Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 23, 16:10)
o kiek kartų jūsų mažiukai, būdami maždaug 1 met. 5 mėn., keliasi (keldavosi ) naktimis pavalgyti?

mano dukryte du kart per nakti visad prabunda pavalgyti ax.gif Kartais ir dazniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 23, 15:10)
o kiek kartų jūsų mažiukai, būdami maždaug 1 met. 5 mėn., keliasi (keldavosi ) naktimis pavalgyti?

pavalgyti keliasi po tris-keturis kartus. O pasiciunkinti papuko, pabezdeti, pasikartoti naujai ismoktus zodzius ir tt keliasi 8-10 kartu, kartais daugiau.
Papildyta:
ne nu skaitau ir nervas jema. Va raso mamos kaip viakai sulauke metuku turi daug veiklos ir kaip jiems neidomu jau ant papo kabeti. Nu nezinau, maniskiai tai nuo papo visa diena nenuliptu jei tik leisciau.....na nulipt gal ir nuliptu, bet ateitu kas 10-15 min.....Kazi kodel cia taip.....ir tos veiklos yra rodos....ir uzsiimu ir zaislu nuperku karts nuo karto....bet papas jiems geriausia. Man tik pasvajoti apie tai kad galeciau diena maitinti pora kartu...Bandziau. Iszysdavo visas ausis, uzkniso. Matinu toliau pagal poreiki....kaip kudikeliai valgo...Ir papildomu skysciu nenori....nebent per pietus sriubyte suvalgo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 23 gruodžio 2009 - 22:27
QUOTE(Alabama @ 2009 12 22, 22:38)
O jau pora naktu siulau kruti-neima, spjauna, verkia.Idomu, nuo ko galetu buti?

Priezaciu gali buti daug - augantys dantukai, pienlige burnytej, kt... g.gif Nieko panasaus nera?

Mano mazoji dviejomis dienomis jaunesne uz tavaja mirksiukas.gif Tai butent su siomis problemomis susidurem + dar virsutniu kvepavimo taku uzdegimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 23 gruodžio 2009 - 23:08
QUOTE(ast_alaus @ 2009 12 23, 23:05)
Priezaciu gali buti daug - augantys dantukai, pienlige burnytej, kt...  g.gif Nieko panasaus nera?

Mano mazoji dviejomis dienomis jaunesne uz tavaja  mirksiukas.gif  Tai butent su siomis problemomis susidurem + dar virsutniu kvepavimo taku uzdegimas  unsure.gif

Bet ji tik nakti taip.Diena normaliai viskas.Dantukas kalasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 23, 13:10)

manoji kelias naktim po 2-3 kartus,o paryciais labai ilgai kabo ir miega sitaip ax.gif
Atsakyti
maniskei 1,8 metuku, tai naktimis dar vis maitinames papuku kokius penkis kartus, o paryciui tai kaip viena mamyte gerai issireiske thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kabame ilgai kokia valanda ir taip miegame toliau biggrin.gif
Atsakyti
Visas su praėjusiomis 4u.gif gražių naujų 4u.gif
o man tai keistai čia su tuo maitinimu naktiniu gavos smile.gif Rodos dar aną savaitę klausiau kiek jūsiškiai keliasi, nes maniškis sugebėdavo net kokis penkis kartus prabust, o dabar stebūklų stebūklai - kaip ir atpratinau (tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau ). O buvo taip... gavosi, kad dvi naktis mažius gavo permiegoti su seneliais- mano tėvais. Nes mes tai Kalėdas pas draugus užsišventėm, tai iš kino per vėlai gryžom... Kažkaip miegančio vaiko netasysi, sakom einam miegot, naktį prabus, tėvai mums atneš ( mes kartais pas juos nakvojam )... Tai pasirodo žmogus gali ir iki septynių ryto taip išmiegoti. Gryžom į namus, paguldėm į lovelę, tai prabudo gal kokį kartelį, nugarą paglosčiau ir vėl užmigo. Taip gal kokias penkias naktis praleidom... Tai ar čia taip lengvai atprato ar čia koks Kalėdinis stebūklas smile.gif Geras, be jokių bereikalingų vaiko klykinimų, arbatų kišimo, taip viens du ir atprato ( aišku ryte atkaba už visą naktį ), net pačiai keista.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 29, 18:47)
Visas su praėjusiomis  4u.gif gražių naujų  4u.gif
Tai ar čia taip lengvai atprato ar čia koks Kalėdinis stebūklas  smile.gif Geras, be jokių bereikalingų vaiko klykinimų, arbatų kišimo, taip viens du ir atprato ( aišku ryte atkaba už visą naktį ), net pačiai keista.

