man taip buvo. Dėl to turbūt kūdikystėje labai anksti atsisakiau kruties, o pvz r raidę ištariau tik būdama 9metų. Mamai pasakė, kad rėikėjo kirpti tik prieš mokyklą, kai jau tokių operacijų nedaro.
QUOTE(Double Latte @ 2010 01 20, 12:13)
oi bus smagu paziuret i tris isdykeles, lauksim
Na ka, leisit prie jusu prisijungti?Mano mergytei suejo metukai, tai kaip ir prie vyresniu
QUOTE(Alabama @ 2010 01 27, 15:00)
Na ka, leisit prie jusu prisijungti?Mano mergytei suejo metukai, tai kaip ir prie vyresniu
Sveika prisijungusi
tik kad skyrelis toks nurimes labai jau....
noriu paklausti, ar kam buvo situacija kai darbe reikedavo ilgesniam laikui isvykti i komandiruotes, na pvz savaitei? Kaip manot ar galima tokiu atveju testi zindyma grizus? Ar geriau visai nutraukti? o gal geriau atsisakyti tokio darbo pasiulymo ?
Dar viena ideja kuri man buvo sovus - veztis kartu vaikus su aukle pvz. Juk jei uz savo lesas, tai koks imonei skirtumas ka as veikiu po darbo ir vaikams gal mazesne trauma butu.
gal kas buvot panasioj situacijoj?
QUOTE(AusraR @ 2010 01 27, 21:09)
Dar viena ideja kuri man buvo sovus - veztis kartu vaikus su aukle pvz.
As rinkciausi si varianta
O siaip, be jokios abejones, galima testi ir po savaites, jei tik noro yra
QUOTE(AusraR @ 2010 01 27, 23:09)
nor ar kam buvo situacija kai darbe reikedavo ilgesniam laikui isvykti i komandiruotes, na pvz savaitei? Kaip manot ar galima tokiu atveju testi zindyma grizus? Ar geriau visai nutraukti? o gal geriau atsisakyti tokio darbo pasiulymo ?
AušraR, suderinsi
Teko išvykt trim parom. Kelis sykius nutraukiau pieną. Vaikas pieno nepamiršo, grįžus pasiprašė (2m.1mėn). Prieš išvykstant ruošiau vaiką, kad išvažiuosiu keliom dienom.
Važiuot vienai ir sveika
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 01 27, 22:54)
Teko išvykt trim parom. Kelis sykius nutraukiau pieną. Vaikas pieno nepamiršo, grįžus pasiprašė (2m.1mėn). Prieš išvykstant ruošiau vaiką, kad išvažiuosiu keliom dienom.
Mano dvyniai šią vasarą irgi tris paras be manęs buvo su tėčiu. Ir net nusitraukt pieno nereikėjo - kažkaip apsimažino gamyba, o grįžus vėl jie toliau sėkmingai valgė.
QUOTE(Ateik @ 2010 01 28, 13:08)
Mano dvyniai šią vasarą irgi tris paras be manęs buvo su tėčiu. Ir net nusitraukt pieno nereikėjo - kažkaip apsimažino gamyba, o grįžus vėl jie toliau sėkmingai valgė.
nu vat kaip gerai. Vadinasi pasiulymo atsisakyt neverta. Juk dabr jie nesimeto....na dabar vienintele problema - laimet konkursa
QUOTE(AusraR @ 2010 01 28, 13:52)
nu vat kaip gerai. Vadinasi pasiulymo atsisakyt neverta. Juk dabr jie nesimeto....na dabar vienintele problema - laimet konkursa
Smulkmena, kai jau nutarei, kad neverta atsisakyt.
sveikos mamytes, nezinau ar sioje temeleje kkreipiuosi, bet toks klausimelis iskilo- ar ar jusu mazyliai normaliai valgo kieta maista t.y. koseles, nes maniskis tikrai nedauk su valgo, nekreipciau demesio, nes vaikis guvus, linksmas viskas tvarkoj, tik beda svorio mazai priauga, gal pienas nekoloringas? kyla minciu nutraukt dienini maitinimas kad daugiau kosiu valgytu b
QUOTE(anastasssija @ 2010 01 29, 00:52)
sveikos mamytes, nezinau ar sioje temeleje kkreipiuosi, bet toks klausimelis iskilo- ar ar jusu mazyliai normaliai valgo kieta maista t.y. koseles, nes maniskis tikrai nedauk su valgo, nekreipciau demesio, nes vaikis guvus, linksmas viskas tvarkoj, tik beda svorio mazai priauga, gal pienas nekoloringas? kyla minciu nutraukt dienini maitinimas kad daugiau kosiu valgytu b
sveika,
koseles pasiulyk pries MP, gal geriau tada valgys. O siaip tia MP iki metu turi buti pagrindinis maistas. Visa kita - papildomas. Todel taip ir vadinasi - papildomas
Maniskiai apetitu tai niekad nesiskunde tfutfutfu, bet svoris ypc Nojaus ner didelis. Jei viena daktare net kibo kad gal mazokai. Dabar 1.8 m sveria 11 kg 600 gr.
Tu gi nenorek kad vaikas po kg priaugtu, kaip pradzioj O kaip auga tas svoris? ar atsimeni visa eiga nuo gimimo? parasyk.
Ir dar - MP nedavimas visiskai negarantuoja kad kosiu prades valgyt daugiau