Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

Sveikos mamytės. 4u.gif O aš jau galvojau, kad aš viena esu "tokia". doh.gif Sūneliui jau 2m.6mėn, bet "ni-ni" eina visu pajėgumu. blush2.gif Kaip jūs išsisukat su tuo, kad jiems norisi pavalgyti, kai tu esi kokiam susirinkime? Ar kavinėje, kur jauni žmonės susirinkę (man 23m). Man niekaip neišeina susitarti, kad truputį pakentėtų. Arba važiuojam autobusu (mašinos neturim) ir klykia, kad nori "ni-ni". Niekada nedaviau autobuse ir niekada neduosiu, bet kodėl jis nesupranta, kad reikia palaukti, kad didelis jau yra. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 07 29, 00:14)
Del migdymo, kai gyvenom su vyru tai pasiguldydavau as i i lovyte ir jis man be jokio vargelio uzmigdavo, o kai issiskyrem, mes persikraustem neturejom lovytes tai as ji pas save kokia savaite gal pasiguldydavau, to ir uzteko ir dabar tik su papuliu miega. dabar reiktu vel bandyti atpratinti... bet kaip tai padaryti?

Oi kaip jaučia mamų nuotaikas vaikiukai, ir jam ramiau su tavim wub.gif
Jei tik gali- lukterėk, nusistovės gyvenimas, - tada perkelsi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti, kiek mazdaug kartu i para duodat savo vaikiukams pienuko? nes maniske praso labai daug kartu doh.gif Nezinau ar tai normalu.. Visur raso, kad tik du sykius reikia duoti - ryte ir vakare.. o mes valgom ir po miego, ir pries miega, ir nakti kelis kartus.. zodziu per para susidaro kokie 8-9 kartai blush2.gif O dabar isvis isigudrino su papuku miegoti unsure.gif , idedu soske, tai apsimiegojus isspjauna ir iesko vel papuko... Gal tai jau tampa jai iprotis, kabet ant papuko g.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 07 24, 10:50)
vaiko as noriu, vyras nenori, tai dar viena priezastis apie skyrybas galvoti...o del savizudybes....matyt uzkreciama...nes po tecio savizudybes daznai pagalvoju, va isejo zmogus ir apsikakokit visi, o jam jau dzin....siaip viska nuovargis ir psichologine ytampa daro manau....cia nepasakosiu, nes daug pasakot, bet gimines mane ziauriai terorizuoja.....nervai tiap istampyti kad menkiausia vyro pastaba kad kazka VEL ne taip padariau, ne vietoj padejau, nepavaliau ir pan, gali padeti taska galutini....man paciai baisu......

Jei tau buna liudna, ar sunku - nelaikyk visko savyje.. Kalbekis, jei namie neturi su kuo, ateik cia, issipasakok.. 4u.gif Gyvenimas didele dovana, nereikia taip kalbeti... Turi du nuostabius vaikucius.. Visiems buna sunkiu monetu.. As ir su vyru sutariu tikrai nepernuostabiausiai.. Bet turiu nuostabia dukryte:).. Man labai baisu pasidare paskaicius tavo posta, atsimenu mama pasakojo apie viena savo drauge, dvynuku mamyte, kuri nutare iseiti is gyvenimo.. verysad.gif

Atsakyti
kas taip rašo?

Mano papinukė valgo labai daug
Atsakyti
manikis ir per diena sugalvoja n kartu papoooo doh.gif sako: paaaaa
Atsakyti
Mes valgom grįžę iš darželio, paskui vakare, paskui prieš miegą, naktį kokius 3k, tiksliai nežinau, ir ryte. blush2.gif Jei neitų į darželį, jaučiu dažniau valgytų. doh.gif Neseniai įsigudrinau, kad savaitgaliais reikia ištverti bent iki 15h. thumbup.gif O tai būdavo problemų, nes savaitgalį pripranta organizmas kiek reikia pieno, o darbo dieną jau plėšia krūtinę, o vaikas darželį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 07 29, 14:20)
Nemanyk, kad mano jaunuoliai taip lengvai atsisakė pienuko prieš miegą.  doh.gif Ui triukšmo buvo, o kai dar du... Maniau kaimynai vaikų teises kvies. Bet gi ne maži jau - suprato, kad pienuko laikinai nebus. Pasakiau, kad pienukas miega, jie irgi turi miegoti, o jau pamiegoję visi susitiks. Po dviejų dienų jau ir sakyt nieko neberiekėjo.  bigsmile.gif

