Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Double Latte @ 2009 07 24, 10:06)
3 m. 9 mėn 19 d

Jums dar viskas ateity, natūraliai Jūsų vaikutis dar pakankamai mažas. Dažniausiai vaikai patys atsisako tarp 3 ir 4 metukų. Aš jau nenorėjau tuo tikėt, bet..... iš tiesų visi raidos etapai ateina savo laiku 4u.gif

Jaučiu tiek neištempsiu. Psichologiškai pasiruošiau, kad ši žiema jau paskutinė, vėliausiai ankstyvą pavasarį atsisveikinsim su pienučiu. Naktinio jau atsisakėm, jaučiuosi kitu žmogumi, kai galiu pamiegoti bent šešias valandas nepertraukiamai. Bet kai tik užvedu kalbą apie tai, kad nereikia jai pieno, kone ašaromis viskas baigiasi ir dar didesniu noru kaboti doh.gif Tad tyliu geriau biggrin.gif
Aušra, laikykis 4u.gif Maniškis irgi amžinai zubus susukęs, na bent nebamba, bet aš ir taip matau, kad kažkas negerai, diedams visada sunkiausiai tongue.gif O šiaip santuokos "dėl vaikų" neverta saugoti, bet pasikalbėkite tiesiog, negi taip viskas blogai 4u.gif Pakreipk mintis teigiama linkme ir viskas pasitaisys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 07 24, 11:23)
cia rasei kad dziaugies ir.....dar vieno nori....o kitam pasisakyme jau apie savizudybe galvoji nu kas cia per kontrastai blink.gif

vaiko as noriu, vyras nenori, tai dar viena priezastis apie skyrybas galvoti...o del savizudybes....matyt uzkreciama...nes po tecio savizudybes daznai pagalvoju, va isejo zmogus ir apsikakokit visi, o jam jau dzin....siaip viska nuovargis ir psichologine ytampa daro manau....cia nepasakosiu, nes daug pasakot, bet gimines mane ziauriai terorizuoja.....nervai tiap istampyti kad menkiausia vyro pastaba kad kazka VEL ne taip padariau, ne vietoj padejau, nepavaliau ir pan, gali padeti taska galutini....man paciai baisu......
Atsakyti
Viskas AusraR bus gerai......TURI BUTI GERAI.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 24 liepos 2009 - 13:37
QUOTE(AusraR @ 2009 07 23, 22:49)
klausykit, man toks klausimas pasistojo - iki metuku MP maitinamam vaikui gerti kazko kito nebutina duoti. O kaip nuo metuku, jau butina?

Daugiausia vandenį geria. Kartais arbatą žolelių ar žalią su mumis, sultis... Dabar jau dideli, patyspasako, ko nori.

QUOTE(Double Latte @ 2009 07 24, 11:06)
3 m. 9 mėn 19 d

Jums dar viskas ateity, natūraliai Jūsų vaikutis dar pakankamai mažas. Dažniausiai vaikai patys atsisako tarp 3 ir 4 metukų. Aš jau nenorėjau tuo tikėt, bet..... iš tiesų visi raidos etapai ateina savo laiku 4u.gif

Uf, gerai užaugo merginos. wub.gif
Nė su vienu iš dičkių tiek neištvėriau, dvynukam matyt irgi negręsia... Kol kas man sunku įsivaizduoti naujagimį ir dar šituos du pienuko prašančius. doh.gif
Atsakyti
dar noriu paklaust - o kaip jus migdot vaikiukus? maniskiai tai papukus ciulpia ciulpia ir uzmiega, tada as juos padedu, bet man jau pradeda laaabai nepatikti toks migdymasis, nes ant papulio prakabo po koki pusvalandi, tai krimsteli, tai pasisuka kaip ir taip tris kartus per diena.... Nemalonu..noreciau kazkaip kitaip migdyt...gal kas savo patirtim pasidalintumet..
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 26, 22:33)
dar noriu paklaust - o kaip jus migdot vaikiukus? maniskiai tai papukus ciulpia ciulpia ir uzmiega, tada as juos padedu, bet man jau pradeda laaabai nepatikti toks migdymasis, nes ant papulio prakabo po koki pusvalandi, tai krimsteli, tai pasisuka kaip ir taip tris kartus per diena.... Nemalonu..noreciau kazkaip kitaip migdyt...gal kas savo patirtim pasidalintumet..

