Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

Gali būti, kad vyresnis vaikiukas pripras užmigti atskirai ir ateis tik naktį. O po to išmoks savarankiškai miegoti visą naktį ir nebeateis wub.gif Man taip buvo su dukryte wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
buvom isvaziave tai dingau kuriam laikui. As jau irgi noriu po trupuciuka mazinti tu kabejimu ant papulio, nes tikrai vargina, ypac kai dviese....galvoju kad kai sueis 1.5 m tai kazkaip reiks daryt gala naktiniams uzkandziavimams...Noretusi kazkaip svelniai...gal kuri pasidalintu kaip tai dare? na ka sake, ka siule vietoj to ir pan...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 08 02, 19:55)
Sveikos,
buvom isvaziave tai dingau kuriam laikui. As jau irgi noriu po trupuciuka mazinti tu kabejimu ant papulio, nes tikrai vargina, ypac kai dviese....galvoju kad kai sueis 1.5 m tai kazkaip reiks daryt gala naktiniams uzkandziavimams...Noretusi kazkaip svelniai...gal kuri pasidalintu kaip tai dare? na ka sake, ka siule vietoj to ir pan...

gi yra visa tema apie nujunkyma, ten manau daugiau patarimu gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 07 31, 18:10)
Įtariu, kad mums teks miegoti visiems keturiems vienoje lovoje, neįkalbėsim iki tada persikraustyti į savo kambarį  smile.gif Tik baisu, kad jis mažojo naktį maldamasis neužgautų.

Man miegojimo klausimas, kai gims maziukas, dabar atodo pats sudetingiausias doh.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 08 02, 19:55)
Sveikos,

niekaip dabar neprisimenu, kaip maniske nustojo naktim valgyti g.gif man rodos, as nieko nedariau specialiai g.gif kazkaip atejo toks laikas ir viskas, eme ji ismiegoti visa nakti pries pora menesiu ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 02, 19:29)
Man miegojimo klausimas, kai gims maziukas, dabar atodo pats sudetingiausias  doh.gif
niekaip dabar neprisimenu, kaip maniske nustojo naktim valgyti  g.gif man rodos, as nieko nedariau specialiai  g.gif kazkaip atejo toks laikas ir viskas, eme ji ismiegoti visa nakti pries pora menesiu ir tiek  g.gif

o tu dabar dar maitini MP? Siaip idomu rolleyes.gif Nes jei mes planuotume antra vaikiuka, tai mastau gal reiketu baigti maitinti unsure.gif Ar nestumui tai itakos neturi?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 02, 20:01)
gi yra visa tema apie nujunkyma, ten manau daugiau patarimu gausi mirksiukas.gif

tai kad as nesiruosiu nujunkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka, sugalvojau kad darysim va taip va - pries miegeli as juos pamaitinsiu, leisiu pakebeti trupuciuka, na koki 10-15 min ir tada liulinsiu kazkaip kitaip. Va dabar lyg ir pavyko - dainavau, glosciau nugareles, uzmigo be papuku dantyse thumbup.gif tai gal pradziai tiek ir uzteks, naktinius valgymus velesniam laikui paliksim atsipratint smile.gif nes nakti tai jie pavalgo trumpai ir miega, tai dar galima kentet. Aisku kai keliasi kiekvienas po kokius 5-6 kartus tai vargina....bet diena migdant ir vakare tas kabejimas ant papuliu po pusvalandi, o vakarais darznai ir po valanda tai jau taip erzina doh.gif na kazkaip bandysiu atpratint....
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 08 02, 21:34)
o tu dabar dar maitini MP? Siaip idomu rolleyes.gif Nes jei mes planuotume antra vaikiuka, tai mastau gal reiketu baigti maitinti unsure.gif Ar nestumui tai itakos neturi?

Siaip yra labai ivairiu nomoniu siuo klausimu, musu medikai beveik visi isvien yra pries toki dalyka. jei busima mamyte zindo atsakingai, vis sekdama, ar visi kraujo parametrai geri , jei sveikai maitinasi, nesijaucia pavargusi, nestumas nera komplikuotas, tai tikrai negali pakenkti schmoll.gif kiekvienas atvejis individualus, bet siame skyrelyje yra ne viena mamyte, kuri po pora kartu zindo rolleyes.gif tarp ju net ir dvynuku yra mirksiukas.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 08 02, 22:32)
na ka, sugalvojau kad darysim va taip va - pries miegeli as juos pamaitinsiu, leisiu pakebeti trupuciuka, na koki 10-15 min ir tada liulinsiu kazkaip kitaip. Va dabar lyg ir pavyko - dainavau, glosciau nugareles, uzmigo be papuku dantyse  thumbup.gif tai gal pradziai tiek ir uzteks, naktinius valgymus velesniam laikui paliksim atsipratint smile.gif nes nakti tai jie pavalgo trumpai ir miega, tai dar galima kentet. Aisku kai keliasi kiekvienas po kokius 5-6 kartus tai vargina....bet diena migdant ir vakare tas kabejimas ant papuliu po pusvalandi, o vakarais darznai ir po valanda tai jau taip erzina  doh.gif na kazkaip bandysiu atpratint....

