QUOTE(xena @ 2009 08 13, 19:59)
pas mane net priešpienio nėra, bet dukrytė mėgaujasi kaip ir mėgavosi. kartais pasiūlo man nusipirkti sau pieno kad būtų, bet šiaip sako ir taip gerai. pradžiai labai nervinausi - kaip čia dabar daryt, gal nebeduoti papuko. dabar tiesa irgi nelabai jaukiai dėl to jaučiuosi, bent jau kam nors pasakoti apie tai nesinori, o jei paklausia ar dar maitinu - nežinau ką atsakyt. na nemaitinu - pieno juk nėra... bet kaip tada TAI pavadinti
Pas mane 4-ą mėnesį baigėsi pienas ir taip staigiai. Priešpienio nei lašo, tai mėgavosi pūku be pieno kokį mėnesį Ir glostė, kad pūkas geras, apsikabinus miegojo delną pridėjus Laikui bėgant pamiršo, dabar parodžiau, nebenori jau tikrinti, yra pieno, ar ne. Tik vis paglosto ir sako, kad geras ir, kad dabar jau sesė gers pieną O dabar dar pati atrado, kad ir pas ją pūkai du, ne tik pas mamą
QUOTE(Nestuke-gruoduke @ 2009 08 14, 23:16)
O man labai idomu pasidare, kai esi nescia, tai gali normaliai maitinti vaika, ar kas pasikeicia, ruosiasi organizmas kito vaikelio atejimui?
Aš būčiau maitinus iki gimimo ir ilgiau, jei 4-ą mėnesį nebūtų pasibaigęs pienas.