Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 18, 15:35)
Mamyte24, ale įdomus jūs padaras... Čia tas tavo komentaras nei reikalingas, nei laukiamas - čia visų pirma ne diskusijų tema "kiek kur ir kaip". Taip kad kištis į svetimus pokalbius ir dergti savo blevyzgom nemandagu. Iš esmės tai vieno dalyko nesuprantu - ko jum čia reikia? Atėjot perauklėt kitas moteriškes ar kaip? O ta vieta, kur pradėjot putotis ant moterškės dėl komentaro apie sakandžius, iš viso kažkokia keista - natūraliai kilo klausimas - kaip jums su nervais? Plius kaip galima kažką komentuoti neturint net elementarių žinių ( čia aš tokį įspūdį iš jūsų rašliavos apie sakandžius susidariau )? Na tarkim aš visiškai neturėdama suvokimo apie mašinas ateičiau  į automobilinikų forumą ir dėčiau pamokslauti.... Nu tai kaip atrodytų  g.gif

na gerai, padare jus padare, smile.gif kad bent jus mokat skaityti, nes rasiau apie sakandi, o ne SKRANDI, todel toks mano komentaras... cia yra forumas, kuriame galima pasisakyti, ne vaiku darzelis, ir gal nereikia nieko peraukleti, kaip manot ? as pati maitinu, todel gal jums visgi cia su nervais negerai, kad puolate kitaip mastancius zmones nei jus doh.gif
man regis cia pas jus yra elementarios zinios ir jauciates uz visus teisiausia ir protingiausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 18, 15:39)
Mamyte24, ale įdomus jūs padaras... Čia tas tavo komentaras nei reikalingas, nei laukiamas - čia visų pirma ne diskusijų tema "kiek kur ir kaip". Taip kad kištis į svetimus pokalbius ir dergti savo blevyzgom nemandagu. Iš esmės tai vieno dalyko nesuprantu - ko jum čia reikia? Atėjot perauklėt kitas moteriškes ar kaip? O ta vieta, kur pradėjot putotis ant moterškės dėl komentaro apie sakandžius, iš viso kažkokia keista - natūraliai kilo klausimas - kaip jums su nervais? Plius kaip galima kažką komentuoti neturint net elementarių žinių ( čia aš tokį įspūdį iš jūsų rašliavos apie sakandžius susidariau )? Na tarkim aš visiškai neturėdama suvokimo apie mašinas ateičiau  į automobilinikų forumą ir dėčiau pamokslauti.... Nu tai kaip atrodytų  g.gif

Papildyta:

O tai kas svarbu? Jūsų asmeninė nuomonė  blink.gif Va ja mes ir turėtume remtis ar kaip? Dzin mokslas, kai yra boba visažinė?

sakau, kad kai kuri literatura bei mokslininkai sako ir apie skiepu nauda, nors vis daugiau tyrimu parodo visai ka kita, paskaitykite internete Lietuvos ryte straipsni apie skiepus ir autizma mirksiukas.gif cia tarp kitko tik
neturiu jums ka pridurti, kazkokia keista jus, atrodo, kad jums ka liepciau daryti ar nedaryti, klausyti ar ne...
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 17, 17:43)
siaubas, na man virs 2 metu vaika tai gryna nesamone maitinti krutimi  doh.gif
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo  unsure.gif

Del visa ko pacituoju tavo pačios rašliavą....
Atsakyti
[quote=*Mamyte*24,2009 12 18, 15:20]
KOKS SKRANDIS????? doh.gif skaityti pirma ismokite, o po to putokite cia. tokiam amziuje ir raidziu nepazistate, geda, net nejuokinga doh.gif
Papildyta:

