Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

Sveikos. Taikau į ilgai maitinančias, tik dar toli man iki to. smile.gif Domiuosi kol kas.
Šiaip man keista, kodėl maitinančios virš 1 metų laiko save ilgai maitinančiomis? Aš manau, kad 1 metus maitinti yra neilgai, 2 metus-normalu. Ir šiaip man labai keista, kai stengiamasi išmaitinti lygiai iki 2-ojo gimtadienio. Atseit, jei mažiau, tai jau negerai. Na ir kas, kad PSO rekomenduoja 2 metus. Juk rekomenduoja, o neliepia. Jei pramaitinsi 2 savaitėmis trumpiau, tai čia manau ne tragedija.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 01 06, 17:49)
Sveikos. Taikau į ilgai maitinančias, tik dar toli man iki to. smile.gif Domiuosi kol kas.
Šiaip man keista, kodėl maitinančios virš 1 metų laiko save ilgai maitinančiomis? Aš manau, kad 1 metus maitinti yra neilgai, 2 metus-normalu. Ir šiaip man labai keista, kai stengiamasi išmaitinti lygiai iki 2-ojo gimtadienio. Atseit, jei mažiau, tai jau negerai. Na ir kas, kad PSO rekomenduoja 2 metus. Juk rekomenduoja, o neliepia. Jei pramaitinsi 2 savaitėmis trumpiau, tai čia manau ne tragedija.

Nieko čia keisto nematau.... nes net iki metų maitinančių mamų išties nėra daug... vienoms metus maitinti - nedaug, kitoms - ojojoj kiek daug biggrin.gif ... čia juk nuo kiekvienos asmeninio požiūrio turbūt priklauso...
Aš tai save ilgai maitinančia laikau, nes štai jau trečią maitinu beveik be pertraukos... pirmą naktimis maitinau iki metų - kažkaip sugalvojau nutraukti, nes reikėjo išeit į darbą, ir - iš pirmo mėnesiuko užkibo dukrytė... tai kol vyresnėlį dienomis nupratinau, atėjo laikas antrąją gimdyti... Antrąją naktimis maitinau iki metų dviejų mėnesių, jau visi aplinkiniai spaudė, kad gana, na, apsisprendžiau vėl atsisveikinti su naktiniu maitinimu... ir - nuo pat pirmo mėnesio užkibo trečias mažiukas wub.gif ... Gaila buvo antrąją taip greit baigti maitinti, maitinau kol atrodė saugu, na, beveik iki gimdymo nestuke.gif ... Tai vat, dabar mažėlei metai trys mėnesiai, bet dar naktinio maitinimo kol kas nesiruošiu pabaigt smile.gif ... Vat todėl ir jaučiuos kaip ilgai maitinanti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 06 sausio 2010 - 17:17
QUOTE(AusraR @ 2009 12 23, 23:30)
pavalgyti keliasi po tris-keturis kartus. O pasiciunkinti papuko, pabezdeti, pasikartoti naujai ismoktus zodzius ir tt keliasi 8-10 kartu, kartais daugiau.
Papildyta:
ne nu skaitau ir nervas jema. Va raso mamos kaip viakai sulauke metuku turi daug veiklos ir kaip jiems neidomu jau ant papo kabeti. Nu nezinau, maniskiai tai nuo papo visa diena nenuliptu jei tik leisciau.....na nulipt gal ir nuliptu, bet ateitu kas 10-15 min.....Kazi kodel cia taip.....ir tos veiklos yra rodos....ir uzsiimu ir zaislu nuperku karts nuo karto....bet papas jiems geriausia. Man tik pasvajoti apie tai kad galeciau diena maitinti pora kartu...Bandziau. Iszysdavo visas ausis, uzkniso. Matinu toliau pagal poreiki....kaip kudikeliai valgo...Ir papildomu skysciu nenori....nebent per pietus sriubyte suvalgo....

