Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(ievukas22 @ 2009 12 07, 17:21)
Sveikos,  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
As taip pat vis ka nors paskaitau, kad isitikinciau, kad esu normali mama  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės jūs visos mamytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O aš jau baigiau gripuoti, nors liko kosulys, bet manau arbatomis ir kt. liaudiškom priemonėm išsivalysiu 4u.gif Labai labai ačiū visoms už palaikymą ir patarimus. Valgom po senovei, kuo tolyn tuo labiau nenori mažius paleisti, manau jis prisimins tą stresą dar kurį laiką ir mane saugos doh.gif O dar toks mušimosi priepuolis užėjo kad baisu, pabandyk neduoti ko nors ne būtinai pienuko, tai kerta nuleidžia galvelę ir sako ne, čia tipo negalima muštis doh.gif
Smagu kad yra tokia tema ir tiek daug bendraminčių ir dar vis jungiasi daugiau.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Dar maitinu mažylę, nors jau noriu nutraukt. Nes visos naktys bendroj lovoj tryse,tik iš vakaro lovelėje kokias 2 val pamiega, o po to tingiu kilnotis blush2.gif
ir spaudimas iš visur aišku yra - tėvų, draugų...
Atsakyti
Kažkaip ir pati jaučiu, kad reikia nutraukti, bet manoji nepaleidžia... o jau 2,3 mėnesiai.
Dėl sveikatos nežinau ar padeda, pernai kelis kart sirgo bronchitu . Šiemet tfutfu kol sveika.. smile.gif
Atsakyti
Jau galvojau,kad as maitinau lb ilgai (1.4), ir buvau kazkoks atradimas zemeje, visi juokes is manes, bet pasirodo, kad esama ir daugiu protingu mamyciu, kurios suteikia savo vaikui pati didziausia malonuma savo vaikui. Sveikinu thumbup.gif . Galiu pasakyt, kad nutraukiau maitinima lb paprastai, jei kam idomu, nors galvojau, kad bus kosmaras, nes maniskis toooks papinis buvo, kad oi. Pradejau duoti gerti is buteliuko naktimis, o diena vel MP , priprato vargais negalais prie butelio gal per 2 sav, ir staigiai nutraukiau dienom. Kai susikaupe pieno perteklius po keliu dienu, darkart daviau nutraukt ir baigesi pienukas. Bet nervuku tikrai buvo, taciau ne taip viskas blogai kaip isivaizdavau. Man psichologiskai sunkiau buvo, nei jam. Db jei pamato plikas krutis, prieina ir sako-papa, ir lenkiasi, bet neciulpia, o tik prie burnytes prisiglaudzia biggrin.gif . Prisimena dar vaikas, jam db 1.9.
Atsakyti
siaubas, na man virs 2 metu vaika tai gryna nesamone maitinti krutimi doh.gif
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 17, 17:43)
siaubas, na man virs 2 metu vaika tai gryna nesamone maitinti krutimi  doh.gif
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo unsure.gif

smile.gif supainiojot su ciulptuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 17 gruodžio 2009 - 17:22
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo  unsure.gif

oi nereikia lia lia lia, tik jau is pasibjaurejimo nemirkite vidury kambario, matyt nemaitinote savo kudikio krutimi. O del sakandzio tai is viso nusisnekejote . Zindymas mamos krutimi sakandzio tikrai nesugadins, o va ilgas soskes ciulpimas taip. daugiau skaitykite ir maczau kliedekite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronaldo: 17 gruodžio 2009 - 18:58
QUOTE(Ronaldo @ 2009 12 17, 19:30)
oi nereikia lia lia lia, tik jau is pasibjaurejimo nemirkite vidury kambario, matyt nemaitinote savo kudikio krutimi. O del sakandzio tai is viso nusisnekejote . Zindymas mamos krutimi sakandzio tikrai nesugadins, o va ilgas soskes ciulpimas taip. daugiau skaitykite ir maczau kliedekite

nu va kaip tiesiai sviesiai smile.gif
man irgi keista kad zmones bjaurisi....juk cia VAIKAS VALGO ir tiek, o kazkam kyla gauruotu minciu visokiu.....nezinau kaip kitos, bet as seksualinio pasitenkinimo nejauciu maitindama, todel vaiko zindymas man yra valgymo procesas ir tiek. Na zinoma rysys, artumas su mama. Tas pats kaip apsikabinimas gal....na, galima cia daug filosofuoti...
Atsakyti
ateina vaikas pilna burna dantu ir zinda, na man vaizdelis net ne koks... vaikui net sakandis nenormaliai gali vystytis nuo ilgo zindimo  unsure.gif

