Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(letuciux @ 2009 11 07, 22:57)
Gal kas didesniu zindukliu mamytes pasidalintumet patirtim, ar nebuna neigiamu jausmu, kai dickis valgo, pvz. ilgiau? Man kaip kada..  unsure.gif

Buvo.

Man prasidėjo su nėštumu, bet tada jautrumas buvo nerealus. O vaikam atvirkščiai - iki pastojimo jau pavalgydavo ir lūždavo per 4-7min, o tuomet pradėjo kaboti po 25-30min. blink.gif blink.gif Tai jau maitinti baigdavau savo iniciatyva, nelaukdavau kol jau pačios atsikabins.

Ir žindant jau visas, gerokai vėliau, kai mažoji jau buvo ūgtelėjusi - tai dėl kažkokių priežasčių irgi būdavo mano didesnio savisaugos periodai - būdavo nebemalonu nuo ilgesnio žindimo, itin stipraus ir motyvuoto traukimo (visgi vyresnieji ir jau su patirtim geroka tongue.gif ). tuomet ieškodavau išeičių - arba prašydavau švelniau elgtis, arba nutraukdavau savo iniciatyva.
Kažkaip man susidarė įspūdis, kad MAN (sakau, jog tai tik mano asmeninis potyris, kuris gali kitoje šeimoje negalioti tongue.gif ) tie nemalonumai kildavo, kai staigiai pritrūkdavo MP kiekio.

Neturėjau aš vieningos sistemos, tad išeičių ieškodavau priklausomai nuo situacijos.
Visgi šioj vietoj visi žindymo dalyviai yra vienodai svarbūs, ir į mamos jausmus, potyrius privalu atsižvelgti - tai yra jos kūnas, kuriuo JI DALINASI. Tad mama ir nustato taisykles bei būdus.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2009 11 08, 12:19)
Buvo.
Ir žindant jau visas, gerokai vėliau, kai mažoji jau buvo ūgtelėjusi

O tai kaip supratau žindėt tris vaikus vienu metu?Skirtingo amžiaus?
Nu čia tai pagarba 4u.gif
Atsakyti
Teisingai supratot mirksiukas.gif Žindžiau pametinukes.
Su vyresniosioms sulaukiau, mano manymu, natūralaus atjunkymo.
Kuris skyrėsi kiekvienam vaikui pagal poreikius, nepaisant to kad tikėjausi jog bent dvynukėms viskas turėtų būt vienodai tongue.gif Ne, kiekvienas vaikas yra skirtingas ir žindymas čia neišimtis tongue.gif

Dabar jau tik mažoji užkandžiauja wub.gif Bet pagal amžių mes dar į temą tinkam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 07, 14:36)

Tik dėl tu susitarimų,tai maniskei dar tik 1,2,tai dar tik ima suprasdinet kalbą,manau dar ankstoka taip susitarineti..o vėliau,galbūt ir visai neblogai...

Neanksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2009 11 08, 13:50)

Su vyresniosioms sulaukiau, mano manymu, natūralaus atjunkymo.

O kelių tas natūralus atėjo? ax.gif
Atsakyti
Tas nemalonumas nuo ilgesnio žindymo ir man dabar yra. Jei nesilaukčiau, matyt jau baigtume su MP, bet kaip tik dėl greito mažiuko gimimo ir nedarau to - per daug vaikam būt vienu metu - ir pienuko nebeliktų, ir dar naujas valgytojas atsirastų... Ypač vienas iš dvynių labai jau moka skausmingai valgyt. O jei dar viens kito pienukus sumano pamaigyt, nu tai visai šventė man. doh.gif Tada jau liepiu baigt taip daryt, arba baigt valgyt. 4u.gif Susitariam dažniausiai. bigsmile.gif

Tik tiek ilgai, kaip Double Latte, nemanau, kad dvynius maitinsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 11 08, 23:08)
Tik tiek ilgai, kaip Double Latte, nemanau, kad dvynius maitinsiu.  4u.gif

Na, Double Latte, labai smalsu - kiek gi laiko dvyniai megavosi MP? wub.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 11 09, 00:08)
Tas nemalonumas nuo ilgesnio žindymo ir man dabar yra. Jei nesilaukčiau, matyt jau baigtume su MP, bet kaip tik dėl greito mažiuko gimimo ir nedarau to - per daug vaikam būt vienu metu - ir pienuko nebeliktų, ir dar naujas valgytojas atsirastų... Ypač vienas iš dvynių labai jau moka skausmingai valgyt. O jei dar viens kito pienukus sumano pamaigyt, nu tai visai šventė man.  doh.gif Tada jau liepiu baigt taip daryt, arba baigt valgyt.  4u.gif Susitariam dažniausiai.  bigsmile.gif

Tik tiek ilgai, kaip Double Latte, nemanau, kad dvynius maitinsiu.  4u.gif

Man kažkoks pusiau psichologinis, pusiau fiziologinis ateina jausmas po penkių - dešimties minučių maitinimo didžiojo, kad kažkaip keista, kad jis valgo, ir norėtųsi atimti. Ir dažnai mano iniciatyva susitariam, kad baigtų. Gal geriau taip, nei kad visai negautų..
Atsakyti
Smalsumas dabar visas pagavo, a ne???? hihihi.gif

3m 9mėn ir 19d bei 3m 11mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2009 11 09, 10:30)

Fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2009 11 09, 11:30)