o jeigu bandyt pvz kažkur nusvesti - į lauką, į kokią euroopą, dar kur nors, daugiau pažaisti g.gif na ir pačiai sugalvoti reikalių ir kam nors palikti keliom valandom kasdien?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 06, 19:57)
o jeigu bandyt pvz kažkur nusvesti - į lauką, į kokią euroopą, dar kur nors, daugiau pažaisti g.gif na ir pačiai sugalvoti reikalių ir kam nors palikti keliom valandom kasdien?

i lauka einam. I europa ar kur kitur neturiu galimybiu....masina viena, ja vyras okupaves.....palikti irgi neturiu kam....
ai, kaip nors....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 06, 22:30)
i lauka einam. I europa ar kur kitur neturiu galimybiu....masina viena, ja vyras okupaves.....palikti irgi neturiu kam....
ai, kaip nors....

nu neitiketina, tu nereali! Ir jau galvoji apie dukryte? Nu is kur pas zmones tiek kantrybes ir atsidavimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2010 01 06, 22:53)
nu neitiketina, tu nereali! Ir jau galvoji apie dukryte? Nu is kur pas zmones tiek kantrybes ir atsidavimo wub.gif

o kada jei ne dabar? smile.gif
Jei gali Emile, galiu ir as smile.gif
beje, gal kas zinot kuo spenelius patept kad nebutu tokie jautrus? (nenugrauzti)
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 06, 23:29)
beje, gal kas zinot kuo spenelius patept kad nebutu tokie jautrus? (nenugrauzti)

o netycia kokios pienliges nera? Nes pas mane buvo nerealiai sujautreje, net iki skausmo, o paaiskejo, kad pienlige...
Atsakyti
lanolinu
pvz tokiu:
lanacare speneliu kremas

arba tokiu:
purelan
kažkur turiu purelano bandymukus ir kito amerikietiško lanolino kremo buteliuką, galėčiau perleisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 01 06, 18:57)

Nusivedem i Euroopa, aciu.Savaite su kiauliu gripu, 39.7, nejo numust jokiais vaistais.Vaikas pirma karta gavo antibiotikus, dabar jau 2 savaites po pasveikimo, silpnas, guli, nieko nevalgo, isbales.Taigi jokiu pasizmonejimu, kol gripai siauteja.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 07, 00:31)
o netycia kokios pienliges nera? Nes pas mane buvo nerealiai sujautreje, net iki skausmo, o paaiskejo, kad pienlige...

nemanau.... nes tik viena krutis, ta kuria Nojukas okupaves....jis daznai zinda nu ir taip vis pakramsnoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 06, 22:29)

tai jau gal ta mergyte planuojama pareina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 01 06, 15:49)
Šiaip man keista, kodėl maitinančios virš 1 metų laiko save ilgai maitinančiomis?

Is dalies galima sutikti, nes iki metuku maitinti krutimi patariama bent jau minimaliai. Tai metai tikrai nera 'daug'. Tai labiau...norma. Bet kaip Lapelokė rase tai visgi labiausiai pariklauso nuo pacios mamos nuostatu. Kitai ir pusmetis jau ojojoi koks zygdarbis biggrin.gif biggrin.gif Laukia puses metu kaip didziausios sventes, kad galetu...'mesti' visas tas kancias g.gif (na bet sioje temoje tokiu tikrai nera... 4u.gif ).
Mano poziuriu 'daug' net negali buti... Gali buti, kad maitina trumpai, bet per ilgai tikrai nebus. Tiesiog nera tos 'per ilgai' ar 'per daug' ribos. smile.gif Nes MP visuomet bus naudingas vaikeliui.
Vat ir dar viena 'ilgai maitinancios mamos' apibrezima Lapelokė aprase - bendras visu vaiku maitinimo krutimi stazas biggrin.gif biggrin.gif
Pas mane jis kolkas tik 3 su puse metuku ax.gif

QUOTE(AusraR @ 2010 01 06, 22:29)

O pienukas netinka, oro vonios? g.gif
Siaip laaaaabai geras kremukas yra 100% lanolino tepaliukas Lansinoh. mirksiukas.gif
Atsakyti