Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(ast_alaus @ 2010 01 07, 17:21)
Is dalies galima sutikti, nes iki metuku maitinti krutimi patariama bent jau minimaliai. Tai metai tikrai nera 'daug'. Tai labiau...norma. Bet kaip Lapelokė rase tai visgi labiausiai pariklauso nuo pacios mamos nuostatu. Kitai ir pusmetis jau ojojoi koks zygdarbis  biggrin.gif  biggrin.gif Laukia puses metu kaip didziausios sventes, kad galetu...'mesti' visas tas kancias  g.gif  (na bet sioje temoje tokiu tikrai nera... 4u.gif ).
Mano poziuriu 'daug' net negali buti... Gali buti, kad maitina trumpai, bet per ilgai tikrai nebus. Tiesiog nera tos 'per ilgai' ar 'per daug' ribos. smile.gif Nes MP visuomet bus naudingas vaikeliui.
Vat ir dar viena 'ilgai maitinancios mamos' apibrezima  Lapelokė aprase  - bendras visu vaiku maitinimo krutimi stazas  biggrin.gif  biggrin.gif 
Pas mane jis kolkas tik 3 su puse metuku  ax.gif
O pienukas netinka, oro vonios?  g.gif
Siaip laaaaabai geras kremukas yra  100% lanolino tepaliukas Lansinohmirksiukas.gif

ar kas nors jau įvežė į LT - aš apie jį ir sakiau - turiu vieną tubelį neišnaudotą, tik galiojimo laiką reikia pažiurėt
Atsakyti
Mano maziukui yra 1.7 menesiai, as ji maitinu, dar ir neskubu nutraukt. Mane neramina tik, kad jis nebenori normalaus maisto, vis saukia papo papo, pries miegeli, atsikelus nieko neikisi, pyksta rekia.kazkaip jau toks didelis vyras vien mano pienu nebus gyvas.jis mazesnis ir pieno gaudavo kiek noredavo ir pusrycius pietus vakariene valgydavo. o dabar atrodo viskas jam atsibode ir tik skaniausia MP.Nepatinka nei leliukiskas maistas nei normalus musu maistas.Neseniai daremes kraujuka hemoglobinas neblogas 117. Padekit nezinau ka daryti kaip elgtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramsaite: 07 sausio 2010 - 17:35
QUOTE(Natuke @ 2010 01 07, 16:47)
ar kas nors jau įvežė į LT - aš apie jį ir sakiau - turiu vieną tubelį neišnaudotą, tik galiojimo laiką reikia pažiurėt

Parasiau ir suabejojau... g.gif
Na, bet uzsisakyti pvz per EBAY tai tikrai imanoma mirksiukas.gif

Siaip ir tavo ikelta nuoroda apie Lanacare...tas pats lanolinas, gal tik su priedais...Turetu panasu poveiki tureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 07 sausio 2010 - 18:06
QUOTE(ast_alaus @ 2010 01 07, 17:21)

O pienukas netinka, oro vonios?  g.gif
Siaip laaaaabai geras kremukas yra  100% lanolino tepaliukas Lansinohmirksiukas.gif

nu zinok ne. Man kazkaip nemalonu oro vonios...geriausiai jauciuosi kai krutis saugiai ir siltai guli liemeneleje smile.gif o siaip erzina net oro sroves vaikstant....ai, sakau nuciulpti tie papuliai....
Papildyta:
QUOTE(ramsaite @ 2010 01 07, 18:34)
Mano maziukui yra 1.7 menesiai, as ji maitinu, dar ir neskubu nutraukt. Mane neramina tik, kad jis nebenori normalaus maisto, vis saukia papo papo, pries miegeli, atsikelus nieko neikisi, pyksta rekia.kazkaip jau toks didelis vyras vien mano pienu nebus gyvas.jis mazesnis ir pieno gaudavo kiek noredavo ir pusrycius pietus vakariene valgydavo. o dabar atrodo viskas jam atsibode ir tik skaniausia MP.Nepatinka nei leliukiskas maistas nei normalus musu maistas.Neseniai daremes kraujuka hemoglobinas neblogas 117. Padekit nezinau ka daryti kaip elgtis...

