QUOTE(kazkasatsitiko @ 2009 11 06, 14:02)
Mano mažoji tiek dieną, tiek naktį užmiega tik su MP,tai truputį vargina, nes negali niekam palikt miego laikui, o kartais labai neblogai but.. Dėl to būtų įdomu,kad pasidalintų mamos ,kurios labai ilgai maitino-nejaugi per kokius 3 metus nekart neteko atsiskirt su vaiku nakties migdymui ar pan. Nes maitinti, kai šalia, man nesunku,tiesiog sunkoka kartais būti pririštai prie vaiko miego grafiko..Juk norėtųsi kada ir į spektaklį vakare nueit,ar į svečius dienai išvažiuot atostogėlėms..
Maniskis taip pietu miego praktiskai ir atsisake, nes uzmigdavo tik su pienuku. Bet nakti pats ismoko migdytis. As ji pirmakart su teciu palikau dvieju su puse metuku nakciai, nes jau laukiausi kito ir numaciau, kad naktinis isvaziavimas dar iiiilgai negresia
Manau, kad jiems iki kazkurio laiko tiesiog reikia mamos nakti. Mano nuomone, mazdaug iki dvieju triju reikia bent vieno is tevu, bet cia reiktu kokio psichologo paklausti.
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 11 06, 23:30)
dziugu kad ne visi. Nesenai persirasiau pas nauja seimos gydytoja, tai ji man atskaite paskaita, kaip naudinga paciai mamai ilgai maitint, nekalbant ja apie vaika ir kad tiek atmaitinus butu gaila nutraukt (man reikia ten tokia nedidele operacija atlikt) Buvau zodziu maloniai nustebinta
Kur cia tokios gydytojos? Gal kas Kaune tokiu zinot? Nes jei pasakyciau saviskei, kad maitinu du, is kedes isgriutu ir nualptu...
Kazkaip paprasciau, kai tave gydancio ir tavo paziuros bent kiek sutampa. tai dabar dar ir homeopato ieskociau Kaune, kur ilgai maitinanciu nesibaidytu, nesinori is kitur tos itampos patirti, kai sava aplinka pakankamai tolerantiska. Uztenka ir taip, kartas nuo karto reikia pasiryzti toliau maitinti, du nera taip visai paprasta. Gal kas didesniu zindukliu mamytes pasidalintumet patirtim, ar nebuna neigiamu jausmu, kai dickis valgo, pvz. ilgiau? Man kaip kada..