QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 18, 15:35)
Mamyte24, ale įdomus jūs padaras... Čia tas tavo komentaras nei reikalingas, nei laukiamas - čia visų pirma ne diskusijų tema "kiek kur ir kaip". Taip kad kištis į svetimus pokalbius ir dergti savo blevyzgom nemandagu. Iš esmės tai vieno dalyko nesuprantu - ko jum čia reikia? Atėjot perauklėt kitas moteriškes ar kaip? O ta vieta, kur pradėjot putotis ant moterškės dėl komentaro apie sakandžius, iš viso kažkokia keista - natūraliai kilo klausimas - kaip jums su nervais? Plius kaip galima kažką komentuoti neturint net elementarių žinių ( čia aš tokį įspūdį iš jūsų rašliavos apie sakandžius susidariau )? Na tarkim aš visiškai neturėdama suvokimo apie mašinas ateičiau į automobilinikų forumą ir dėčiau pamokslauti.... Nu tai kaip atrodytų
na gerai, padare jus padare, kad bent jus mokat skaityti, nes rasiau apie sakandi, o ne SKRANDI, todel toks mano komentaras... cia yra forumas, kuriame galima pasisakyti, ne vaiku darzelis, ir gal nereikia nieko peraukleti, kaip manot ? as pati maitinu, todel gal jums visgi cia su nervais negerai, kad puolate kitaip mastancius zmones nei jus
man regis cia pas jus yra elementarios zinios ir jauciates uz visus teisiausia ir protingiausia
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 12 18, 15:39)
Mamyte24, ale įdomus jūs padaras... Čia tas tavo komentaras nei reikalingas, nei laukiamas - čia visų pirma ne diskusijų tema "kiek kur ir kaip". Taip kad kištis į svetimus pokalbius ir dergti savo blevyzgom nemandagu. Iš esmės tai vieno dalyko nesuprantu - ko jum čia reikia? Atėjot perauklėt kitas moteriškes ar kaip? O ta vieta, kur pradėjot putotis ant moterškės dėl komentaro apie sakandžius, iš viso kažkokia keista - natūraliai kilo klausimas - kaip jums su nervais? Plius kaip galima kažką komentuoti neturint net elementarių žinių ( čia aš tokį įspūdį iš jūsų rašliavos apie sakandžius susidariau )? Na tarkim aš visiškai neturėdama suvokimo apie mašinas ateičiau į automobilinikų forumą ir dėčiau pamokslauti.... Nu tai kaip atrodytų
Papildyta:
O tai kas svarbu? Jūsų asmeninė nuomonė Va ja mes ir turėtume remtis ar kaip? Dzin mokslas, kai yra boba visažinė?
Papildyta:
O tai kas svarbu? Jūsų asmeninė nuomonė Va ja mes ir turėtume remtis ar kaip? Dzin mokslas, kai yra boba visažinė?
sakau, kad kai kuri literatura bei mokslininkai sako ir apie skiepu nauda, nors vis daugiau tyrimu parodo visai ka kita, paskaitykite internete Lietuvos ryte straipsni apie skiepus ir autizma cia tarp kitko tik
neturiu jums ka pridurti, kazkokia keista jus, atrodo, kad jums ka liepciau daryti ar nedaryti, klausyti ar ne...