ale mamyte pati išmokite skaityti, aš pvz ronaldo poste nematau jokio žodžio SKRANDIS lotuliukas.gif Tad tamstele pati pirma gerai perskaitykite, o paskui juokitės. Labai juokingai tamstele atrodote, matosi, kad jūsų nervų sistema silpna. doh.gif Nes putotis pačiai blogai perskaičiusi tai labai didelė gėda. Ir labai jau nekultūringa. Baikite taip pykti, negražu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nimfa:): 18 gruodžio 2009 - 15:08
Na as leliuką tik 4 mėn maitinu, bet žadu tol kol pats atsisakys kad ir iki 4-5 metų, man dzin. Pastebėjau, kad prieš vyresnių vaikų, o ir apskritai vaikų žindymą nusiteikę daugiau vyresnės moterys, kurios pačios nemokėjo ar nenorėjo žindyti, ar neturėjo anais laikais tinkamų žinių apie žindymo svarbą.
Jūs diskutuojate dėl sąkandžio, galiu pacituoti sakinį iš Vilniaus universiteto dėstytojo, Medicinos fakulteto docento, mokslų daktaro knygos "Jūsų vaikas: "Kuo ilgiau žindoma, tuo rečiau būna netaisyklingas sukandimas".
O dėl gauruotų minčių, tai aš stebiuosi kaip žmonės gali taip sugalvoti! Tai rodo tik jų pačių ištvirkimą, atsilikėliškumą ir nieko daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 15:57)
na gerai, padare jus padare, smile.gif  kad bent jus mokat skaityti, nes rasiau apie sakandi, o ne SKRANDI, todel toks mano komentaras... cia yra forumas, kuriame galima pasisakyti, ne vaiku darzelis, ir gal nereikia nieko peraukleti, kaip manot ?  as pati maitinu, todel gal jums visgi cia su nervais negerai, kad puolate kitaip mastancius zmones nei jus  doh.gif 
man regis cia pas jus yra elementarios zinios ir jauciates uz visus teisiausia ir protingiausia  smile.gif

nu zinok paskaiciau dar tris kartus, bet ta mamyte irgi apie SAKANDI rase, niekur neradau pamineto zodzio SKRANDIS.
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 17, 17:43)
siaubas, na man virs 2 metu vaika tai gryna nesamone maitinti krutimi  doh.gif
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo  unsure.gif

Deja turiu pasakyti, kad ne del kaiminkos ar del grozio maitinam.
Man is vis tai nera grazumo konkursas, todel ar tai yra gryna nesamone maitinti ar jums asmeniskai tai negrazu ir todel laikykime vyresnio vaiko maitinima nesamone unsure.gif schmoll.gif - cia jau asmenine nuomone, kurios nei pati keisk, nei kitoms bandyk keisti, nes tikrai nesulauksi pritarimo ypac su tokiu kalbos tonu ir ypac siame skyrelyje. Linkiu daugiau tolerancijos ir gal but ... pasidometi daugiau kokia nauda atnesa maitinimas. mirksiukas.gif 4u.gif Kadangi tamstai maitinimas tai grozio/negrozio asociacija, tai galiu patikinti, kad mes visiskai skiritngai traktujame maitinimo paskirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidule: 18 gruodžio 2009 - 16:43
blink.gif kas cia dabar unsure.gif
berods mamyte 24 isejo mokytis skaityti ir pazindintis su raidem, kad dar karta tai ziuauriai "neapsidetu" lotuliukas.gif

ten tas postas apie skrandi tai thumbup.gif . nu nors nusisauk is tokio apsurdo. mega_shok.gif
Atsakyti
Maitinu kolkas 6 men su trupuciu, tikrai maitinsiu iki metu, noreciau ir ilgiau, bet kai vaikuikui bus metukai yra planu apie antra... Tai tada nebesigaus maitinti matyt... Na, bet cia dar paziuresim kaip viskas susiklostys smile.gif

O siaip zaviuosi mamomis, kurios maitina ilgiau negu iki metu
SAUNUOLES ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 17, 16:43)
vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo  unsure.gif

Gal galit pateikt saltini?O gal cia Lietuvos rytas irgi rase?

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 14:20)
KOKS SKRANDIS?????  doh.gif skaityti pirma ismokite, o po to putokite cia. tokiam amziuje ir raidziu nepazistate, geda, net nejuokinga  doh.gif
Papildyta:

na matyt tik jus cia gauruotai manote  smile.gif  paskaiciusi kitaip mastanciu komentarus. ir as nesibjauriu  smile.gif  nes pati esu mama, taciau mano nuomone yra tokia ir nereikia cia lipti sienomis. parasiau, kad galvoju, jog tokio amziaus vaikiukai jau turetu valgyti maista ta, kuri valgo seima, o krutimi maitinti man normalu yra iki metuku, ir nesvaarbu ka raso literatura ar tyrimai apie mp nauda... kaip ir apie tarkime skiepus (nes naujausi tyrimai biski rodo ka kita). kadangi vis dazniau bendroji praktika neizvelgia rysio tarp ilgo maitinimo krutimi ir vaiko sveikatos man nebutu aktualu maitinti ilgiau nei metus  smile.gif

