o beje, idomu nuo kiek metu jau vel normalu papukus laizyti? turbut nuo kokiu 16...o gal nuo 18....tik jau zinoma nebe mamos
[/quote]
Nu mamkos mamkos, negadinkit gražios temutės lai jos ten diskutuoja, o mes žindom toliau
Sveikos ilgai maitinančios mamytės,
matau, kad po mano parašymo mamos daugiau neberašo keletas dienų . sorry, jeigu ką ne taip parašiau, tikrai nenorėjau nei vienos užgauti
gal bendraujam toliau ir gražiai maitinam savo vaikučius. tikrai nieko blogo nenorėjau
matau, kad po mano parašymo mamos daugiau neberašo keletas dienų . sorry, jeigu ką ne taip parašiau, tikrai nenorėjau nei vienos užgauti
gal bendraujam toliau ir gražiai maitinam savo vaikučius. tikrai nieko blogo nenorėjau
QUOTE(akrima @ 2009 09 08, 15:55)
Sveikos ilgai maitinančios mamytės,
Nemanau kad kas įsižeidė
Tiesiog čia kartais būna pauzių, maitinam tuos savo dičkius ir tiek žinių, nieko naujo tskant
QUOTE(Night @ 2009 09 08, 18:14)
maitinam tuos savo dičkius ir tiek žinių, nieko naujo tskant
na taiip, nėr ką papasakot, viskas po senovei
jaja
gaunasi, kad pas mane jau abu vaikai dideli
gaunasi, kad pas mane jau abu vaikai dideli
QUOTE(AusraR @ 2009 09 08, 21:03)
as jau svajoju kai isdygs dantys kaip tarsiuosi su jais kad naktim nebevalgytu....bet gal pasvajosiu ir praeis...
aš irgi svajojau porą metų, kad tai bus, bet jau 2.3mėn ir vis dar niekaip nesusitariam...
Sveikos, Pasirodo ne viena cia as tokia negailinti saves saviems brangiems zmoguciams. Mums spalio 3 bus du metukai ir mes vis dar saukiam "Noliu papo" O kai dar parduotuveje taip garsiai praso ir maike lupa arba ranka sukisus iesko to papo , tai isvis kaifas. Tik va aplinkiniams kazin kaip cia atrodo. Savi sneka,kad rekordus tarp savu musu ir,kad gal jau nutraukti reiktu, o man taip gaila. Taip tikiuosi,kad ji pati atsisakys, bet kada tas bus neisivaizduoju. Tuoj i darba reiks eiti, maziuke i darzeli bandys. O ka su tuo maitinimu daryt? Rikdytis cipdytis, taip nesinori. Neisivaizduoju kaip is jos ta malonuma atimti.
QUOTE(Dovis @ 2009 09 08, 22:09)
Sveikos, Pasirodo ne viena cia as tokia negailinti saves saviems brangiems zmoguciams. Mums spalio 3 bus du metukai ir mes vis dar saukiam "Noliu papo" O kai dar parduotuveje taip garsiai praso ir maike lupa arba ranka sukisus iesko to papo , tai isvis kaifas. Tik va aplinkiniams kazin kaip cia atrodo. Savi sneka,kad rekordus tarp savu musu ir,kad gal jau nutraukti reiktu, o man taip gaila. Taip tikiuosi,kad ji pati atsisakys, bet kada tas bus neisivaizduoju. Tuoj i darba reiks eiti, maziuke i darzeli bandys. O ka su tuo maitinimu daryt? Rikdytis cipdytis, taip nesinori. Neisivaizduoju kaip is jos ta malonuma atimti.
ankstesnėse temose mamytės rašė, kaip sėkmingai suderina daržą su mp....tiesiog kol tavęs nebus šalia - nereiks...o kai pareisit iš daržiuko galės ir atsigerti mp....ir ryte, savaime gausis rečiau, bet vis gaus mamytės vitaminukų
o iki 3 galbūt ir pati atsisakys ....aš dar nenujunkyčiau...... ir nesvarbu ką sako kiti
QUOTE(Agotė @ 2009 09 08, 23:52)
ankstesnėse temose mamytės rašė, kaip sėkmingai suderina daržą su mp....tiesiog kol tavęs nebus šalia - nereiks...o kai pareisit iš daržiuko galės ir atsigerti mp....ir ryte, savaime gausis rečiau, bet vis gaus mamytės vitaminukų
o iki 3 galbūt ir pati atsisakys ....aš dar nenujunkyčiau...... ir nesvarbu ką sako kiti
Man irgi nesvarbu, ką sako kiti. O dėl darželio - sutinku su išsakytomis mintimis Aš jau ir dabar, nors į darželį neinam, maitinu tik ryte ir vakare, na dar prieš pietų miegelį. kažkaip nebedaviau, įprato prie tokio ritmo ir gerai O vėliau žiūrėsiu kaip bus, gal pats atsisakys, tikiuosi kai bus didesnis, daugiau suvoks ir pavyks neklykinti vaiko, nes man tai žiauru tas verkimas. Jie dar maži būdami nesupranta, kodėl pienukas dingsta Kartą nusprendžiau vakare nebeduoti, tai taip verkė, kad ir vyras sako: "baik cirkus daryti"
As nemaitinu kokia trecia savaite, o gal menuo jau, palyginus neblogai sekesi pabaigti, bet iki siol uzeina prasyti naktim pienuko, ir nervinasi, kad negauna. Bet kazkada pamate mano krutine, nusvito veidas , bet eme kikenti, tai nezinau, kaip ten butu, matyt pamirsineja, o pienuko is iprocio praso.
Krutine apsiejo be jokiu gumbu. Aisku, 1 dydziu mazesne paliko. Bet labai dziaugiuosi, kad ismaitinau vaika iki 2 su virs metuku. Sloga dabar daznas palydovas, tai nezinau, ar pienukas veliamesniame laike saugojo ji, pirmus metus tai labai.
Dabar i darzeli pradejo eiti, is vienos puses butu jam taip gerai prisiglausti prie krutines ir nusiraminti bevalgant pienuka, is kitos puses, norejau atpratinti, kol prades eiti i darzeli.
Na, bet kokiu atveju sitas etapas uzbaigtas, man jis atrode bus labai sunkus, na, nebuvo toks lengvas, nes link baigimo ejom jau kuri laika, ir tie kartai, kai bandydavau neduoti, budavo labai garsus ir lydimi asareliu.
Krutine apsiejo be jokiu gumbu. Aisku, 1 dydziu mazesne paliko. Bet labai dziaugiuosi, kad ismaitinau vaika iki 2 su virs metuku. Sloga dabar daznas palydovas, tai nezinau, ar pienukas veliamesniame laike saugojo ji, pirmus metus tai labai.
Dabar i darzeli pradejo eiti, is vienos puses butu jam taip gerai prisiglausti prie krutines ir nusiraminti bevalgant pienuka, is kitos puses, norejau atpratinti, kol prades eiti i darzeli.
Na, bet kokiu atveju sitas etapas uzbaigtas, man jis atrode bus labai sunkus, na, nebuvo toks lengvas, nes link baigimo ejom jau kuri laika, ir tie kartai, kai bandydavau neduoti, budavo labai garsus ir lydimi asareliu.
Man va smalsu netikėtai tapo - o kodėl baisimasi/stebimasi ilgu žindymu ir bandoma tai kaip nereikalingą ar net žalingą reiškinį pristatyti? Ne tik šiame forume ta tendencija yra...