Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 13:02)
Mano mažoji tiek dieną, tiek naktį užmiega tik su MP,tai truputį vargina, nes negali niekam palikt miego laikui, o kartais labai neblogai but.. Dėl to būtų įdomu,kad pasidalintų mamos ,kurios labai ilgai maitino-nejaugi per kokius 3 metus nekart neteko atsiskirt su vaiku nakties migdymui ar pan. Nes maitinti, kai šalia, man nesunku,tiesiog sunkoka kartais būti pririštai prie vaiko miego grafiko..Juk norėtųsi kada ir į spektaklį vakare nueit,ar į svečius dienai išvažiuot atostogėlėms..

galiu pasakyt, kad kai bus reikalas paliksit, as pvz pienuko nutraukiau, ir tetis kuo puikiausiai susitvarke, rasiau jau anksciau, para isbuvo be mamytes ir papuliu, ir nieko gyvas, sveikas, toliau MP gardziuojasi, vaikai yra labai protingi, anie zino ka galima pasokdint ir ko ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus 4u.gif Įlindau čia Į Jūsų temelę, patiko, daug artimų minčių radau.. thumbup.gif
Vis galvoju kad ryžtis palikt miego laikui, bent dienos, tėveliui,bet gaila,jei vaikas neužmigtų,rėkautų.. Nes dieną šiaip kol neduodu pažįst,tai ir nemiega, tik vis piktesnė daros.. Vasarą tai taip palikdavau,su vežimu užmigdydavo lengvai,ir pati,kai kaime budavau,taip migdydavau.
Esu mačius, kai vaikiuka močiutei paliko, tai tikrai ilgokai rėkavo,kol užliūliavo.. Kažkaip man gaila,jei ir maniškei taip būtų..
O diena pabandau kartais panešiot,lopšinę padainuot,užglostyt,tačiau neveikia, nors nakčiai kai migdau,pažindus jei neužmiega,puikiai suveikia,tik reikia šviesą užgesint.
Atsakyti
Beje,paskaitinėjau forumą nuo pradžios,tai, matau,daugelis susidūrę su panašiom problemėlėm kaip aš... ax.gif Atsiprašau,jei ka,kad trukdžiau,visko neperskaičius.. 4u.gif Bet pasidalijimas patirtim vis dar laukiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 11 05, 23:17)
brrr net siurpas nueina pagalvojus  blink.gif man tai antiek jautrus speneliai kad jau vaikui teko susitaikyti su tuo kad sukiot jau tikrai negaus. Susitaike tongue.gif Nes as tai ne uz ka negaleciau. Cia matyt tokia jau fiziologija...

as irgi neleidziu, ale taip nori pagraibyti kita doh.gif . pamenu, matas irgi baisiai noredavo pagraibyti. nu bet man irgi nepatinka, erzina ir ... nu nezinau, kodel, bet nepatinka ir neleidziu ( o pyksta kaip doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 19:40)
Beje,paskaitinėjau forumą nuo pradžios,tai, matau,daugelis susidūrę su panašiom problemėlėm kaip aš... ax.gif  Atsiprašau,jei ka,kad trukdžiau,visko neperskaičius..  4u.gif  Bet pasidalijimas patirtim vis dar laukiamas  smile.gif

as nuo rugsejo isejau i darba. o iki tol visada migdydavau prie kruties.kadangi dirbu mokykloj, tai griztu apie15 val, tai is pradziu nemiegodavo, laukdavo manes, po to uzmikdavo, bet neismiegodavo ilgai, atsikelusi mane 'issiurbdavo', o dabar uzmiega be problemu. net kai as esu, pavalgo papo, pasako papui 'iki', pbuciuoja (papa hihihi.gif ) ir nnusisukusi uzmiega. kazkaip be jokios prievaros ir rikdymu palaipsniui taip persiverte. o pergyvenau irgi labai, svarsciau, kaip cia bus su tuo miegu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos biggrin.gif

