QUOTE(ast_alaus @ 2010 01 07, 17:21)
Is dalies galima sutikti, nes iki metuku maitinti krutimi patariama bent jau minimaliai. Tai metai tikrai nera 'daug'. Tai labiau...norma. Bet kaip Lapelokė rase tai visgi labiausiai pariklauso nuo pacios mamos nuostatu. Kitai ir pusmetis jau ojojoi koks zygdarbis Laukia puses metu kaip didziausios sventes, kad galetu...'mesti' visas tas kancias (na bet sioje temoje tokiu tikrai nera... ).
Mano poziuriu 'daug' net negali buti... Gali buti, kad maitina trumpai, bet per ilgai tikrai nebus. Tiesiog nera tos 'per ilgai' ar 'per daug' ribos. Nes MP visuomet bus naudingas vaikeliui.
Vat ir dar viena 'ilgai maitinancios mamos' apibrezima Lapelokė aprase - bendras visu vaiku maitinimo krutimi stazas
Pas mane jis kolkas tik 3 su puse metuku
O pienukas netinka, oro vonios?
Siaip laaaaabai geras kremukas yra 100% lanolino tepaliukas Lansinoh.
Mano poziuriu 'daug' net negali buti... Gali buti, kad maitina trumpai, bet per ilgai tikrai nebus. Tiesiog nera tos 'per ilgai' ar 'per daug' ribos. Nes MP visuomet bus naudingas vaikeliui.
Vat ir dar viena 'ilgai maitinancios mamos' apibrezima Lapelokė aprase - bendras visu vaiku maitinimo krutimi stazas
Pas mane jis kolkas tik 3 su puse metuku
O pienukas netinka, oro vonios?
Siaip laaaaabai geras kremukas yra 100% lanolino tepaliukas Lansinoh.
ar kas nors jau įvežė į LT - aš apie jį ir sakiau - turiu vieną tubelį neišnaudotą, tik galiojimo laiką reikia pažiurėt