Na va cia su tuo skrandziu apsizioplinot Dieve padek lotuliukas.gif

QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 14:57)
na gerai, padare jus padare, smile.gif  kad bent jus mokat skaityti, nes rasiau apie sakandi, o ne SKRANDI, todel toks mano komentaras... cia yra forumas, kuriame galima pasisakyti, ne vaiku darzelis, ir gal nereikia nieko peraukleti, kaip manot ?  as pati maitinu, todel gal jums visgi cia su nervais negerai, kad puolate kitaip mastancius zmones nei jus  doh.gif 
man regis cia pas jus yra elementarios zinios ir jauciates uz visus teisiausia ir protingiausia  smile.gif
Papildyta:
sakau, kad kai kuri literatura bei mokslininkai sako ir apie skiepu nauda, nors vis daugiau tyrimu parodo visai ka kita, paskaitykite internete Lietuvos ryte straipsni apie skiepus ir autizma  mirksiukas.gif cia tarp kitko tik
neturiu jums ka pridurti, kazkokia keista jus, atrodo, kad jums ka liepciau daryti ar nedaryti, klausyti ar ne...

Jo, kam ta literatura, kam tas mokslas.Ot Lietuvos rytas-tai joooo, autoritetas..

Na, dar viena atejusi mus paaukleti.
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 15:20)
KOKS SKRANDIS?????  doh.gif skaityti pirma ismokite, o po to putokite cia. tokiam amziuje ir raidziu nepazistate, geda, net nejuokinga  doh.gif
Papildyta:

na matyt tik jus cia gauruotai manote  smile.gif  paskaiciusi kitaip mastanciu komentarus. ir as nesibjauriu  smile.gif  nes pati esu mama, taciau mano nuomone yra tokia ir nereikia cia lipti sienomis. parasiau, kad galvoju, jog tokio amziaus vaikiukai jau turetu valgyti maista ta, kuri valgo seima, o krutimi maitinti man normalu yra iki metuku, ir nesvaarbu ka raso literatura ar tyrimai apie mp nauda... kaip ir apie tarkime skiepus (nes naujausi tyrimai biski rodo ka kita). kadangi vis dazniau bendroji praktika neizvelgia rysio tarp ilgo maitinimo krutimi ir vaiko sveikatos man nebutu aktualu maitinti ilgiau nei metus  smile.gif

nu atleiskite brangioji bet jokio SKRANDZIO nepaminejau, apie Jusu mineta SAKANDI atsakiau. Turbut esate labai jauna mama, matosi, o ir galva dar prie viso to tustoka, liaudiskai tariant biski daušta. Kaip tik naujausi tyrimai ir mokslininku pastebejimai labai izvelgia didelią nauda tiek kudikiui, tiek mamai. Skaitykite o ne nesamones vapekite tongue.gif Siaubas kai girta mama vaika veda, siaubas kai vaikai is alkio mirsta va cia tai siaubas, o maitinimas krutimi tai kaip sakoma, geriausia prieglobstis kudikiui nuo pasaulio bedu tai mamos krutis. Varkse Jus, o Jusu vyras siaubas tikras nelaimelis tongue.gif tongue.gif tongue.gif , jei is viso ji turite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronaldo: 18 gruodžio 2009 - 21:33
QUOTE(Luttuke @ 2009 12 18, 21:08)
Maitinu kolkas 6 men su trupuciu, tikrai maitinsiu iki metu, noreciau ir ilgiau, bet kai vaikuikui bus metukai yra planu apie antra... Tai tada nebesigaus maitinti matyt... Na, bet cia dar paziuresim kaip viskas susiklostys smile.gif

Nesudėtinga suderint ir antrą atžalą, ir abiejų maitinimą 4u.gif
Bet kokiu atveju- SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 12 18, 00:05)
nu va kaip tiesiai sviesiai smile.gif
man irgi keista kad zmones bjaurisi....juk cia VAIKAS VALGO ir tiek, o kazkam kyla gauruotu minciu visokiu.....nezinau kaip kitos, bet as seksualinio pasitenkinimo nejauciu maitindama, todel vaiko zindymas man yra valgymo procesas ir tiek. Na zinoma rysys, artumas su mama. Tas pats kaip apsikabinimas gal....na, galima cia daug filosofuoti...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Labas vakaras,
as nebekreipiu jau i tokius pasisakymus, kurie yra pries vaiko maitinima MP po metu, demesio mirksiukas.gif Kadangi esu padariusi isvada, kad tos moterys, kurios nemaitino ilgiau nei metus vaiko, yra pries. Jos prigalvoja visokiu nesamoniu ir dalinasi "patirtimi" blink.gif
Atsakyti