Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Natuke @ 2009 09 08, 20:43)
jaja 4u.gif
gaunasi, kad pas mane jau abu vaikai dideli ax.gif  lotuliukas.gif

Taviškiai dar abu valgo?
Atsakyti
jo
Atsakyti
mano dukrytei 1 m 10 men. valgo MP. as tuo labai dziaugiuosi, esu laiminga, dukryte dar laimingesne, kai gauna papuli, ji taip vadina. galiu vardinti vien tik ilgo maitinimo privalumus, man net keista, kai kitos bando izvelgti tame kazka ne gera ir t.t. ar pavydi jos, ar siaip nelaimingos... nezinau. svarbu, kad mano dukryte nera rimtai sirgus, labai imli, protinga, sneka aiskiais sakinukais ir tikiu, kad tarp mus ateityje bus grazus bendravimas tongue.gif linkiu ir kitoms mamoms viso ko geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurek @ 2009 09 23, 14:06)
mano dukrytei 1 m 10 men. valgo MP. as tuo labai dziaugiuosi, esu laiminga, dukryte dar laimingesne, kai gauna papuli, ji taip vadina. galiu vardinti vien tik ilgo maitinimo privalumus, man net keista, kai kitos bando izvelgti tame kazka ne gera ir t.t. ar pavydi jos, ar siaip nelaimingos... nezinau. svarbu, kad mano dukryte nera rimtai sirgus, labai imli, protinga, sneka aiskiais sakinukais ir tikiu, kad tarp mus ateityje bus grazus bendravimas  tongue.gif  linkiu ir kitoms mamoms viso ko geriausio  4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
maniskei 1m ir 2 men. dar pilnai maitinu pati, tiek nakti, tiek diena. o komentaru irgi susilaukiu visokiu, bet man i juos nusispjaut, nes matau, kaip mazoji kaifuoja gavus papuli tongue.gif ir neisivaizduoju kaip toki geri reikes kada nors is jos atimti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamos, manajam metai ir keturi menesiai ir vis dar maitinu tiek diena tiek nakti. siaip jau noriu antrojo maziaus, bet kaip ji prisisaukt jei sis padauziukas nenori manes paleist. nors nakti nustotu mane kelt .
dar turim beda bu priekiniu dantuku emale nubyrejus ir pradejo byreti dar vieno dantuko emale. vieni sako kad tai nuo naktinio maitinimo. kaip jus galvojate?
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 10 01, 11:09)
sveikos mamos, manajam metai ir keturi menesiai ir vis dar maitinu tiek diena tiek nakti. siaip jau noriu antrojo maziaus, bet kaip ji prisisaukt jei sis padauziukas nenori manes paleist. nors nakti nustotu mane kelt .
dar turim beda bu priekiniu dantuku emale nubyrejus ir pradejo byreti dar vieno dantuko emale. vieni sako kad tai nuo naktinio maitinimo. kaip jus galvojate?

tikrai ne nuo maitinimo 4u.gif ...
čia daugelis mūsų naktim dar kaip reikiant maitina.....bet nieko panašaus...

gal silpnesnė emalė...jautresni dantukai. Kaip valot....ar geriat saldžių arbatėlių, sulčių ir pan....

o dėl leliuko...tai ne viena prisišaukė maitindama....jei mmm parvažiavę, tai viskas tvarkoj......
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 10 01, 12:30)
o dėl leliuko...tai ne viena prisišaukė maitindama....jei mmm parvažiavę, tai viskas tvarkoj......

taigi vat kad neparvaziuoja tos mmm ...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 01, 11:31)

ane g.gif ...

man tai 7 mėn parvažiavo....mano draugei jau 3 mėn.....o maitinu dar intensyviai..
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 01, 12:31)

Jau rašiau anksčiau, kad man visus tris kartus tik kai vaikam 1 metai 6 mėn būdavo prasidėdavo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 10 01, 11:31)

taigis , kad ju ner... sakau gal jei nakti bent nustot maitint, gal pasirodytu...

AusraR - maniskis ir ta pacia diena gimes kaip tavieji maziai smile.gif
Papildyta:

gal silpnesnė emalė...jautresni dantukai. Kaip valot....ar geriat saldžių arbatėlių, sulčių ir pan....
[/quote]

nu negeria jis saldziai. paprasciausiai nemegsta. ir is valgio mesos tik duok ir tai ne bet kokios o kotletai, kukuliai tik tinka. dziaugiuos kad bulves jau valgo, o tai neskanu, negrazu. bile ko neikisi. kosiu isvis nepernesa. jam tik kramtyt. o prieki niai tai jautrus dabar, tik kruminius tenaudoja kramtymui. vandeni ir pradejo karves piena gert, o taip tai tik MP. gerai dar kad sriubas valgo, ypac jei savarankiskai gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2009 10 01, 13:18)
AusraR - maniskis ir ta pacia diena gimes kaip tavieji maziai smile.gif

aha tiksliai smile.gif geri juk vaikai ane ta diena gime mirksiukas.gif
Atsakyti