[quote=ievukas22,2009 12 02, 18:00]
Laba diena, noreciau prisijungti prie Jusu
Savo dukryte dar vis zindau ir esu nutarusi zindyti iki jai sueis 2 metukai, o gal ir ilgiau
Taciau, siek tiek jauciu spaudima del to, kad zindau taip ilgai
Seimos gydytoja ir mano ginekologe gieztai teigia, kad jau reik nutraukti del mano sveikatos, nors jokiu rimtu ligu iki siol nesu "turejusi". Gerai, kad nors mano vyras mane palaiko
Ir dar suradau foruma, tokiu kaip as
Sakykite, o kaip Jus stipranate savo organizma, kad imunine nenusilptu?
Papildyta:
Na labai grazus postas. Manoji mazoji teroriste tai be "papuo" niekaip. Jau noreciau kad nuprastu, nes vargas jau didele gi 3 metai. Bet tiesiog neimanoma. Sakau Nidute na gal jau baigiam su tuo papuo. Nej, mamus meniukas kaniu. Ir labai rimtai tarp kitko, akis isvertusi ji man aiskina, pateksi man per papa ir sako, cia mano papuo, ne tavo. Uzmigti tik su papuo ir viskas.
Ir siaip kas ka besakytu, vistiktai turi mamos pienas itakos vaiko raidoje nors tu ka
ir aciu dievui tokios itakos, kurios uz jokius vitaminus nenusipirksi. Is tiesu ja leidau jau is lopselio i darzeli daug anskciau, nes raida protine buvo neiprastai tobula. Siek tiek net bijojau, kad per mazyte pagal amziu 2,2 metuku, bet lopselyje ji jau nebesijaute gerai, truko jai "sunkumu" ir ligos mus tfu-tfu-tfu puola tik gana silpna forma, kuria labai greitai nugalim. Tik vat mane tai puola daugiau nuo jos. Tai as nusprendziau siek tiek vitmainu ir gavau is gydytojo patarima butinai zuvies tauku kapsuliu. O vitaminu sake gydytojas geriau tokiu kur skirta nescioms. Ir kazkaip pamacijo.
Zinoma is aplinkos as gaunu komentaru, bet man tai kaip nuo zasies vanduo. Mes zinoma nesigiriame cia jau labai su tais papuo, kad alia o lia-lia mergytes soko negautu
ir toliau darom savo. NUgi ne amzinas tas papuo vistiek gi baigsis tas noras. Mano vyra mama maitino iki 4,5 metu tai is vis per savo amziu nebuves pas gydytojas ir dantyse nei vienos skyles. Taip, kad spaudziu ranka ir koja uz maitinima.