reik pasiriuret normas koks turi but hemoglobinas tokio amziaus vaikui.
O siaip tu gi pati rasai - viskas atsibode. Gal tikrai zmogui atsaibodo, gal ka naujo pabandykit....Maniskiai tai apetitu nesiskundzia, bet irgi buna dienu kai nieko nenori tik kokiu vaisiu. Na tai ir neduodu nieko kito. Po tokios iskrovos dienos kita diena kemsa uz du smile.gif Beje, pastebejau kad tik po miego irgi nenori valgyt. Turi praeit maziausiai pusvalandis, o geriausia ir visa valanda. Gal pabandykit maitinti kada rodo nora....kazkaip sudominti (mes dabar valgom ant palanges uzsilipe) Zinau labai blogi patarimai, ypac jei norit kad vaiks but graziai isaukletas, nu bet as galvoju ateis laikas tai ir valgys graziai prie stalo rankeles susideje, o dabar tegu sau duksta, svarbu pavalge.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2010 01 07, 16:41)
tai jau gal ta mergyte planuojama pareina  ax.gif

cia jau butu is fantastikos srities smile.gif bet aisku visokiu ciudu buna....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 07, 20:13)
cia jau butu is fantastikos srities smile.gif

biggrin.gif kodel taip? Jei planuojat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 07 sausio 2010 - 20:46
QUOTE(ast_alaus @ 2010 01 07, 21:46)
biggrin.gif  kodel taip? Jei planuojat...

na planuoju as, tiksliau svajoju. Vyras tai bijo kaip velnias kryziaus smile.gif nors gal ir ne, nes gi nesisaugom o jis zino ka tai reiskia tongue.gif O abeboju smarkiai, nes visu pirma nieks ten pas mane nevyksta dar ir nepanasu kad greit vyks (duomenys spalio menesio) o visu antra smileysex.gif pa smus kazkaip laaabai jau retai. Tikrai laaaabai maza tikimybe pataikyt....
Atsakyti
oi su maistu man fantazijos jau truksta, nes dukra nevalgi, brolis apetitu nesiskunde, o dabar... tai mama jei nori kad visi sotus butu turi gamint kelis patiekalus, nes ka vienas megsta kitas ne.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 07, 21:05)
na planuoju as, tiksliau svajoju.

Na nieko, juk viskasm savas laikas mirksiukas.gif Vaikams taippat.
(p.s. pas mus atvirksciai, mano vyras kaip 'apsestas' biggrin.gif - nenustoja kalbejes apie ketvirta ax.gif doh.gif rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2010 01 07, 18:34)

ramsaite, visai nepergyvenkite del savo maziulio sveikatos ir toliau sau sekmongai maitinkites papuku. Pas vaikucius kurie maitinami mamos krutimi hemoglobinas visada buna geras, t.y gelezies trukumo nera. mano gydytoja sako, kad mamos pienas prilygsta kraujo sudeciai. O kad nenori nieko papildomo valgyti, arba labai mazai valgo tai nera taip blogai, juk Jus valgote pati geriausia ir sveikiausia maista tai mamos pienas. Maziukas privalgo jo sociai ir uztenka jam, o be to kaip supratau valgo labai daznai. As savo maziuke tai tik damaitinti pradejau nuo 10men, siaip gydytoja skatino kuo veliau pradeti damaitineti, nes Skandinavijoje ji stazavosi tai moterys maitinancios MP mazylius damaitinti pradeda tik nuo metu. kaip sakoma suspes to s... dar visas gyvenimas pries akis. Esame sveikos ir laimingos. Tikrai nusiraminkite, viskas pas Jus kaip sakoma ciki smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2010 01 07, 23:39)
Skandinavijoje ji stazavosi tai moterys maitinancios MP mazylius damaitinti pradeda tik nuo metu.

oho. Maniskiai man ne tik papukus bet ir ausis but nukramte, ir teveliui dar kartu. Jau 5.5 men i lekstes lipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2010 01 07, 22:39)
Pas vaikucius kurie maitinami mamos krutimi hemoglobinas visada buna geras, t.y gelezies trukumo nera. mano gydytoja sako, kad mamos pienas prilygsta kraujo sudeciai.

Siek tiek pridursiu...gelezies dazniau truksta tiems pypliukams, kuriu mamos nestumo metu ar jau po gimdymo turejo/turi mazakraujyste, taippat neisnesiotukai ir pns...Ir vaikuciai, megstantys karves piena paprastai susidurias su mazakraujyste. Priesingu atveju, jei mama gana sveikai maitinasi, ypatingai pergyventi nevertetu. Nors tos gelezies su MP gauna maziau po pirmojo pusmecio, pasisavina jos is MP apie 50-70% (tuo tarpu is misinio vos 3-12%)!!) ir mamos sukauptu atsargu paprastai pilnai pakanka dar vienam pusmeciui.
Bet, mano nuomone, nereiketu ir numoti ranka, bei nesiulyti nieko kito apart MP. Siulyti reikia, bet ne iskart po miegelio ar pries pat miega, nes tuomet tikrai tinkamiausias maistelis -MP.
Atsakyti