bet kaip saunu, na zinok istikro manau atpratinant ir seneliai labai pasitarnauja, pvz as kai saviski buvau palikus nakciai, nes pati gulejau ligoninej, tai jis tik karta atsikele ir viskas, o su manim tai buna iki 6 kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 12 23, 23:30)
pavalgyti keliasi po tris-keturis kartus. O pasiciunkinti papuko, pabezdeti, pasikartoti naujai ismoktus zodzius ir tt keliasi 8-10 kartu, kartais daugiau.
Papildyta:
ne nu skaitau ir nervas jema. Va raso mamos kaip viakai sulauke metuku turi daug veiklos ir kaip jiems neidomu jau ant papo kabeti. Nu nezinau, maniskiai tai nuo papo visa diena nenuliptu jei tik leisciau.....na nulipt gal ir nuliptu, bet ateitu kas 10-15 min.....Kazi kodel cia taip.....ir tos veiklos yra rodos....ir uzsiimu ir zaislu nuperku karts nuo karto....bet papas jiems geriausia. Man tik pasvajoti apie tai kad galeciau diena maitinti pora kartu...Bandziau. Iszysdavo visas ausis, uzkniso. Matinu toliau pagal poreiki....kaip kudikeliai valgo...Ir papildomu skysciu nenori....nebent per pietus sriubyte suvalgo....

AusraR ir pas mane lygiai taip pat, bandau dienom jau bent mažinti, bet ir dabar va migdžiau migdžiau valandą, o ji zyzia zyzia ir vis bamba papa papa papa papa lotuliukas.gif , na tai ir daviau, o ką daryti, nes juk ir mamai jau laikas pusryčiams doh.gif
Atsakyti
Sveikos!
Mano dukrytei metai ir 7 menesiai. Pries menesi nusprendziau, kad reikai pradeti atpratinima nuo MP. Labiausiai mane verginmo kelimasis nakti po 6-7 kartus. Tai nusprendziau, kad reikia sumazinti siu atsikelimu skaiciu.
Maze miega su mumis. Uzmiega lovyteje bet po 2-3 valandu atkeliausja pas mus i lova. Pirmo menesio rezultatas 3-4, kartais net 2 atsikelimai ir maitinimai nakti. Paprasciausiai pasakau, kad miegu ji burzgia 10 sekundziu ir miega toliau. Tikrai nekankinu jos. Jei butu isterijos, tai tikrai maitinciau. Bet matau, kad neisterikuoja.
Nuo nauju nusprendziau retinti dieninius maitinimus. Tai sios nepilnos saviates rezultatas - diena vietoj 10-15 kartu valgome 3-4 kartus. Ir visi valgymai susije su miegu (t.y pries, per ir po)
Ziuresime kaip seksis toliau. Tikrai neskubu niekur. Nusprendziau iki 2 metuku mazdaug maitinti. Tai laiko atpratinimui kaip ir turiu.
Zinau, kad sunkaiusiai bus atpratinti MP reikalavimus per miegus, bet gal ir tam mes su ja pasiruosime bigsmile.gif Bet kol kas tai tik svajones. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 23, 16:10)

sveikos 4u.gif ... Papildysiu ilgai maitinančių gretas thumbup.gif ...
Maniškė prabunda pavalgyti tris- keturis kartus.
Atsakyti
o mes valgem iki 2m ir 2 men, butu dar ilgai ant papo kabejus, man negaila, bet susirgau rota, vemiau, viduriavau, tai "mamyte susirgo" buvo paaiskinta, ir 3 naktis dukryte pamiegojo su teveliu. tas gi papo neturi smile.gif bigsmile.gif . ir taip atpratom. as uz ilga maitinima, kiek imanoma, svarbu, kad netrukdyt:)
lotuliukas.gif
Atsakyti