QUOTE(Ronaldo @ 2009 12 17, 19:30)
oi nereikia lia lia lia, tik jau is pasibjaurejimo nemirkite vidury kambario, matyt nemaitinote savo kudikio krutimi. O del sakandzio tai is viso nusisnekejote . Zindymas mamos krutimi sakandzio tikrai nesugadins, o va ilgas soskes ciulpimas taip. daugiau skaitykite ir maczau kliedekite
KOKS SKRANDIS?????
skaityti pirma ismokite, o po to putokite cia. tokiam amziuje ir raidziu nepazistate, geda, net nejuokinga
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 12 17, 23:05)
nu va kaip tiesiai sviesiai
man irgi keista kad zmones bjaurisi....juk cia VAIKAS VALGO ir tiek, o kazkam kyla gauruotu minciu visokiu.....nezinau kaip kitos, bet as seksualinio pasitenkinimo nejauciu maitindama, todel vaiko zindymas man yra valgymo procesas ir tiek. Na zinoma rysys, artumas su mama. Tas pats kaip apsikabinimas gal....na, galima cia daug filosofuoti...
na matyt tik jus cia gauruotai manote
paskaiciusi kitaip mastanciu komentarus. ir as nesibjauriu
nes pati esu mama, taciau mano nuomone yra tokia ir nereikia cia lipti sienomis. parasiau, kad galvoju, jog tokio amziaus vaikiukai jau turetu valgyti maista ta, kuri valgo seima, o krutimi maitinti man normalu yra iki metuku, ir nesvaarbu ka raso literatura ar tyrimai apie mp nauda... kaip ir apie tarkime skiepus (nes naujausi tyrimai biski rodo ka kita). kadangi vis dazniau bendroji praktika neizvelgia rysio tarp ilgo maitinimo krutimi ir vaiko sveikatos man nebutu aktualu maitinti ilgiau nei metus