Skaitau supermamą gana seniai (gal kokius..... g.gif .... 3 metus 4u.gif ).Tai va, nusprendžiau pasiskyti ir aš 4u.gif .
Turiu žinduklį ir aš, jam 1,8 mėn, nors pienuko jau gauna tik naktį ir ryte.
Tai va, buvo toks atvejis, kad vasarą labai stipriai sirgau ir teko kreiptis pas gydytoją mūsų valdiškoje poliklinikoje.Kadangi buvo stiprus plaučių uždegimas ir reikėjo gerti antibijotikus, tai teko pasisakyti, kad dar maitinu vaiką.Tai tokių atsiliepimų teko išgirsti..... unsure.gif .Nuo vienos tai gerokai velnių gavau, kad kaip taip iš vis galima,tipo pienas nuo metų jau nebeturi jokios vertės(metai suėjo vaikui ir bac! pienas nebeteko jokios vertės doh.gif ), kita žiūrėjo kaip į durną.Nu žodžiu, pasibaisėjau ant kiek ten sėdi neapsišvietusios bobos.
Atsakyti

as nuo rugsejo isejau i darba. o iki tol visada migdydavau prie kruties.kadangi dirbu mokykloj, tai griztu apie15 val, tai is pradziu nemiegodavo, laukdavo manes, po to uzmikdavo, bet neismiegodavo ilgai, atsikelusi mane 'issiurbdavo', o dabar uzmiega be problemu. net kai as esu, pavalgo papo, pasako papui 'iki', pbuciuoja (papa hihihi.gif ) ir nnusisukusi uzmiega. kazkaip be jokios prievaros ir rikdymu palaipsniui taip persiverte. o pergyvenau irgi labai, svarsciau, kaip cia bus su tuo miegu 4u.gif
[/quote]

Dėkui už pasidalijimą 4u.gif
O iki tol niekad taip tėčiui ar kokiai močiutei pietų miegui ar naktiniam užmigdymui nepalikdavot?

Papildyta:
vaje,kazkaip neisejo cia man pacituot jurgitaru, sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2009 11 06, 20:22)
Sveikos mamos  biggrin.gif

Skaitau supermamą gana seniai (gal kokius..... g.gif ....  3 metus  4u.gif ).Tai va, nusprendžiau pasiskyti ir aš  4u.gif .
Turiu žinduklį ir aš, jam 1,8 mėn, nors pienuko jau gauna tik naktį ir ryte.
Tai va, buvo toks atvejis, kad vasarą labai stipriai sirgau ir teko kreiptis pas gydytoją mūsų valdiškoje poliklinikoje.Kadangi buvo stiprus plaučių uždegimas ir reikėjo gerti antibijotikus, tai teko pasisakyti, kad dar maitinu vaiką.Tai tokių atsiliepimų teko išgirsti..... unsure.gif .Nuo vienos tai gerokai velnių gavau, kad kaip taip iš vis galima,tipo pienas nuo metų jau nebeturi jokios vertės(metai suėjo vaikui ir bac! pienas nebeteko jokios vertės  doh.gif ), kita žiūrėjo kaip į durną.Nu žodžiu, pasibaisėjau ant kiek ten sėdi neapsišvietusios bobos.

nu jo... man irgi kažkaip net keista,kad medikai taip galvoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 22:40)
nu jo... man irgi kažkaip net keista,kad medikai taip galvoja...  doh.gif

dziugu kad ne visi. Nesenai persirasiau pas nauja seimos gydytoja, tai ji man atskaite paskaita, kaip naudinga paciai mamai ilgai maitint, nekalbant ja apie vaika ir kad tiek atmaitinus butu gaila nutraukt (man reikia ten tokia nedidele operacija atlikt) Buvau zodziu maloniai nustebinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 06 lapkričio 2009 - 22:30
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 22:23)
tėčiui ar kokiai močiutei pietų miegui ar naktiniam užmigdymui nepalikdavot?