Turbūt bandysime ir mes kažkiek švelnios prievartos įdėti, jeigu kitaip neišeis. Nes būtų gerai iki mažojo atėjimo įpratinti miegoti savo kambaryje, bet jis dabar pablūdo - vėl pradėjo prašytis pienuko naktį doh.gif Matyt, nujaučia mūsų "kėslus". O migdymo ritualai jam šventi. Tėtį stumia lauk iš lovos, jeigu tas bando šalia prigulti, nes įprato, kad tėtis jį tik palydi iki lovos, duoda butuką ir palieka mus vienus. Ir tik pabandyk kažką pakeisti doh.gif

QUOTE(brukniukas @ 2009 07 29, 19:22)
Sveikutes,
norejau paklausti, kiek mazdaug kartu i para duodat savo vaikiukams pienuko? nes maniske praso labai daug kartu doh.gif Nezinau ar tai normalu.. Visur raso, kad tik du sykius reikia duoti - ryte ir vakare.. o mes valgom ir po miego, ir pries miega, ir nakti kelis kartus.. zodziu per para susidaro kokie 8-9 kartai blush2.gif  O dabar isvis isigudrino su papuku miegoti unsure.gif , idedu soske, tai apsimiegojus isspjauna ir iesko vel papuko...  Gal tai jau tampa jai iprotis, kabet ant papuko g.gif

Maža ji dar. Viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mamytes, nuraminot 4u.gif

Norejau dar paklaust, ar jie pas jus dar ka geria apart pienuko, ir jei geria - tai ar daug?
Nes maniske nieko be pienuko galima sakyt nieko negeria.. kartais tik vandenuko isiulau truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 07 30, 18:02)

Norejau dar paklaust, ar jie pas jus dar ka geria apart pienuko, ir jei geria - tai ar daug?
Nes maniske nieko be pienuko galima sakyt nieko negeria.. kartais tik vandenuko isiulau truputi g.gif

Mano sunus, kai buvo 1m3 men irgi VISAI nieko kito negerdavo.
Dabar jau atsigeria sulciu ir vandenuko, net pats papraso. Baiminausi, kaip cia dabar jam taip, bet gal su amzium, ir paskanavimais ateina noras ir kitiems atsigerimams. Bet neatsisakant pienuko rolleyes.gif
O su pienuku, nupirkau buteliuka, pasakiau, kad mamytes pienuko nera, dabar bus karvytes pienukas. Kartais veikia. Kartais ne. Nagi ,bandom visus variantus, kaip atprasti. Vis kazkada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 07 30, 13:46)
Turbūt bandysime ir mes kažkiek švelnios prievartos įdėti, jeigu kitaip neišeis. Nes būtų gerai iki mažojo atėjimo įpratinti miegoti savo kambaryje, bet jis dabar pablūdo - vėl pradėjo prašytis pienuko naktį  doh.gif  Matyt, nujaučia mūsų "kėslus". O migdymo ritualai jam šventi. Tėtį stumia lauk iš lovos, jeigu tas bando šalia prigulti, nes įprato, kad tėtis jį tik palydi iki lovos, duoda butuką ir palieka mus vienus. Ir tik pabandyk kažką pakeisti  doh.gif
Maža ji dar. Viskas gerai  mirksiukas.gif

Sveikinu su nauja uzsimezgusia gyvybe wub.gif zinok, maniske irgi pajuto kazka negero, kai tapau nescia, istisai eme prasyti pienuko, ypac nakti rolleyes.gif gudruciai kokie jie, oj oj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 07 30, 18:02)

Aniuta labai noriai geria vandėnį
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 07 30, 21:10)
Sveikinu su nauja uzsimezgusia gyvybe  wub.gif zinok, maniske irgi pajuto kazka negero, kai tapau nescia, istisai eme prasyti pienuko, ypac nakti  rolleyes.gif gudruciai kokie jie, oj oj  smile.gif

Dėkui wub.gif

Įtariu, kad mums teks miegoti visiems keturiems vienoje lovoje, neįkalbėsim iki tada persikraustyti į savo kambarį smile.gif Tik baisu, kad jis mažojo naktį maldamasis neužgautų.
Atsakyti