QUOTE(Heart @ 2009 08 31, 15:04)
Sveikos, mamytės
Ateinu atsisveikinti su šiuo skyreliu. Teko priimti nemalonų sprendimą ir nutraukti maitinimą, nes sveikata nebeleidžia. Labai gaila, bet taip reikia. Mažius jaučiasi gerai, yra supratingas ir neprotestuoja prieš pokyčius. Atrodo, kad aš labiau išgyvenu už jį. Turbūt jau ir taip artėjo natūrali pabaiga
Tikiuosi, kad sugrįšiu čia augindama antrą vaikutį, nes ketinu padovanoti šią nuostabią ilgalaikio maitinimo dovaną ir jam/jai
Sveikatos jums visoms ir daug saldaus pienelio jūsų vaikučiams
Kaip gražiai parašei
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 08 30, 21:07)
Sveikos mamytes,
grizom mes vel trumpam is kaimu
pieneli dar valgo vaikaii ir nustoti nesiruosia. Beda tik ta kad man pradejo kazkaip labai svaigti galva...itariu kad hemoglobinas nusedo, reiks nueit pasitikrint...ir zinoma visi aplinkiniai aiskina kad cia nuo maitinimo man issekimas
nu nezinau, maitinimas manes nesekina, tik va nuovargis kaupiasi...reiks kazkaip gal uz kokiu triju meneseliu bandyti naktinius maitinimus uzraukinet po biskiuka....nes jau nebelaiko nervai
senai buvau čia užsukus
Šaunuolė tu
...o dėl išsekimo, tai normalu...juk du vaikai, jau su vienu veiklos per akis...tai kur čia nebūsi pervargus......
bet tikrai nemanau, kad nuo maitinimo
Papildyta:
QUOTE(claries @ 2009 08 31, 21:19)
del to maitinimo nestumo metu -
labai jau priziurintis ginekologas kas karta su viltimi klausdavo "na, ar VIS DAR maitinat, o gal jau NEBE?"
Ir kai gime vaikas anksciau laiko visi gydytojai sutartinai linksejo galvom "taip taip - cia todel, kad maitino mamyte visa nestuma, stai Jums ir rezultatai"
nu taip pasidžiaugiu čia atėjus į šį skyrelį...
šaunolė
nu kažkaip kitur jau nenormali esu
...nors sakau, kad dar neįpusėjom
(čia aš apie vyresnių matinimą
)
Papildyta:
QUOTE(Emilė @ 2009 09 01, 13:32)
Nedingsta dar.
Mano jau darželinukai (na, šventėj buvom, vansi galim taip vadintis) vis dar pieninukai). Tiesa, prieš savaitę palaidojau tėtį, prieš tai kelias dienas padėjau mamai jį slaugyti, dvynukų nemačiau po dvi paras su pertraukom, po tiek pat ir negavo MP, tačiau sėkmingai prisiminė, kad tas gėris pas mamą yra... Gal taip ir geriau - visi mano stresai, nemigos, pergyvenimai jiem juk taip ar taip persiduoda, o prigludę ir valgydami MP bent jau juto, kad kažkas pastovaus liko...
nu va ir dar viena šauni mamytė
...vaje jau penkto vaikelio laukiat...fantastika
Užuojauta dėl tėčio....
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2009 08 25, 19:12)
Būtum patylėjusi, kad žindai, tai ir diagnozė būtų kita
Pas maniškę lyg pienligė kabinasi, bet tikrai tylėsiu, kaip partizanė, nes kai tik užsimeni apie žindymą, tuoj pat jis visko kaltininku tampa
Iš medikų palaikymo nelauk
Dabar dar vaiko amžių pažiūrėjau, iš viso tyliu apie tą gydytoją
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 08 28, 22:39)
..
Bet jis pas mane būtent to papio mėgėjas...reikalauja jau žodžiu "tą" ir viskas, gal nukankino?
Nebeduot kurį laiką išvis iš jo žįsti ir susitvarkys
kokią pertraukėlę ilgesnę tam duot....
man irgi kai l. dažnai nori...tai sujautrėja kažkaip, bet praeina...