Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Emilė @ 2009 10 04, 13:40)
Nė vienas iš keturių negėrė/negeria karvės pieno. Jiem neskanu, o ir aš nemanau, kad jis reikalingas vaikui...

Geriausias gėrimas visiem vaikam - vanduo.  bigsmile.gif

aš ir neduodu....o ar norėtų nežinau...dar maža, nebandėm.....
Atsakyti
o mano vaikai ivertino mano triusa - geria mano sultis obuoliu/moliugu thumbup.gif aisku, nedaug kaip ir viso kito isskyrus MP. Bet paivairinimui manau sveika.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 04, 20:50)
o mano vaikai ivertino mano triusa - geria mano sultis obuoliu/moliugu  thumbup.gif  aisku, nedaug kaip ir viso kito isskyrus MP. Bet paivairinimui manau sveika.

Smagu, kad savų turit. wink.gif Mano mama padarė slyvų, aviečių sulčių, tai vis duodu berniukam su vandeniu praskiedusi - geria pasimėgaudami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 04, 20:50)
o mano vaikai ivertino mano triusa - geria mano sultis obuoliu/moliugthumbup.gif  aisku, nedaug kaip ir viso kito isskyrus MP. Bet paivairinimui manau sveika.

šviežiai spaustos ar pakaintos?
Atsakyti
laba diena,mums jau 13menesiu,bet be MPniekaip negalim,dienos metu uztenka 1karto,na o nakti valgom kazkur 4-5 kartus,kartais pavargstu,bet musu planuose mamos pieneliu megautis tai iki pavasario,tik nezinau kaip cia gausis.
bandysiu perskaityt visa temele kaip jums sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 10 04, 23:17)
šviežiai spaustos ar pakaintos?

dabar tai daviau sviezias, bet ziemai tai pakaitinau. Kol turesim obuoliu ir moliugu ir kito gerio tai spausim sviezias, o paskui jau trauksim uzvekuotas is rusio smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos
Smagu kad yra daug bendraminciu. Mano mergytei uz keliu dienu bus 1,5 metu ir MP valgo visu pajegumu. Nakti taip pat keliames 2-3 kartus. Tik vat be Garmastan ne zingsnio. tik pamaitinu ir teptis, nes net odele apie spenelius lupasi iskart raudonuoja, kartais paleistuves uzsilasinu. Bet kad ir kaip buna vistiek maitinu smile.gif
Atsakyti
Maniskė taip pat neatsisako naktiniu valgymu diena jau nemaitinu kokia 2 men bet va naktimis 2- 3 kartai kartais jau galvoju kad noreciau nebemaitint bet nepavyksta dukrele sioje situacijoje pirmauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2009 10 08, 16:11)
Sveikos mamos
Smagu kad yra daug bendraminciu. Mano mergytei uz keliu dienu bus 1,5 metu ir MP valgo visu pajegumu. Nakti taip pat keliames 2-3 kartus. Tik vat be Garmastan ne zingsnio. tik pamaitinu ir teptis, nes net odele apie spenelius lupasi iskart raudonuoja, kartais paleistuves uzsilasinu. Bet kad ir kaip buna vistiek maitinu  smile.gif

o kaip mamytes su vaikiuku primaitinimu? Mum labai bogai einas, tikra pieno teroriste turiu. Bandau sumazint piena iki 3 kartu per diena, tikiuos kad valgyt normaliau prades. Ir klausimu begale kankina. Jei normaliai valgytu, tai ir to pieno jai negaileciau. O dabar, tokia paini situacija. Duodi pieno kiek nori, tai jai valgyt nereikia. Ir isvis ji labai dziaugtusi, jei nieko papildomo nereiketu valgyt. O hemoglobinas ritasi zemyn... Mums metukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 10 14, 18:55)
o kaip mamytes su vaikiuku primaitinimu? Mum labai bogai einas, tikra pieno teroriste turiu. Bandau sumazint piena iki 3 kartu per diena, tikiuos kad valgyt normaliau prades. Ir klausimu begale kankina. Jei normaliai valgytu, tai ir to pieno jai negaileciau. O dabar, tokia paini situacija. Duodi pieno kiek nori, tai jai valgyt nereikia. Ir isvis ji labai dziaugtusi, jei nieko papildomo nereiketu valgyt. O hemoglobinas ritasi zemyn... Mums metukai  4u.gif

sunku ką patarti...čia l.individualu....
vieni valgiukai kiti ne....
yra kurie ir gerdami mišinėlius...kitko atsisako...tai bent šiuo atžvilgiu jūsų situacija palankesnė...gauna bent mp....

maniškei pvz. tas įtakos neturi...normaliai valgė, valgo kitą maistą....ir mp geria kiek nori...
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 10 14, 20:55)
o kaip mamytes su vaikiuku primaitinimu? Mum labai bogai einas, tikra pieno teroriste turiu. Bandau sumazint piena iki 3 kartu per diena, tikiuos kad valgyt normaliau prades. Ir klausimu begale kankina. Jei normaliai valgytu, tai ir to pieno jai negaileciau. O dabar, tokia paini situacija. Duodi pieno kiek nori, tai jai valgyt nereikia. Ir isvis ji labai dziaugtusi, jei nieko papildomo nereiketu valgyt. O hemoglobinas ritasi zemyn... Mums metukai  4u.gif

Kaip rast tą aukso vidurį, ir įsiklausyt, ko vaikų organizmui reikia.
Nors ir metų esat, bet dar MP laaabai reikalingas. Vaikai skirtingi, vieniems iki 1,5-2 metų pagrindinis maistas -MP. O košeles su didžiausiais cirkais tėvai bando įsiūlyt.
Koks hemoglobinas? Ar darėt geležies atsargų tyrimą? Ką valgot iš geležinio maisto? Ar paskaninat maistą obuolių/citrinų sulčių lašeliais?
Mp yra baltymo laktoferino, kuris perneša geležį, esančią piene, į kraują ir padeda ją pasisavinti. Dėl šio baltymo kūdikio organizmas pasisavina 50 proc. geležies, esančios motinos piene mirksiukas.gif
Dar susilaikyk nuo pienelio mažinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Hemoglobinas 112, daugiau tyrimu nedarem. O su maistu cirkai - kaip isprotejus lekia tik prie pomidoru.Na kartais obuolys, kriause. Grudine kose - ne vienos neikisu, nors buvo momentas, kad skaniai valge verysad.gif
Panasu daros, kad turiu tikra atrajotoja. Kaip patiekalo nevalgo isvis nieko. Istisa diena gromuliuoja, galiu kist be perstojo po trupineli - tai ir mesa pacia viena valge doh.gif Vajej, kaip pavargau jai vis i burna kist doh.gif
Atsakyti