Aš pietų miego migdau taip kaip tu, nes neprireikia pusvalandžio, užtenka max dešimt minučių. Nakčiai duodu pienuko, kai pajunto kad nebelabai žinda, dar nemiegančią dedu į lovelę. Ten glostau, dainuoju ir pan kol užmiega.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 07 26, 22:51)
Aš pietų miego migdau taip kaip tu, nes neprireikia pusvalandžio, užtenka max dešimt minučių. Nakčiai duodu pienuko, kai pajunto kad nebelabai žinda, dar nemiegančią dedu į lovelę. Ten glostau, dainuoju ir pan kol užmiega.

nu vat ir as galvoju kaip cia su tom dainom prasisukt...nes glostyt abieju vienu metu skirtingose lovytese man nesigaus...nors...gal galima salia sudeti....ka as zinau.....bet faktas kad reik po truputi kazka jau kitaip bandyti...o jie kai dviese tai dukti pradeda, nors atrodo jau viskas kieme luza kaip miego nori, parsinesu migsyt tai kai prades siusti viens su kitu doh.gif dainuok nedainaves tu jiems doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dieną migdau duodama MP, kitaip kol kas nemoka. Užtenka 5-10 min. Vakare irgi duodu, po to truputį paguliu šalia ir išeinu iš kambario. Tada užmiega pats. Norėčiau ir dieną taip išmokyt, bet neišeina, nes vos aš atsikeliu, jeigu dar nemiega, pradeda siusti, linksmintis ir nelieka jokių miegų doh.gif
Atsakyti
Mano dvynukai be MP migdosi jau gerą pusmetį. Tiesiog atsibodo žinduku dirbti vieną dieną, o ir be manęs niekas negalėdavo jų migdyti, taigi padariau tam galą. Dabar yr firminė dainelė, kurią niūniuja tas, kas migdo (auklei pakanka tik pasėdėti šalia) ir užmiega...
Atsakyti
Norėčiau ir aš taip. Bet jis turi griežtus migdymo ritualus, kurių keisti šiukštu negalima doh.gif Atsidaro diiiiidelė gerklė, jeigu nors kokia smulkmena kitaip doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip dziaugiuosi radusi jus, nors cia ir engausus jusu burelis bet palaikymo komandai tikrai uztenka. Norsm mums dar tik 10menesiuku, o mes jau susilaukiam tokiu komentaru, tokiu zvilgsniu, kad as nenormali, kad taip ilgai maitinu vaika. As tai isvis galvojau, kad maitinsiu jei tik pienuko bus iki niu sakykim 3 metuku.
Man kudikio maitinimas yra dalis motinystes, net bijau pagalvoti, apie ta diena, kai nebeturesiu pienuko, nors sunytis ir nemazas, bet kai susiraito prie papulio, tokioj pozoj kai pilvelyje gulejo, tai jis man toks mazytis angeleslis palieka, kad visi pykciai, vargai akimirksniu pradingsta.

Del migdymo, kai gyvenom su vyru tai pasiguldydavau as i i lovyte ir jis man be jokio vargelio uzmigdavo, o kai issiskyrem, mes persikraustem neturejom lovytes tai as ji pas save kokia savaite gal pasiguldydavau, to ir uzteko ir dabar tik su papuliu miega. dabar reiktu vel bandyti atpratinti... bet kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 07 28, 14:38)
Norėčiau ir aš taip. Bet jis turi griežtus migdymo ritualus, kurių keisti šiukštu negalima  doh.gif  Atsidaro diiiiidelė gerklė, jeigu nors kokia smulkmena kitaip  doh.gif

Nemanyk, kad mano jaunuoliai taip lengvai atsisakė pienuko prieš miegą. doh.gif Ui triukšmo buvo, o kai dar du... Maniau kaimynai vaikų teises kvies. Bet gi ne maži jau - suprato, kad pienuko laikinai nebus. Pasakiau, kad pienukas miega, jie irgi turi miegoti, o jau pamiegoję visi susitiks. Po dviejų dienų jau ir sakyt nieko neberiekėjo. bigsmile.gif
Atsakyti