Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

QUOTE(Rasma @ 2009 08 28, 23:39)
toks jausmas, kad jis man per stipriai pientraukiu darbuotųsi

Va būtent toks skausmas ir man buvo.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
grizom mes vel trumpam is kaimu smile.gif pieneli dar valgo vaikaii ir nustoti nesiruosia. Beda tik ta kad man pradejo kazkaip labai svaigti galva...itariu kad hemoglobinas nusedo, reiks nueit pasitikrint...ir zinoma visi aplinkiniai aiskina kad cia nuo maitinimo man issekimas doh.gif nu nezinau, maitinimas manes nesekina, tik va nuovargis kaupiasi...reiks kazkaip gal uz kokiu triju meneseliu bandyti naktinius maitinimus uzraukinet po biskiuka....nes jau nebelaiko nervai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Ateinu atsisveikinti su šiuo skyreliu. Teko priimti nemalonų sprendimą ir nutraukti maitinimą, nes sveikata nebeleidžia. Labai gaila, bet taip reikia. Mažius jaučiasi gerai, yra supratingas ir neprotestuoja prieš pokyčius. Atrodo, kad aš labiau išgyvenu už jį. Turbūt jau ir taip artėjo natūrali pabaiga wub.gif

Tikiuosi, kad sugrįšiu čia augindama antrą vaikutį, nes ketinu padovanoti šią nuostabią ilgalaikio maitinimo dovaną ir jam/jai wub.gif

Sveikatos jums visoms ir daug saldaus pienelio jūsų vaikučiams wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
karts nuo kartelio užsuku ir aš čionais smile.gif Taigi vis dar smagiai valgo mano bernužėlis MP, dar smagiau būna kai įkasti sugalvoja doh.gif o tada pabartas į dūdas smile.gif , ach tie dantukai mums vis niežti.

Heart, linkiu tau geros sveikatos ir daug nepergyventi, nes antroji pupa jau taip pat nori būti svarbi smile.gif, o mažylio aišku kad gaila, ach visada mums mamoms jų bus gaila, bet ką gi padarysi, yra kaip yra, manau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na, manau, jau ir as turiu teise cia parasyti, nes dukrytei jau 2 m. ir 2 men. tuoj bus, tai kaip ir galima, ko gero, jau sakyti, kad zindau vyresnio amziaus vaika ax.gif

del to maitinimo nestumo metu - drinks_cheers.gif
labai jau priziurintis ginekologas kas karta su viltimi klausdavo "na, ar VIS DAR maitinat, o gal jau NEBE?" lotuliukas.gif Ir kai gime vaikas anksciau laiko visi gydytojai sutartinai linksejo galvom "taip taip - cia todel, kad maitino mamyte visa nestuma, stai Jums ir rezultatai" doh.gif
po gimdymo kadangi vaikiukas gulejo intensyvios terapijos skyriuje, pirmoji priespienio gavo ta diena dukryte wub.gif ir iki siol esu jai dekinga, kad zinde visa nestuma (nors pienuko kaip ir nebebuvo praktiskai) ir taip nepamirso igudziu, nes antrasis vaikutis prie kruties pirma karta gavo priglusti tik po menesio nuo gimimo, o per ta laika arba nusitraukdavau, arba, jei budavo galimybe susimatyt - pienuka gerdavo dukryte ir taip neleido jam dingti bei palaike reikiama kieki smile.gif
dabar sauniai valgo abu - kiekvienas turi "savo" kruti ir nelenda i kito teritorija. abiem uztenka ir visi laimingi mirksiukas.gif
irgi man idomu, kada vyresnioji atsisakys pati pienuko naturaliai, todel atimt is jos nezadu, o kitiems, kam atrodo netinkamai - per daug ir nepasakoju cool.gif

QUOTE(Jurgachka @ 2009 08 13, 22:58)
wub.gif
biggrin.gif

as irgi niekam nebesipasakoju, zino tik MB, dukryte (zinoma) ir jus  biggrin.gif nes nescia ir maitinanti - baisus iskrypimas, jei nezinojot  doh.gif

Atsakyti
ziuriu pamazu dingsta senos mamytes ir nauju prisijungia smile.gif smagu kad nauju atsiranda, na ir reik tiketis kad senosios prisijungs vel su naujais leliais tongue.gif
as tai tiesa sakant labai noreciau jau issimiegoti naktimis....laukiu kol islys kruminukai, gal tada geriau miegos vaikai...
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti, gal kam taip buvo.. Maitinu maže jau 1m2men ir niekad panašių dalykų nebūdavo.. O dabar pradėjo vieną krūtinę skaudėti, kai pasilenkiu, arba kai priliečiu, bet nėra sukietėjusi g.gif Kas čia gali būti? ir kaip padaryti, kad praeitų? Gal kas susidūrėt su tokia problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 08 31, 22:43)
ziuriu pamazu dingsta senos mamytes ir nauju prisijungia smile.gif smagu kad nauju atsiranda, na ir reik tiketis kad senosios prisijungs vel su naujais leliais  tongue.gif

Nedingsta dar. 4u.gif

Mano jau darželinukai (na, šventėj buvom, vansi galim taip vadintis) vis dar pieninukai). Tiesa, prieš savaitę palaidojau tėtį, prieš tai kelias dienas padėjau mamai jį slaugyti, dvynukų nemačiau po dvi paras su pertraukom, po tiek pat ir negavo MP, tačiau sėkmingai prisiminė, kad tas gėris pas mamą yra... Gal taip ir geriau - visi mano stresai, nemigos, pergyvenimai jiem juk taip ar taip persiduoda, o prigludę ir valgydami MP bent jau juto, kad kažkas pastovaus liko...
Atsakyti
Emile, uzjauciu labai del tevelio...as savo palaidojau pavasari....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 09 01, 14:52)
Emile, uzjauciu labai del tevelio...as savo palaidojau pavasari....

