QUOTE(Double Latte @ 2009 07 24, 10:06)
3 m. 9 mėn 19 d
Jums dar viskas ateity, natūraliai Jūsų vaikutis dar pakankamai mažas. Dažniausiai vaikai patys atsisako tarp 3 ir 4 metukų. Aš jau nenorėjau tuo tikėt, bet..... iš tiesų visi raidos etapai ateina savo laiku
Jums dar viskas ateity, natūraliai Jūsų vaikutis dar pakankamai mažas. Dažniausiai vaikai patys atsisako tarp 3 ir 4 metukų. Aš jau nenorėjau tuo tikėt, bet..... iš tiesų visi raidos etapai ateina savo laiku
Jaučiu tiek neištempsiu. Psichologiškai pasiruošiau, kad ši žiema jau paskutinė, vėliausiai ankstyvą pavasarį atsisveikinsim su pienučiu. Naktinio jau atsisakėm, jaučiuosi kitu žmogumi, kai galiu pamiegoti bent šešias valandas nepertraukiamai. Bet kai tik užvedu kalbą apie tai, kad nereikia jai pieno, kone ašaromis viskas baigiasi ir dar didesniu noru kaboti Tad tyliu geriau
Aušra, laikykis Maniškis irgi amžinai zubus susukęs, na bent nebamba, bet aš ir taip matau, kad kažkas negerai, diedams visada sunkiausiai O šiaip santuokos "dėl vaikų" neverta saugoti, bet pasikalbėkite tiesiog, negi taip viskas blogai Pakreipk mintis teigiama linkme ir viskas pasitaisys