Nepergyvenk, greit vaikai auga mirksiukas.gif
Variantai:
būtinai pasakyti dukrytei kaip bus (ir tesėti): valgys Mp ir tada migdo tėtė;
pasakyt kad valgys Mp, tada dar pažais ir eis miegot pietų,-pamaitint anksčiau nei įprasta (prieš 15-30min iki pietų miego)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 21:23)

O iki tol niekad taip tėčiui ar kokiai močiutei pietų miegui ar naktiniam užmigdymui nepalikdavot?

buvau palikus nakciai, kai buvo metai ir 3 men. gavom dovanu nuo draugu romantiska nakvyne viesbutyje, tai palikau savo mamai. mazai tada jos abi miegojo verysad.gif sunki ir asarota buvo naktele. grizom su vyru anksti ryte, nes ir man sunku buvo, uzmikti negalejau ir as - baisiai nerimavau ir galvojau, kaip ji ten be manes. visgi, ankstoka buvo...
o po to buvau nakciai palikusi metu ir 8 men. tai viskas normaliai praejo, buvo prabudus, bet mamos nerado ir toliau uzmigo be didelio triuksmo thumbup.gif

o pries tai, kol maitinau mata, tai nei karto nebuvau palikusi nakti. o pietu miego ko gero irgi ne g.gif net nepamenu. kai nutraukinejau (buvo metai ir 9 men, o as jau 3 men laukiausi rusnes, buvo kiles pavojus nestumui), tai tik tada isvykau dviems dienoms pas mociute. tai tetis susitvarke be problemu. matyt, turi ateiti laikas, kada su vaikuciu gali susikalbeti, susitarti. ir tada jokiu problemu nebekyla 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už pasidalijimus 4u.gif
Tik dėl tu susitarimų,tai maniskei dar tik 1,2,tai dar tik ima suprasdinet kalbą,manau dar ankstoka taip susitarineti..o vėliau,galbūt ir visai neblogai...

O dėl nakties palikimo,tai man jokiu problemų,nes naktį nemaitinu,ji pati atsikelia jei ,tai pati ir užsimigdo,l.retai biski paglostyt reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 14:02)
Mano mažoji tiek dieną, tiek naktį užmiega tik su MP,tai truputį vargina, nes negali niekam palikt miego laikui, o kartais labai neblogai but.. Dėl to būtų įdomu,kad pasidalintų mamos ,kurios labai ilgai maitino-nejaugi per kokius 3 metus nekart neteko atsiskirt su vaiku nakties migdymui ar pan. Nes maitinti, kai šalia, man nesunku,tiesiog sunkoka kartais būti pririštai prie vaiko miego grafiko..Juk norėtųsi kada ir į spektaklį vakare nueit,ar į svečius dienai išvažiuot atostogėlėms..

Maniskis taip pietu miego praktiskai ir atsisake, nes uzmigdavo tik su pienuku. Bet nakti pats ismoko migdytis. As ji pirmakart su teciu palikau dvieju su puse metuku nakciai, nes jau laukiausi kito ir numaciau, kad naktinis isvaziavimas dar iiiilgai negresia smile.gif Manau, kad jiems iki kazkurio laiko tiesiog reikia mamos nakti. Mano nuomone, mazdaug iki dvieju triju reikia bent vieno is tevu, bet cia reiktu kokio psichologo paklausti.
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 11 06, 23:30)
dziugu kad ne visi. Nesenai persirasiau pas nauja seimos gydytoja, tai ji man atskaite paskaita, kaip naudinga paciai mamai ilgai maitint, nekalbant ja apie vaika ir kad tiek atmaitinus butu gaila nutraukt (man reikia ten tokia nedidele operacija atlikt) Buvau zodziu maloniai nustebinta smile.gif

Kur cia tokios gydytojos? Gal kas Kaune tokiu zinot? Nes jei pasakyciau saviskei, kad maitinu du, is kedes isgriutu ir nualptu... smile.gif lotuliukas.gif Kazkaip paprasciau, kai tave gydancio ir tavo paziuros bent kiek sutampa. tai dabar dar ir homeopato ieskociau Kaune, kur ilgai maitinanciu nesibaidytu, nesinori is kitur tos itampos patirti, kai sava aplinka pakankamai tolerantiska. Uztenka ir taip, kartas nuo karto reikia pasiryzti toliau maitinti, du nera taip visai paprasta. Gal kas didesniu zindukliu mamytes pasidalintumet patirtim, ar nebuna neigiamu jausmu, kai dickis valgo, pvz. ilgiau? Man kaip kada.. unsure.gif
Atsakyti