Oje... Užuojauta ir tau...
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 08 31, 15:04)
Sveikos, mamytės  4u.gif

Ateinu atsisveikinti su šiuo skyreliu. Teko priimti nemalonų sprendimą ir nutraukti maitinimą, nes sveikata nebeleidžia. Labai gaila, bet taip reikia. Mažius jaučiasi gerai, yra supratingas ir neprotestuoja prieš pokyčius. Atrodo, kad aš labiau išgyvenu už jį. Turbūt jau ir taip artėjo natūrali pabaiga  wub.gif

Tikiuosi, kad sugrįšiu čia augindama antrą vaikutį, nes ketinu padovanoti šią nuostabią ilgalaikio maitinimo dovaną ir jam/jai  wub.gif

Sveikatos jums visoms ir daug saldaus pienelio jūsų vaikučiams  wub.gif

Kaip gražiai parašei wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 08 30, 21:07)
Sveikos mamytes,
grizom mes vel trumpam is kaimu smile.gif pieneli dar valgo vaikaii ir nustoti nesiruosia. Beda tik ta kad man pradejo kazkaip labai svaigti galva...itariu kad hemoglobinas nusedo, reiks nueit pasitikrint...ir zinoma visi aplinkiniai aiskina kad cia nuo maitinimo man issekimas  doh.gif nu nezinau, maitinimas manes nesekina, tik va nuovargis kaupiasi...reiks kazkaip gal uz kokiu triju meneseliu bandyti naktinius maitinimus uzraukinet po biskiuka....nes jau nebelaiko nervai smile.gif

senai buvau čia užsukus smile.gif

Šaunuolė tu thumbup.gif ...o dėl išsekimo, tai normalu...juk du vaikai, jau su vienu veiklos per akis...tai kur čia nebūsi pervargus......
bet tikrai nemanau, kad nuo maitinimo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(claries @ 2009 08 31, 21:19)

del to maitinimo nestumo metu -  drinks_cheers.gif
labai jau priziurintis ginekologas kas karta su viltimi klausdavo "na, ar VIS DAR maitinat, o gal jau NEBE?"  lotuliukas.gif Ir kai gime vaikas anksciau laiko visi gydytojai sutartinai linksejo galvom "taip taip - cia todel, kad maitino mamyte visa nestuma, stai Jums ir rezultatai"  doh.gif

nu taip pasidžiaugiu čia atėjus į šį skyrelį...
šaunolė 4u.gif

nu kažkaip kitur jau nenormali esu lotuliukas.gif ...nors sakau, kad dar neįpusėjom biggrin.gif (čia aš apie vyresnių matinimą biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Emilė @ 2009 09 01, 13:32)
Nedingsta dar.  4u.gif

Mano jau darželinukai (na, šventėj buvom, vansi galim taip vadintis) vis dar pieninukai). Tiesa, prieš savaitę palaidojau tėtį, prieš tai kelias dienas padėjau mamai jį slaugyti, dvynukų nemačiau po dvi paras su pertraukom, po tiek pat ir negavo MP, tačiau sėkmingai prisiminė, kad tas gėris pas mamą yra... Gal taip ir geriau - visi mano stresai, nemigos, pergyvenimai jiem juk taip ar taip persiduoda, o prigludę ir valgydami MP bent jau juto, kad kažkas pastovaus liko...

nu va ir dar viena šauni mamytė wub.gif ...vaje jau penkto vaikelio laukiat...fantastika thumbup.gif

Užuojauta dėl tėčio....
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2009 08 25, 19:12)
Būtum patylėjusi, kad žindai, tai ir diagnozė būtų kita  tongue.gif Pas maniškę lyg pienligė kabinasi, bet tikrai tylėsiu, kaip partizanė, nes kai tik užsimeni apie žindymą, tuoj pat jis visko kaltininku tampa  biggrin.gif Iš medikų palaikymo nelauk  schmoll.gif
Dabar dar vaiko amžių pažiūrėjau, iš viso tyliu apie tą gydytoją  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 08 28, 22:39)
..
Bet jis pas mane būtent to papio mėgėjas...reikalauja jau žodžiu "tą" ir viskas, gal nukankino? blush2.gif Nebeduot kurį laiką išvis iš jo žįsti ir susitvarkys g.gif

kokią pertraukėlę ilgesnę tam duot....

man irgi kai l. dažnai nori...tai sujautrėja kažkaip, bet praeina...
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry29796363

pažiūrėkit kokios diskusijos čia verda doh.gif
kažkas bando išvesti teoriją, kad ilgas žindymas yra blogai, kad kad vaikas turės psichologinių problemų lotuliukas.gif .....
Atsakyti