Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Agotė @ 2009 09 02, 11:51)
http://www.supermama...;#entry29796363

pažiūrėkit kokios diskusijos čia verda doh.gif 
kažkas bando išvesti teoriją, kad ilgas žindymas yra blogai, kad kad vaikas turės psichologinių problemų lotuliukas.gif .....

as kai buvau pas psichologe ji man sake ta pati, na kad tures vaikas problemu. Galima pagalvot tie kurie nezindomi tai uzauge neturi jokiu problemu lotuliukas.gif man tai ir taip aisku kad tures vaiaki problemu, bet kodel kazkas nusas ir kokiuprende kad tos problemos del to kad vaikas ilgai zindytas buvo g.gif vat idomu kas ir kokius tyrimus kada atliko kad sitaip teigia ?
Atsakyti
Tokia juokinga didkusija ten verda lotuliukas.gif Net gaila energijos naudoti ir ten kažką rašyti lotuliukas.gif Ką tie psichologai supranta, jei taip teigia. Čia toks pats išmanymas, kaip ir mūsų gerb. vaikų pediatrų, kurie skubina mamas nutraukti žindymą, nes vaiką iki 3 mėn pilnai pakanką maitinti blink.gif Ką čia ir bepridursi g.gif
Atsakyti
na va, pasidariau kraujo tyrima (cia del to kad esu tipo issekusi nuo maitinimo ir galva sukasi), tai kraujas kuo normaliausias, hemoglobinas 126, visi kiti rodikliai normos ribose, tai kad vaikai pasirodo nieko neisciulpe ten is manes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 09 02, 13:03)
na va, pasidariau kraujo tyrima (cia del to kad esu tipo issekusi nuo maitinimo ir galva sukasi), tai kraujas kuo normaliausias, hemoglobinas 126, visi kiti rodikliai normos ribose, tai kad vaikai pasirodo nieko neisciulpe ten is manes tongue.gif

valio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dakutis @ 2009 09 02, 12:42)
Tokia juokinga didkusija ten verda lotuliukas.gif Net gaila energijos naudoti ir ten kažką rašyti lotuliukas.gif

tu teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu negaliu, kaip mane nervina tokios diskusijos, ypač kai tą Froidą kišti pradeda doh.gif Jam tik tas vienas galas terūpėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 09 02, 18:15)
Nu negaliu, kaip mane nervina tokios diskusijos, ypač kai tą Froidą kišti pradeda  doh.gif Jam tik tas vienas galas terūpėjo  doh.gif

nesinervinkit wink.gif
tegu ten sau gincijasi kas nori. man gaila laiko beprasmiams gincams.

as matau koks yra mano berniukas ir man nereikia jokiu argumentu nei uz,nei pries ilga maitinima.

Atsakyti
QUOTE(Iksija @ 2009 09 02, 18:43)
nesinervinkit wink.gif

as matau koks yra mano berniukas ir man nereikia jokiu argumentu nei uz,nei pries ilga maitinima.

Agotei pastabą už linką tongue.gif Įlindau pasmalsauti, šiaip neskaitau kitų temų žindymo skyrelyje, kad nesigadinti dvasinės pusiausvyros, bet smalsumas nugalėjo biggrin.gif Bet daugiau tokios klaidos nekartosiu smile.gif
Atsakyti
jo, geriau istiesu nelisti ir neskaityti. As tai neiznau kaip ten del sveikatos viaku, bet siaip maitinimas tai man paprastas dalykas, nu nesekina jis manes, tik va tie naktiniai kelimaisi...tas tai sekina ziauriai....
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 09 02, 18:46)
Agotei pastabą už linką  tongue.gif Įlindau pasmalsauti, šiaip neskaitau kitų temų žindymo skyrelyje, kad nesigadinti dvasinės pusiausvyros, bet smalsumas nugalėjo  biggrin.gif Bet daugiau tokios klaidos nekartosiu  smile.gif

blush2.gif ...jo suprantu...
tik kai pati įlindau pasmalsauti, tai užsimaniau bendraminčių daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iksija @ 2009 09 02, 19:43)
nesinervinkit wink.gif

Mano ilgai žindytas berniukas jau paauglėja ir lyg nesijunta jokių ten problemų. wink.gif Ai, kaip gali nežindę ilgėliau suprast tas, kurios tą išgyvena... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 02, 23:28)
Mano ilgai žindytas berniukas jau paauglėja ir lyg nesijunta jokių ten problemų. wink.gif Ai, kaip gali nežindę ilgėliau suprast tas, kurios tą išgyvena...  doh.gif

na as tai viska suprantu, ten vienai gaunasi kitai ne, viena turi kantrybes kitai atsibosta, bet kai atsiranda moteru, kurioms vyresnio nei 6 men vaiko zindymas jau atrodo slykstu (tipo jei jau nori toliau maitint tai reikai su buteliu MP sugirdyt), tai va cia man tai iskrypimas....
Papildyta:
o beje, idomu nuo kiek metu jau vel normalu papukus laizyti? turbut nuo kokiu 16...o gal nuo 18....tik jau zinoma nebe mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 09 03, 11:51)
o beje, idomu nuo kiek metu jau vel normalu papukus laizyti? turbut nuo kokiu 16...o gal nuo 18....tik jau zinoma nebe mamos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif super!
Atsakyti