placia seimynine!!! lova, paprastai tai nekelia jokiu sunkumu.

Beje, sia tema yra labai protingas (na, bent jau mano poziuriu) thumbup.gif psichologes straipsnis naujausiame Mamos zurnale. Butinai paskaitykit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2010 02 11, 21:33)

O ir mano mamos krutines praso. Kartais paglosto, pasako, kad ten AM. Bet mam pasake, kad neturi pieno. Bet vis tiek kaartias jijo ten bando ieskoti  biggrin.gif

Papildyta:
Ir as dar turiu klausima. O kaip miega jusu zindomi vaikeliia. Savo lovelese,ar su jumis? As kovojau su dukra, bet vis tiek pasidaviau. blush2.gif  Miega su mumis, ir jau ir uzmiega. O kaip pas jus buna?
Maniske jei pries miega valgo, tai jau tikrai nenori paliesti, kol neuzmigs. Budavo, kad ikalbedavau i lovyte atsigulti. Pasakodavau pasakas, daineles dainodavau.  wub.gif Po to jai tai nusibodo, tai truputi gasdindavau. Tai kazkiek veike. Bet galiausiai tik su isterijoms gavosi perkelineti. Tai nusprendziau, kad tikrai neverta.  doh.gif Juolab, kad lovyteje atsibunda uz 2 valandu ir vel pas mus. Ir taip iki ryto su pavalgymais ismiega. doh.gif
o jus saviskius pamaitinat, guldot i lovele, ir jie nepyksta? Papasakokite, kaip pas jus buna?  smile.gif

ne nu nors viena atsirado. O tai as jau galvojau mano vaikai nenormalus kazkokie. Priekabiautojai busimi auga smile.gif Na, bet jei yra ir daugiau tokiu, vadinasi gal viskas normaliai smile.gif
vaikai savo lovelese pas mus miegojo pirmas dvi savaites. Paskui as pavargau kilnotis ir susidejau abu i musu lova. Taip bent kazkiek pamiegodavau smile.gif Nuo kokio 8 menesio miegam taip - Nojus savo lovelej, kuri pristumta prie musu lovos ir nuimtas sonas. Taigi beveik musu lovoj smile.gif Arijus - uzmiega savo lovelej, kuri taip pat kaip ir Nojaus pristumta tik is kitos puses. Kai atsibunda pirma kart valgyt, perkeliam i viduri. Toliau miega tarp musu su vyru.
Laukiu kol ateis jiems savarankiskumo periodas. Na sako buna apie trecius metus, kai viska nori labai patys daryt. Tada pirksim kitas lovas ir darysim marketinga lotuliukas.gif na mazdaug va dabar turesit SAVO lovas ir SAVO kambari smile.gif Labai tikiuosi kad suveiks smile.gif Iki tol nematau prasmes kazka keist. Be to ir man taip patogiau. Ir silciau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ast_alaus @ 2010 02 11, 22:43)
Na va, visai neblogai  thumbup.gif
O del uzmigimo su papuliu...ar tave tai labai vargina? Nes as asmeniskai nematauy tame nieko bloga, juk papulis ne tik maisto saltinis, tai begalinis artumas, meile, siluma ir saugumas vaikeliui.  wub.gif

mane vargina....nes tas papulio ciulpimas trunka gera pusvalandi, kartais valanda. Arijus tai priprato su suniuku kompanija uzmigt prie manes prisiglaudes. O Nojus ciulpia papuka...o ciulpia jis taip vis pakramsnodamas, tai dar ten jam kazkas gaunasi ne taip. Na zodziu skauda man.....jau kazkada rasiau cia verkdama kad nebegaliu kentet. Bet paverkaiu ir kenciu toliau.....
Atsakyti