Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko zindymas

Na, kad nedingtu gera temele tai senajai pasibaigus pagalvojau kad reik atidaryt nauja.
Laukiam visu mamyciu, kurios jau galvoja kad ju vaikelis didelis o vis dar valgo mamytes pieneli smile.gif kaip supratau amzius cia ne pagrindinis dalykas, nes vienam ir trimetis dar mazas o kitam ir 6 men kudikelis jau per didelis zindymui doh.gif
Atsakyti
Aha, gerai rašai - mano dvimetukai dar visai nėr dičkai. wink.gif O ir patys save pienui labai tinkamais laiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 07 23, 14:21)
Aha, gerai rašai - mano dvimetukai dar visai nėr dičkai. wink.gif O ir patys save pienui labai tinkamais laiko. smile.gif

smile.gif as tai vis svajojau kaip cia sulauksiu to laiko kai vaikai patys pasakys kad nori pieniuko smile.gif na dabar jau aiskiai duoda suprast, aisku pasakyt dar nemoka.
man maniskiai irgi dar tokie maziukai atrodo...nors va vakar buvom lankyti maziuko pusbroliuko, 3 savaiteliu, tai maniskiai jau tooookie dideli man pasirode smile.gif
tai paemiau as ta vaiki palaikyt, o jis kad suka galvyte i papulius mano, kad cepsi smile.gif uoj kaip uzsimaniau dar vieno leliaus......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 23 liepos 2009 - 20:56
klausykit, man toks klausimas pasistojo - iki metuku MP maitinamam vaikui gerti kazko kito nebutina duoti. O kaip nuo metuku, jau butina? o kiek ir ko? Ar cia jau reik ta aptamil piena pirkt lotuliukas.gif Nes as saviskiams tai tik taip simboliskai kokios arbatytes ar vandeniuko, na kartais ir karves pieniuko pasiulau...bet jie kelis gurksnelius tik pageria...na kokius 3-4 arbatinius saukstelius....gal jau reiktu daugiau ka duoti g.gif
Atsakyti
sveikos mamos. turiu 2 vaikucius, pirmaji maitinau iki 1 metu, antrajai jau 1.3, bet nujunkyti minciu dar nekyla schmoll.gif . nors siaip, kam pasakau, kad vis dar maitinu, tai vos ne pirsta prie smilkinio pasukioja blink.gif . ypac kraupsta mano anyta doh.gif . na as tai visai nesijauciu nenormali, tik ta reakcija trikdo. ar jums taip yra buve?
Atsakyti
Taigi, mano planas apie 2 metukus baigti maitinti kol kas neigyvendintas.
Sūnutis klykia kai negauna pienuko, per sapnus kartoja ' pienuko', as vel 'susileidziu' ir maitinu.
Nors jis pats puikiai kalba viska, ir supranta, bet paaiskinimas, kad man skauda, nepadeda, kad tik kudikeliai valgo, nepadeda, kartais nebent sultys pienuka pakeicia, o kartais visvien verkiama 'pie-nuuuuuuu-ko".
Neisivaizduoju, ka cia dar sumascius g.gif . Anksciau bent demesi nukreipti pavykdavo, o dabar matyt jaucia, ka pienukas bandoma padaryti deficitu. (misiniu ir karves pieno tikrai negertu)

O krutine mano pastebejau labai pasikete, kai istraukia pienuka, tada pamatau, kad ji visiskai maza, suglebus, 1 dydziu mazesne, ir liemeneles per dideles jau bigsmile.gif . To dar pries metus nebuvo rolleyes.gif .
Atsakyti
Laba,

O nuo sekmadienio maniškės pareiškė, jog "Mas jau didelės" wub.gif
Nuo Joninių iki dabar kas vakarą klausdavau - norės, ar ne. Jei pasakydavo, kad didelės ir eidavo paskaų skaityt, dantų valytis, bet kas 2-3d. dar pabūdavo 'mažomis' wub.gif .......

O vat dabar jau, atrodo, visai suaugo.

Atėjo natūrali pabaiga ir tuom labai džiaugiuosi. Visgi ji TIKRAI ateina, tikrai.