Jokie tyrimai neteigia žalos ilgai maitinamam kūdikiui, be to, didžiojoje pasaulio dalyje maitinama bent iki 2-3 m., taigi tai yra asmeninis mamos ir vaiko sprendimas, vaikui nedarantis joookios žalos. O dvimetinukai ne taip dažnai viešai žindomi. Galiu pakraupinti - mano trimetis vis dar valgo pienuką, bet žinoma, ne viešai. Ir ne kažkam kitam spręsti apie mano vaiko žindymo trukmę, o tik man pačiai. Literatūroje išvardijama daug privalumų ilgai maitinamam kūdikiui / vaikui ir mamai, o galiausiai visi nujunksta. pas mus visuomenėje toks ilgas maitinimas yra labai neįprastas, tačiau nereiškia, kad jis negeras. Prieš tapdama mama nedaug žinojau apie žindymą, gal ir pati būčiau pasibaisėjus, bet tai yra natūralus procesas ir reikia keistis ne ilgai maitinančioms mamoms, bet visuomenės požiūriui. Kaip kartais pagalvoju - jeigu pas mamą to pienuko vis dar yra, kai vaikas dvimetinukas ir didesnis - tai gal taip ir surėdyta, kad juos maitinti iki didesnio amžiaus. O dėl dantukų - tai, pačios nuomone, šešių mėnesių ir reikia nutraukti maitinti, tik atsiradus pirmiesiems dantukams?
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 12 17, 19:30)

KOKS SKRANDIS????? doh.gif skaityti pirma ismokite, o po to putokite cia. tokiam amziuje ir raidziu nepazistate, geda, net nejuokinga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 12 17, 23:05)
nu va kaip tiesiai sviesiai smile.gif
man irgi keista kad zmones bjaurisi....juk cia VAIKAS VALGO ir tiek, o kazkam kyla gauruotu minciu visokiu.....nezinau kaip kitos, bet as seksualinio pasitenkinimo nejauciu maitindama, todel vaiko zindymas man yra valgymo procesas ir tiek. Na zinoma rysys, artumas su mama. Tas pats kaip apsikabinimas gal....na, galima cia daug filosofuoti...

na matyt tik jus cia gauruotai manote smile.gif paskaiciusi kitaip mastanciu komentarus. ir as nesibjauriu smile.gif nes pati esu mama, taciau mano nuomone yra tokia ir nereikia cia lipti sienomis. parasiau, kad galvoju, jog tokio amziaus vaikiukai jau turetu valgyti maista ta, kuri valgo seima, o krutimi maitinti man normalu yra iki metuku, ir nesvaarbu ka raso literatura ar tyrimai apie mp nauda... kaip ir apie tarkime skiepus (nes naujausi tyrimai biski rodo ka kita). kadangi vis dazniau bendroji praktika neizvelgia rysio tarp ilgo maitinimo krutimi ir vaiko sveikatos man nebutu aktualu maitinti ilgiau nei metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 18 gruodžio 2009 - 14:22
Mamyte24, ale įdomus jūs padaras... Čia tas tavo komentaras nei reikalingas, nei laukiamas - čia visų pirma ne diskusijų tema "kiek kur ir kaip". Taip kad kištis į svetimus pokalbius ir dergti savo blevyzgom nemandagu. Iš esmės tai vieno dalyko nesuprantu - ko jum čia reikia? Atėjot perauklėt kitas moteriškes ar kaip? O ta vieta, kur pradėjot putotis ant moterškės dėl komentaro apie sakandžius, iš viso kažkokia keista - natūraliai kilo klausimas - kaip jums su nervais? Plius kaip galima kažką komentuoti neturint net elementarių žinių ( čia aš tokį įspūdį iš jūsų rašliavos apie sakandžius susidariau )? Na tarkim aš visiškai neturėdama suvokimo apie mašinas ateičiau į automobilinikų forumą ir dėčiau pamokslauti.... Nu tai kaip atrodytų g.gif

Papildyta:
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 12 18, 15:20)

ir nesvaarbu ka raso literatura ar tyrimai apie mp nauda...

O tai kas svarbu? Jūsų asmeninė nuomonė blink.gif Va ja mes ir turėtume remtis ar kaip? Dzin mokslas, kai yra boba visažinė?
Atsakyti