thumbup.gif po truputi, po truputi ir maziukai patys ismoks uzmigti 4u.gif
Atsakyti
na va, pietuku irgi uzglosciau ir uzdainavau abu smile.gif gal gi pavyks atpratinti grauzti man papulius....gal supras kad valgyt galima, bet nusiraminti jau reiktu ir kitokiu budu paieskoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos mamytės smile.gif Jungiuosi prie jūsų būrelio.
Maitinu kolkas ir aš savo jautuką. Ir atrodo, nesimato dar galo ax.gif Mintys kartais praplaukia, kad kažkaip reiktų tą dalyką kontroliuoti, kad bent naktį nebeprašytų taip dažnai papulio, bet tuoj užplūsta kitos, galingesnės, kad reikia maitinti iki kokių 3 m. ir viskas turi būti ok. O jeigu vaikelis prašo, vadinasi jam reikia. O dar ir dantukų laukiam iltinukų, tai jau iš viso kaip jūs čia sakote, kabo per naktį doh.gif gerai, kad dar jis man nesikramto, nes jau nuo dantukų kenčia visis namiškiai doh.gif
Tiesą sakant labai norėčiau, kad naktimis nevalgytų, ar bent jau soske nereiktų būti, bet kai pagalvoju, kaip jam sunku kai dantukai kamuoja tai ir nieko negaliu padaryti. O pabandyk nebeduoti, tai riksmas nesvietiškas doh.gif bandžiau ir dieną ir kitą pietų miegelio einant nebemaitinti, tai baisu ir prisimint kas dėjosi ir vistiek turėjau pamaitinti. O nakčiai iš vis manau negerai juos stresuoti.
Na matyt pas mus dar šiam reikalui laikas nebeatėjo. Ir nors auginu vieną, o ne du, bet matyt metai savo daro - pavargusi jaučiuosi.
Ir su visa pagarba ir užuojauta lenkiu galvą prieš mamytes auginančias dvynukus ir daugiau, ar kad ir pametinukus. Jūs šaunuolės ir dar jeigu maitinate taip ilgai tai iš vis wub.gif wub.gif
Atsakyti
akrima, tai tarp didžiausio ir mažiausio net 20 metų skirtumas? Gražu. smile.gif

O maitinti dvynukus lengviau, nei jų nemaitinti. wink.gif Šį savaitgalį abu berniukai be manęs su tėčiu pas senelius važiavo. Dvi naktis atskirai miegojom. Labai smalsu buvo, ar pienuko jiem dar reikės (nebūčiau verkusi, jei būt nutarę daugiau neimti, nebūčiau siūliusi...). Na taip - pamirš jie tau tokį dalyką - vakare lyg ir nereikėjo, kai susitikom, bet paskui vienas pasigavo mane, nusivedė vaikų kambarin ir paprašė "šitą mamuka amam". Tuoj ir kitas netruko atsirasti - nieko jie nepamiršo ir vėl sėkmingai maitinasi. smile.gif))
Atsakyti
Sveikos mamytės, kaip tik apie naktinius maitinimus ir norėjau paskaitinėti, o jūs apie tai ir kalbat thumbup.gif Na mano vaikiukui jau 2metai, 2 mėn ir jis dar naktimis valgo doh.gif Na jau nebe taip dažnai, bet kokį kartą atsikelia. Tiesa, jau nebesikeldavo, tik paryčiais jam MP prireikdavo, bet dabar jau ir naktį pakelia, o nuo kokių 5 ryto tai kokius 3 kartus pažadina doh.gif doh.gif doh.gif Šiąnakt supykau ir sakiau viskas, tikrai nebemaitinsiu, bet paskui viskas praeina ir vėl gaila mažuliuko, o jis taip priėjęs prašo: mama, duok biką šito niam nima (mama, duok biški šito niam niam) wub.gif nei pietų miegelio, nei naktį be šito niam niam neužmiega verysad.gif tad taip ir nepasiryžtu griežtai atjunkinti, nors jau galėčiau, bet dar širdis neleidžia mažiuko virkdyt, nors dieną jau nemaitinu, tik palikau miegeliui. unsure.gif
Atsakyti