O mane užplūdęs tarsi džiaugsmo, pasididžiavimo jausmas - vaikai išaugo kūdikystę, tarsi mokyklą baigė. Dabar tokios didelės, protingos, gražios, geros wub.gif wub.gif
Ai, net nemoku tiksliai pasakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2009 07 24, 10:58)

4u.gif

O kokio amziaus?
Atsakyti
3 m. 9 mėn 19 d

Jums dar viskas ateity, natūraliai Jūsų vaikutis dar pakankamai mažas. Dažniausiai vaikai patys atsisako tarp 3 ir 4 metukų. Aš jau nenorėjau tuo tikėt, bet..... iš tiesų visi raidos etapai ateina savo laiku 4u.gif
Atsakyti
smagu...as jau irgi pradedu laukti to laiko kai atsisakys...na bent jau nakti kad nebevalgytu.....pavargau nuo visko...gal ne tiek nuo maitinimo kiek apskritai nuo visko...rupesciu del tecio mirties, vyro nuolatiniu priekaistu del visokiu smulkmenu, vaiku kabejimo ant papu...jau net paciai kyla mintys apie savizudybe arba skyrybas.....sulaiko tik vaikai....tiek nuo vieno tiek nuo kito....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 23, 21:55)
smile.gif as tai vis svajojau kaip cia sulauksiu to laiko kai vaikai patys pasakys kad nori pieniuko smile.gif na dabar jau aiskiai duoda suprast, aisku pasakyt dar nemoka.
man maniskiai irgi dar tokie maziukai atrodo...nors va vakar buvom lankyti maziuko pusbroliuko, 3 savaiteliu, tai maniskiai jau tooookie dideli man pasirode smile.gif
tai paemiau as ta vaiki palaikyt, o jis kad suka galvyte i papulius mano, kad cepsi smile.gif uoj kaip uzsimaniau dar vieno leliaus......

cia rasei kad dziaugies ir.....dar vieno nori....o kitam pasisakyme jau apie savizudybe galvoji nu kas cia per kontrastai blink.gif

Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 07 23, 13:40)
Na, kad nedingtu gera temele tai senajai pasibaigus pagalvojau kad reik atidaryt nauja.
Laukiam visu mamyciu, kurios jau galvoja kad ju vaikelis didelis o vis dar valgo mamytes pieneli smile.gif kaip supratau amzius cia ne pagrindinis dalykas, nes vienam ir trimetis dar mazas o kitam ir 6 men kudikelis jau per didelis zindymui  doh.gif
susliaukiau ir as pirmo komentaro doh.gif kad vaikas jau per didelis, kaip nekeista komentaras buvo is vyriskio, kuris neturi savo vaiku lotuliukas.gif nu nei ka atsakyti lotuliukas.gif

QUOTE(AusraR @ 2009 07 23, 23:49)
klausykit, man toks klausimas pasistojo - iki metuku MP maitinamam vaikui gerti kazko kito nebutina duoti. O kaip nuo metuku, jau butina? o kiek ir ko? Ar cia jau reik ta aptamil piena pirkt  lotuliukas.gif Nes as saviskiams tai tik taip simboliskai kokios arbatytes ar vandeniuko, na kartais ir karves pieniuko pasiulau...bet jie kelis gurksnelius tik pageria...na kokius 3-4 arbatinius saukstelius....gal jau reiktu daugiau ka duoti  g.gif

mus mokino, kad vaiko nuo pat pradziu nereiktu pratinti prie visokiu burbuliuku ir labai saldziu gerimu. o nuo metu jau galima duoti beveik viska, ko nori. pats zinos kiek ir ko gerti. mums rekomenduoja nuo pat pradziu pratinti prie vandens, kad ir toliau gertu vandeni

QUOTE(AusraR @ 2009 07 24, 12:09)
smagu...as jau irgi pradedu laukti to laiko kai atsisakys...na bent jau nakti kad nebevalgytu.....pavargau nuo visko...gal ne tiek nuo maitinimo kiek apskritai nuo visko...rupesciu del tecio mirties, vyro nuolatiniu priekaistu del visokiu smulkmenu, vaiku kabejimo ant papu...jau net paciai kyla mintys apie savizudybe arba skyrybas.....sulaiko tik vaikai....tiek nuo vieno tiek nuo kito....

kai pervargsti kyla visokiu minciu. labiausiai norisi poilsio ir atitrukimo....Rupesciai, nerimas, nuovargis ir pats maitinimas tampa nebemielas. Stiprybes tau!
Atsakyti